ANETTTA Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 jak w tytule napisałam ............... wyrzucona .. adoptowana ...... zwrócona ...... ot tak poprostu ... DUNIA [SIZE=4]to jeszcze psie dziecko ... tak było kiedyś i miało byc szczęśliwie ... 19.03.2009: Dunia ma ok. 2,5 miesiąca. Jest ślicznym, żywiołowym psim dzieckiem. Nie wiadomo, czym to szczeniątko zdążyło już zawinić „człowiekowi”, bo zapewne zawiniło bardzo, skoro zostało porzucone, prawda? Porzucona w mokry, zimowy dzień... Próbowała płakać, ale nie miała już nawet na to siły... Malutka, całkiem sama, zrezygnowana siedziała na chodniku. Obok przechodzili ludzie, przejeżdżały samochody, ale nikt nie zwracał na Nią uwagi... Dostrzegł ją jeden Pan, który szedł ze swoim psiakiem do kliniki, zabrał sunię ze sobą. Klinika skontaktowała się z nami i w ten sposób Dunia znalazła się pod naszą opieką. Nie zabawiła długo.. Do hoteliku naszej Alicji w którym przebywała Dunia przyjechała znajoma Ali. Zobaczyła sunię i zakochała się. Pani jest bardzo dobrą znajomą Alicji i wielką miłośniczką psów. Niedawno pożegnała swojego, kilkunastoletniego ulubieńca... I tak Dunia pojechała do nowego domku. .. miał byc heppy end a jednak dzis Dunia ma ok 8 m-cy wróciła do naszej Fundacji bo sika bo gryzie .!!!!!!.. bo poprostu się znudziła ............... przeciez to jeszcze psie dziecko ma tylko 8 m-cy .. 8 m-cy a tyle nieszczęść na swoim koncie ????? sunia obecnie przebywa w hotelu ................... szukamy domu DT a najlepiej Ds taki na całe psie zycie ...!!!!! aktualne fotki wrzuci ..szefowa Edytka Quote
ANETTTA Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Aniu nikt nie zaglada na watek suni Quote
a.piurek Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Kochane cioteczki i wujkowie, nie można nie kochać tak ślicznego maleństwa. Pomóżmy jej w znalezieniu domku, może ktoś mógłby ją poogłaszać Quote
ANETTTA Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 a dzisiaj wyglądam tak................... terierkowata sunia ................ obecnie przebywa w boksie za kratami .......w hoteliku u Ali ... czeka na dom Quote
a.piurek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Zdjęcia cuuudo, gdyby nie to, że mój mąż mógłby paść na zawał na wieść o trzecim psiaku....:placz: Piesku prostuj łapki i biegnij na górę po domek Quote
Tengusia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dziewczyny powiedzcie mi czy sunia duza jest bo po zdjeciach ciezko okreslic ??? kolezanka szuka pieska, szuka beagla ale jej odradzilam ze wzgledu na ich sklonnosc do ucieczek wiec powiedziala ze moze jakis terierek wlasnie taki szczotkowaty ... domek sprawdzony i mysle ze pewny, narazie zastanawiaja sie nad tym, rozmawiaja z mezem ale ja juz powoli sie rozgladam, tam jest maluch 3 albo 4 latka wiec wazne by psina lubiala dzieci ;) Quote
BajkaB Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Sunia nie jest duza i moze troszkę jeszcze urośnie,ale niewiele.Jest bardzo przyjazna i zywotna.To jeszcze szczeniak i tak tez sie zachowuje.Poza tym naprawde cudna. Mamy tez duzego terierowatego psiaka,który uwielbia dzieci,a dzieci jego. Quote
BajkaB Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Popatrzcie w te piękne,a tak smutne oczka.Czy to ma być dom psiego dziecka?Dwukrotnie juz je wyrzucono.Po raz pierwszy jako malutkie szczenie została wyrzucona na mróz,a teraz wyrzucono ja z ciepłego domku i z ludzkich serc. Quote
rita60 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Sliczna jestes szorstka mordeczko,tylko oczka smutne:shake:tak,to jest jak ktos bierze terierowatego dzieciaka i mysli,ze przespi cały dzien,przeciez widac,jak od tej małej az bije energia i te diabełki w oczkach:razz: Wrzuce mała na ogolny watek terierow. Quote
a.piurek Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Diunko pieknoto prostuj łapki i szybciutko na górę Quote
Laima Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Biedne niezrozumiane psie dziecko. :shake: Quote
Brysio Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 o matko jakie maleństwo, bidulcia jak mogli Cie tak potraktowac:mad::mad: jak tam z ogloszeniami? ma jakies? bo nie widze, zeby byly zamieszczone Quote
ANETTTA Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 sunia juz w domku swoim miejmy nadzieje że jedynym Quote
rita60 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 ANETTTA napisał(a):sunia juz w domku swoim miejmy nadzieje że jedynym Tez mam taka nadzieje:roll:powodzenia malenka. Quote
Recommended Posts