Jump to content
Dogomania

Hodowle buldożkow francuskich (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahahaha
dzieki!!!!
hahahahhaha
ale mnie rozbawilyscie:)))))))))))o rany!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
komedia normalnie za darmo!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Draczyn napisał(a):
Każda z nas Elu nie jest zazdrosna, dopóki nie ma powodóww, ale mnie osobiście zdrada pod każdą postacią b. boli

no mnie tez....a psychiczna bardziej niz fizyczna...

Posted

Draczyn, przestań mnie rozśmieszać, to ja przestanę pluć na monitor. Poza tym już mi się robią powoli zmarszczki mimiczne i staram się utrzymać nieruchomy wyraz twarzy.
Co do zdrad, mój mężczyzna co noc ma w łóżku wiele kobiet i ja zazdrosna nie jestem. Mam ten atut,że jako jedyna nie mam futra i przeważnie poruszam się na dwóch nogach, a nie na czterech.

Posted

Ania i Psy napisał(a):
Draczyn, przestań mnie rozśmieszać, to ja przestanę pluć na monitor. Poza tym już mi się robią powoli zmarszczki mimiczne i staram się utrzymać nieruchomy wyraz twarzy.
Co do zdrad, mój mężczyzna co noc ma w łóżku wiele kobiet i ja zazdrosna nie jestem. Mam ten atut,że jako jedyna nie mam futra i przeważnie poruszam się na dwóch nogach, a nie na czterech.

no widddomo , ze golisz i kapiesz zuzanne :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Angel ! Jesteś wstrętny, obleśny, brzydki, powiem Twojej Mamie,młodociany świńtuch i poczekaj do Poznania.POZA TYM MNIE CHODZIŁO O GOLENIE Camilki , jak wiadomo zwanej zdrobniale Pipciusią i wyłącznie na pyszczku!!!!!!

Posted

golisz Pipciusie po pyszczku.....
hmmmmmmmmmmmmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Aniu co w tym brzydkiego , bardzo dobshe ze dbasz o higiene :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: skarzyc sobie mozesz , ja juz posiadam od dawna dowod osobisty , wiec nikt mnie nie zlinczuje :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

orsini napisał(a):
golisz Pipciusie po pyszczku.....
hmmmmmmmmmmmmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

haahahahahhaahahhahaahaahaahhahaahahhahahahahahahahahahahhahaha

o matko teraz ja oplulem monitor

ahahhaahhahahahahahahhahaahahahhahaahahhahaahahayhahahahhahahah

Posted

Draczyn gdybys ty wiedziala o czym my mowimy na gg to bys nas zlinczowala batem , a my sobie tak po cichu rozmawiamy o bułach , malinach , bananach , smakach, zapachach , pejczach i pluszowych kajdankach :evilbat: :evilbat: :evilbat:

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :saeek: :saeek: :saeek:

Posted

GG to jest skrót od programu gadu-gadu, to darmowy program, który pobierasz sobie z sieci ze strony www.gadu-gadu.pl, instalujesz, rejestrujesz się ( to wszsytko jest opisane na tej stronie) a następnie możesz rozmawiać z drugą osobą , jeśli znasz jej numer. Można rozmawiać też głosowo, jeśli ma się słuchawki i mikrofon, nic nie płacąc Tepsie.

Posted

Anka

Angel rozwalasz mi serce....czy ty jesteś normlany wogóle ???bo ty tylko o jednym...czasem trzeba o jakiś innych rzeczach pomyśleć

czy ktokolwiek jest normalny ????

mysle ze nie nie tylko ja o jednym , bo wiele osob ................

tylko zawalu nie dostan albo wylewu :evilbat: :evilbat: :evilbat:

a poza tym jak ktos juz poruszyl ten temat to dlaczego mamy nie rozmawiac o tym ?

Posted

Draczyn napisał(a):
Spróbuję z tym gg, ale znając swoje komputerowe zdoności, to pewnie nici z tego

NO I BARDZO DOBRZE,ZE CI SIE NIE UDA!!!
bo jak odpalisz gadulca to sie z DGM wyniesiesz!!! :evil: :evilbat: :evil:
:lol: :lol: :lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
czy kto kolwiek jest normalny ????

mysle ze nie nie tylko ja o jednym , bo wiele osob ................

tylko zawalu nie dostan albo wylewu :evilbat: :evilbat: :evilbat:

a poza tym jak ktos juz poruszyl ten temat to dlaczego mamy nie rozmawiac o tym ??

o czym????
co to jest to TO??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...