Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 orsini napisał(a):Draczyn napisał(a):elżbietarusos napisał(a):Polubić się nie da , ale trzeba się przyzwyczaićJa polubiłam . A wiesz , że ja jestem jakaś zboczona, bo np niesamowicie lubię zapach końskiego nawozu mi tez nie przeszkadza zapach koni itp. Draczyn wpadaj na grzywki czasem bo sie za Toba stesknilam!!!! Wiesz poniekad mialas racje-to co sie wyprawia w ZK to czasem mi juz oczy ze zdziwienia wychodza.... :o :o :o ehhhh.....co za zycieCeść Orsini. Ja też się za Tobą stęskniłam. Na grzywki postaram się wpaść jutro. Cieszę się,że mnie zrozumiałaś
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 i co z tego jak to walenie glowa w sciane???co silniejsze?glowa czy sciana? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 orsini napisał(a):i co z tego jak to walenie glowa w sciane???co silniejsze?glowa czy sciana? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Mnie nieraz się udło- waliłam , waliłam i w końcu wyszło z tegocoś. Podam Ci przykład. Przez 3 lata z rzędu dawałam na zebraniu wniosek o przedstawianie obsady sędziowskiej na kilka miesięcy przedterminem wystawy. Przwez 2 lata było to niemożliwe, aż w końcu jakiś VIP mnie poparł i przeszło. Mogła bym podać więcej takich przykładów, ale to za dużo pisania. Pozdrawiam ćię serdecznie
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 eeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 orsini napisał(a):eeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Nie płaacz Orsini , trochę optymizmu. Chcieć to móc. Jutrobędzie lepiej
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 eee tam lepiej.... szkoda ze nia ma zadnej alternatywy... jak ktos jest monopolista to moze wszystko!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 orsini napisał(a):eee tam lepiej.... szkoda ze nia ma zadnej alternatywy... jak ktos jest monopolista to moze wszystko!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Nprawdę niekoniecznie, bo to wszystko utrzymywane jest z naszych składek. i tak długo trzeba to powtarzać, aż o zrozumieją i zaczną się z nami liczyć
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 jakos ja w to nie wierze, czy Ty nie jestes nadmierna optymistka? :cry: :cry: :cry:
Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 orsini napisał(a):jakos ja w to nie wierze, czy Ty nie jestes nadmierna optymistka? :cry: :cry: :cry:Nadzieja jest podobno matką głupich, ale pocieszam się, bo podobno optymiści dłużej zyją :smilecol:
orsini Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 hahahaha no tak tez racja! pozdrawiam Cie serdecznie i wracam na inne topici:))))
Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 orsini napisał(a):hahahaha no tak tez racja! pozdrawiam Cie serdecznie i wracam na inne topici:))))Wielka skoda, miło było z Tobą znów pogadać. Wpadaj od czasu do czasu
Draczyn Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Szkoda, że tak niewielu hodowców się tu udziela. Czyżby hodowcy buldożków nie chcieli podzielić się swoimi problemami, nie byli zainteresowani propagowaniem tej tak pięknej rasy, czyżby tylko kasa się dla nich liczyła. Dla mnie osobiście jest to barzo smutne jak widzęhodowców innych ras udzielających się bardzo na forum, a u nas tylko 3 hodowle są chętne do dyskusji. Każdy z Was tylko wpada, aby pochwalić się własnymi sukcesami i znika. Czyżby tylko na tym polegała współpraca między hodowcami. Z zazdrością patrzę jak w innych rasach hodowcy się lubią i wzajemnie wymieniają doświadczenia, a u nas co? Cały czas myślę, jakie są tego przyczyny i nie znajduję odpowiedzi.
