mar....ka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Jakies fotki byś porobiła z agility, chętnie bym obejrzała, z resztą na pewno nie tylko ja. Ile płacisz za PT???? Quote
tygra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 tak fotki z agility były by mile widziane :) Quote
DORRAG Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Witaj Cimi:p tygra napisał(a):tak fotki z agility były by mile widziane :) Zgadam się z Tygrą chętnie poogladałabym zdjęcia Fionuli jak trenuje:cool3: Quote
Cimi Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Hej :cool3: :lol:. majoka napisał(a):płacisz za PT???? 30 zł za zajęcia ;). Zreszta muszę się dowiedzieć dokładnie w niedziele :lol: Bo za miesiąc wychodzi taniej. majoka napisał(a):Jakies fotki byś porobiła z agility, chętnie bym obejrzała, z resztą na pewno nie tylko ja. tygra napisał(a):tak fotki z agility były by mile widziane :) DORRAG napisał(a):Zgadam się z Tygrą chętnie poogladałabym zdjęcia Fionuli jak trenuje:cool3: Jest jeden maciupeńki problem, a mianowicie nie noszę aparatu ze sobą :evil_lol:. Nawet jakbym wzięła to bym i tak go nie wyciągnęła z plecaka :lol:. Ten typ tak ma :evil_lol: :evil_lol:. Quote
DORRAG Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Cimi napisał(a): Jest jeden maciupeńki problem, a mianowicie nie noszę aparatu ze sobą :evil_lol:. Nawet jakbym wzięła to bym i tak go nie wyciągnęła z plecaka :lol:. Ten typ tak ma :evil_lol: :evil_lol:. Jaki to problem:evil_lol: już Ci podpowiem rozwiązanie:eviltong: , bierz ze sobą osobę która będzie robić za fotografa, cyknie trochę foteczek i każdy będzie zadowolony:cool3: ( szczególnie Ja:evil_lol: ) bo popatrze sobie na śliczną Fioneczkę:loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Cimi Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Teoretycznie nie ma problemu :lol:, gorzej praktycznie :eviltong:. Quote
Aten@ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 DORRAG napisał(a):bierz ze sobą osobę która będzie robić za fotografa, cyknie trochę foteczek i każdy będzie zadowolony tylko trzeba znaleźć tego "frajera", który dobrowolnie pojedzie marznąć :evil_lol: my to się jeszcze nalatamy i nam ciepło, a taki bidok tam zamarznie :lol: hehe, Agata, super zdjęcie :D w zyciu bym nie powiedziała, że to Fionka :D Quote
leemonca Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 to "frajerowi" trzeba piersiuweczkę za pazuchę wetknąć, niech się rozgrzewa procentami:cool3: Quote
DORRAG Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='leemonca']to "frajerowi" trzeba piersiuweczkę za pazuchę wetknąć, niech się rozgrzewa procentami:cool3: No i już mamy rozwiązany problem :evil_lol: leemonca mądra z Ciebie kobita:evil_lol: . Quote
Aten@ Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 leemonca napisał(a):to "frajerowi" trzeba piersiuweczkę za pazuchę wetknąć, niech się rozgrzewa procentami:cool3: dobra myśl :cool3: to robimy ściepę na piersióweczkę :cool3: Quote
Cimi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Dobra to Wy kupcie, a ja popatrzę :eviltong: :lol:. Quote
mar....ka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 leemonca napisał(a):to "frajerowi" trzeba piersiuweczkę za pazuchę wetknąć, niech się rozgrzewa procentami:cool3: Hehe, zgdzam sie w 100%. A ile trawają zajęcia??Dzisiaj był u mnie wet i dał mi namiar na szkoleniowców z Jeleniej - z komendy policji. Ciekawe jak wygladaja ćwiczenia, mam nadzieję, że nie z pałkami do psów , no i cena... A to jest jakas konkretna liczna godzin, czy chodzicie ile uważacie. Tak sie pytam, bo słyszałam że np. w Karpaczu kurs trwa 3 miechy w każdą sobotę i niedzielę. Cena po zbiciu 350. Quote
Cimi Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Wiesz nie powiem Ci ile trwają jedne zajęcia, bo nawet nie wiem :oops: :eviltong:. W pierwszej części są ćwiczonka z posłszuństwa, a w drugiej skakanie przez przeszkody i aporty. Chodzimy tyle ile chcemy :lol:. Czyli ja się nauczę co i jak robić dokładnie i poprawienie więzi z Fioną, a nie z musu bo coś tam. Z tymi policjanatami najpierw poogladąj jak to robią W razie czego tu masz forum szkoleniowe.. może ktoś będzie z Jeleniej i będzie mógł Ci coś podpowiedzieć ;) psysportowe.pl/forum Quote
