Jump to content
Dogomania

Kudłacze w potrzebie - wątek dyskusyjny - PROSZĘ O NIE CYTOWANIE ZDJĘĆ

Recommended Posts

Posted

Czasami alergia jest tak silna,ze moze zabić.Ja pracowałam jako wachmistrz w stajni przez dwa lata, kichałam, łzawiłam,kasłałam, ale moja miłość do zwierząt była ważniejsza. I w końcu na jednej z wacht złapała mnie taka duszność, ze wpadłam we wstrząs. Dobrze,ze pogotowie szybko przyjechało. Niestety, nawet na defiladzie nie mogę oglądać koni z bliska :(
Odczulanie nie podziałało. Dlatego nigdy nie ryzykowałabym zdrowia moich dzieci.Kwestia priorytetow zyciowych. Bogu dzięki, nie są alergikami a moj kochany bolonczyk mnie nie uczula.

Posted

Zabić może też grypa :roll::roll: i nie jest to kwestia priorytetów życiowych zresztą nazywaj jak chcesz.
Ja zaraz dostanę *******ca - na tym wątku już nic nie można znaleźć :angryy::angryy:
Ludzie dzwonią, ja szukam informacji a oni nawet nie raczą poinformować że rezygnują z adopcji.
Poza tym mam wrażenie że przed Świętami to już niewiele domów znajdziemy :-(:-( Chyba że jakiś cud się zdarzy

Posted

[quote name='nika28']Szejk pod koniec tygodnia jedzie do super domku w Krakowie, więc można już zdjąć go z pierwszej strony ;)[/QUOTE]

Dobrze, zdjejmę go jak będzie w domku. Poprosimy o zdjęcia z nowego domu

Posted

[quote name='mshume']Z tego co czytam, to jest DT koło Warszawy w Serocku. jest tam Lena[/QUOTE]

Lena jest w hoteliku, gdzie za karmienie biorą spore pieniądze.. Bardziej chodziło nam o kogoś kto wziął jakąś bidę na darmowy dt, dorzucilibyśmy się karmą

Posted

Chojrak - Kraków

CHojrak był psem człowieka niezrównoważonego , trzymał kilka psów - jeden przywiązany do łózka jesli dobrze pamiętam , 2/3 zamkniete w komórce/szopie , jeden w zabitej dechami budzie . Wiele wiele miesięcy temu wszystkie te psy trafiły pod opieke KTOZ-u , losy sa na watku ich wspolnym ,,,

CHojrak był psem w najgorszym stanie psychicznym chyba .zył bez kontaktu ze swiatem zewnetrznym , a jego pierwszy kontakt z obcymi to było złapanie na chwytak ... i do klatki :(

Pod moja opieke mały trafił ok rtoku temu ,
przerazeniu potrafił capnąć - na oslep . Teraz moge go nosic na rekach, głaskac , czesac , całowac w nos. Jednak załozenie mu obrózki czy szeleczek to ciągle ogromny stres dla tego malca .
zrobilismy takie postepy w socjalizacji, ze doi SPECJALNEGO, ale to naprawde SPECJALNEGO domu mały mógłby juz isc ...

Chojrak przebywa w hotelu dla psów pod Wieliczka

namiary do mnie 889 628 346
[email][email protected][/email]

wiecej szczegółów na jego wątku
[url]http://www.dogomania.pl/threads/126028-Jego-caA-y-A-wiat-to-byA-a-ciemna-ciasna-szopa-KrakA-w?p=13680882#post13680882[/url]

[IMG]http://i47.tinypic.com/2q0w0hd.jpg[/IMG]

[IMG]http://i26.tinypic.com/263kbjm.jpg[/IMG]

Posted

Schronisko Poznań,
[IMG]http://i637.photobucket.com/albums/uu95/snuszkak/DSC00464.jpg[/IMG]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/172424-PiAE-kny-mix-sznaucera-Boston-szuka-domku?p=13696659[/URL]
piesek ma zdjecie na tym watku (to wątek Bostona) i mieszka z Bostonem z boksie.