_beatka_ Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 moze jak kiedys bedę hodowca to będę sie udzielac równie czesto co Ty draczyn :fadein:
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Draczyn napisał(a):Szkoda, że tak niewielu hodowców się tu udziela. Czyżby hodowcy buldożków nie chcieli podzielić się swoimi problemami, nie byli zainteresowani propagowaniem tej tak pięknej rasy, czyżby tylko kasa się dla nich liczyła. Dla mnie osobiście jest to barzo smutne jak widzęhodowców innych ras udzielających się bardzo na forum, a u nas tylko 3 hodowle są chętne do dyskusji. Każdy z Was tylko wpada, aby pochwalić się własnymi sukcesami i znika. Czyżby tylko na tym polegała współpraca między hodowcami. Z zazdrością patrzę jak w innych rasach hodowcy się lubią i wzajemnie wymieniają doświadczenia, a u nas co? Cały czas myślę, jakie są tego przyczyny i nie znajduję odpowiedzi. Moze nie wszyscy wiedza o tym forum? Moze nie wszyscy lubia siedzenie przed kompem. Moze tez pracuja ciezko poza prowadzeniem hodowli? Jest wiele mozliwosci. Najlepiej by chyba bylo po prostu dac znac innym ze takie forum istnieje i ze serdecznie zapraszamy :)
_beatka_ Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 jak dla mnie to pewnie sa zapracowani, mozliwe ze normalnie parcuja w ciagu dnia a potem jeszcze trzeba pieski oporzadzic to człowiekowi siły braknie...
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 No dokladnie Beatko :) Ale mozna po prostu kiedys Im wspomniec. Jak beda mieli okazje na pewno zagladac tu beda :)
_beatka_ Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 dobra viris ja musze juz zmykać z forum wyprowadzic maluszka, zeby mi nie zbroił w nocy jakiejs kałuzy w pokoiku :wink: dobranoc wszystkim psiarzom i psiakom :D
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Dobranoc Beatko i powodzenia na spacerku. Ja jesczze kolo 2 godzin niestety posiedze. Szkoda ze musisz isc :)
Draczyn Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 [quote name='"Viris"'][quote name='"Draczyn"']Szkoda, że tak niewielu hodowców się tu udziela. Czyżby hodowcy buldożków nie chcieli podzielić się swoimi problemami, nie byli zainteresowani propagowaniem tej tak pięknej rasyNie mogę się nadziwić :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Hym no to trzeba moze zagadac jak sie spotkacie na wystawie czy cos? Posiadanie strony nie zawsze jest rownoznaczne z posiadaniem komputera badz lacza w domu :) Moze byc np tak ze chca sie reklamowac w internecie i w nim umieszczac swoje dane, ale strone prowadzi ktos calkiem inny.
_beatka_ Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 zgadzam się z viris, moze poprostu nie moderuja swoich stron sami...albo takie forum nie wydaje im sie tak fascynujace jak nam... :roll:
ferroo Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Prosze o wytlumaczenie o co chodzi?Ja mam maila jakby cos [email protected] tyle ze nie jestem w temacie bo sporo mnie nie bylo niestety ale postaram sie to nadrobic!No i oczywiscie zawsze jestem chetna do pomocy! :lol:
ferroo Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Draczyn niestety jestem poczatkujacym hodowca jesli chodzi o buldozki i za duzo nie moge sie wypowiedziec.Szczerze mowiac poki co to bazuje na doswiadczeniu takich hodowcow jak ty no i na swoich obserwacjach mojego malego stadka. :lol: :lol: ale mysle ze z czasem bedzie lepiej.Z jednym musze sie z toba zgodzic Buldozki to niepowtarzalna i wyjatkowa rasa!Jest poprostu wspaniala :lol:
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 ferroo napisał(a):Prosze o wytlumaczenie o co chodzi?Ja mam maila jakby cos [email protected] tyle ze nie jestem w temacie bo sporo mnie nie bylo niestety ale postaram sie to nadrobic!No i oczywiscie zawsze jestem chetna do pomocy! :lol:Witamy Cię Feroo, myślę, że nam się będzie miło rozmawiało. Przedsaw nam bliżej swoją suczkę
ferroo Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Draczyn suczke juz ci przedstawialam to wnuczka Tobiasa.FIGA FRYGA Chmiel L.A.Po Ambrozym Moskity.Wystawialysmy sie 6 razy i 6 razy mamy zloto i troche tytulow.Poza tym ml.Ch.Pl i do championatu polskibrakuje nam jednego CWC.A pomijajac te wszystkie formalne zagadnienia jest poprostu wspanialym czlonkiem rodziny o wybitnej inteligencji.Jest ulubienica calej naszej rodziny mimo ze nie jest jedynym psiakiem w naszym domu to jest wyjatkowa! :lol:
Recommended Posts