mar....ka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Lecę do pracy, jak wróce to zaraz zerknę. Tz cały czas mi wyrzuca, że Kanisko źle wychowałam=rozpuściłam i sucz się nie słucha. Ale my mu jeszcze pokażemy:evil_lol: Quote
alive Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Cimi'] przyznaj się - znęcasz się nad nią?? :mad: :evil_lol: piękna minka - wygląda jakby dopiero co przestała płakać :loveu: Quote
Cimi Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Witaj Alive :multi: :lol:. alive napisał(a):przyznaj się - znęcasz się nad nią?? :mad: :evil_lol: No ależ oczywiście, że tak rano, wieczór i w południe dostaje takie baty, że normalnie szok :lol: :evil_lol: :evil_lol: alive napisał(a):piękna minka - wygląda jakby dopiero co przestała płakać :loveu: Ona jest twarda sztuka, a nie 'mięTka' i nie płacze :lol: :lol:. Quote
DORRAG Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 cześć Cimi :p Będą może jakieś nowe fotki Fioniastej:cool3: Quote
Cimi Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 DORRAG napisał(a):cześć Cimi :p Cześć Dorrag :lol: DORRAG napisał(a):Będą może jakieś nowe fotki Fioniastej:cool3: Aktualnie... nie :eviltong:. Quote
DORRAG Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cimi napisał(a): Aktualnie... nie :eviltong:. A kiedy...:cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 majoka napisał(a): A ile trawają zajęcia??Dzisiaj był u mnie wet i dał mi namiar na szkoleniowców z Jeleniej - z komendy policji. Ciekawe jak wygladaja ćwiczenia, mam nadzieję, że nie z pałkami do psów , no i cena... Łukasz jak był mały, to jego dziadkowie mieli dobermana milicyjnego(wtedy była milicja właśnie). Pies był idealnie wyszkolony. Komendy wszelkiego rodzaju, słuch i węch idealny.. Ale nie cierpiał kotów. Łukasz mi opowiadał, jak szli kiedyś w lato na spacer a Atkiem, pies mógł iść bez smyczy bo od nogi nie odchodził na krok. I w pewnym momencie Atik wyrwał, podbiegł do okna parterowego, wskoczył do środka i zagryzł kota, po czym wyskoczył, i wrócił do nogi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziadek nawet nie wiedział o co chodzi, a tam mieszkał znienawidzony przez niego kot.... Quote
Cimi Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 DORRAG napisał(a):A kiedy...:cool3: Nie mam bladego pojęcia kiedy będą :eviltong:, za dużo pierdół mam na głowie :cool3:. Byle do czwartku :cool3:. A w piątek faja wodna :evil_lol:. Jak narazie czekam aby wybrać się do sklepu jakiegoś po baloniki, aby pobawić się z Fioną, ale jakoś mi nie po drodze :lol:. Kate i Luka, moja dobermanka mimo, że nie szkolona to jednego dobrze była wychowana ale i cięta na koty :evil_lol:. Quote
alive Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Kate I Luka napisał(a):Łukasz jak był mały, to jego dziadkowie mieli dobermana milicyjnego(wtedy była milicja właśnie). Pies był idealnie wyszkolony. Komendy wszelkiego rodzaju, słuch i węch idealny.. Ale nie cierpiał kotów. Łukasz mi opowiadał, jak szli kiedyś w lato na spacer a Atkiem, pies mógł iść bez smyczy bo od nogi nie odchodził na krok. I w pewnym momencie Atik wyrwał, podbiegł do okna parterowego, wskoczył do środka i zagryzł kota, po czym wyskoczył, i wrócił do nogi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziadek nawet nie wiedział o co chodzi, a tam mieszkał znienawidzony przez niego kot.... ojoj jaka makabra... :shake: Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 witam ja juz dzis skladam zyczenia Ida Święta wielkim krokiem, Pachnie drzewko w Twoim domu. Patrzysz na nie ciepłym wzrokiem, I życzenia złożysz komuś... Bóg sie rodzi dla nas wszystkich, W stajni płacze tak ukradkiem... Znów odwiedzisz swoich bliskich, I podzielisz sie opłatkiem... Na te Święta co nadchodzą, Życzę ciepła i miłości. Niech Cię ludzie nie zawodza, I niech uśmiech w sercu gości... i sylwestrowe :smile: Rok ten Nowy, Rok ten Młody, Niech Ci błogo zajaśnieje, Niech wśród radości i pogody Spełni wszystkie Twe nadzieje!!! Quote
Recommended Posts