Posted

Holender, tych psików jest tak dużo! Za dużo na jeden wątek! Wątek za chwilę przestanie mieć sens... może mi się wydaje, ale ja się już gubię, zdjęcia niektórych psiaków są byle jakie i nic nie widać, nie ma mowy, żeby ktoś zwrócił uwagę. Koniecznie trzeba podzielić psiaki na województwa i podzielić się robotą.

Posted

[quote name='brazowa1']
Piesek nazywa się PUKIEL.Błąkał sie po osiedlu,spał na klatkach schodowych-prosił szczekaniem ludzi o wpuszczenie.Musiał mieszkać w bloku.A potem ktoś zadzownił do schroniska,pieska zabrano.Nikt go nie szuka.

Wspaniały piesek.
telefon kontaktowy 727 431 933,do mnie.[/QUOTE]

Brazowa, podałam pani telefon do Ciebie. Ona ma już pudelka 3,5 letniego

Posted

Zgadzam się z mamanabank, że niektóre psaki to mają byle jakie jakie, albo tylko jedno jest na początku i nie ma wszystkich info, i jak się robi ogłoszenia to trzeba się nieraz nieźle naszukać.
Może do spisu trzeba by dodać numer strony i postu , gdzie jest na watku więcej zdjęć pieska iinfo o nim.
Bo wiadomo że na początek leni nie może dać więcej niż jedno czy dwa zdjecia danego psiaka. ALe to zdjecie to musi najlepsze no i podstawowe info: wiek, płeć, miejscowość lub woj., czy schron czy dt, wielkość, cechy charakteru, zachowanie.

Inaczej faktycznie ciężko się bedzie i nam połapać na tym wątku i osobom chętnym na kudłacze.

Posted

Zaczęłam już dodawać na pierwszej numery postów, linki do zdjęć, namiary, ale przy 185 stronach wątku to wiecie ile to trwa, tym bardziej że sporo z tego to cytaty zdjęć zajmujące tylko miejsce i rozwlekające wątek jak gumę
Pewnie w ciągu tygodnia uda mi się dogrzebać do reszty info o psach, jeśli czegoś nie znajdę to napiszę których psów mi brakuje

Posted

dlatego lepiej, żebyś nie robiła tego sama, podzielmy, się, niech każdy złapie 20 stron wątku albo 20 psów z listy, jestem chętna do pomocy, bo niedługo na wózeczku będziesz jeździć. I każdy może dodac takie info do swoich psów i wysłać na PW

Posted

[quote name='mamanabank']dlatego lepiej, żebyś nie robiła tego sama, podzielmy, się, niech każdy złapie 20 stron wątku albo 20 psów z listy, jestem chętna do pomocy, bo niedługo na wózeczku będziesz jeździć. I każdy może dodac takie info do swoich psów i wysłać na PW[/QUOTE]

Dzięki Wam że jesteście :)

Posted

[quote name='Poker']a może poprosić dziewczyny o wykasowanie postów nie wnoszących niczego konkretnego do wątku , zmniejszy to choć trochę wątek.[/QUOTE]

Też o tym myślałam, tylko jak to zrobić? Wysyłać pw z nr postu do wykasowania do każdego czy zrobić listę postów do wykasowania i wysłać jedno pw do moda?

Posted

[quote name='mamanabank']w nowej wersji dogo każdy sam może usuwac swoje posty[/QUOTE]

Tak, wiem ale to kupa roboty wysyłać pw do każdego z nr postu do usunięcia :( do admina wystarczy jeden pw ze zbiorczą liczbą postów do usunięcia. Tak mi się wydaje, to dużo mniej roboty

Posted

[quote name='Dogo07']Ale jakie to posty nic nie wnoszace, przeciez dzieki temu wszystkiemu ten watek wlasnie zyje .[/QUOTE]

Nic nie wnoszą posty z cytowanymi zdjęciami, a zajmują czasami pół strony.
Albo posty typu "jaki śliczny" też nic nie wnoszą. O to nam chodziło.
Ważnych informacji czy nowych psów nie chcemy usuwać