leni356 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Madallena, one już były wrzucane przeze mnie tutaj. Uaktualnię wątek wkrótce Quote
Energy Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Bambo dotarł dziś do hotelu u Murki:lol: Wrzucam zdjęcie, bo po obcięciu w schronisku, psiak się bardzo zmienił:lol: [IMG]http://img535.imageshack.us/img535/2056/img2016640x359.jpg[/IMG] Quote
ewexoxo Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 potrzebujemy pomocy w znalezieniu kudłacza dla nas - w miarę młodej suni (raczej nie szczeniaka), niedużej. musi tolerować psy, bo mamy juz labka przygarnietego ok.2 lata temu. oczywiście sunia będzie musiała przejść sterylkę. nie wiem jakie psiaki są aktualnie w DT lub o jakich wiecie że są w schroniskach. psiaka chcemy wziąc na początku lipca. Quote
Onaa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='ewexoxo']potrzebujemy pomocy w znalezieniu kudłacza dla nas - w miarę młodej suni (raczej nie szczeniaka), niedużej. musi tolerować psy, bo mamy juz labka przygarnietego ok.2 lata temu. oczywiście sunia będzie musiała przejść sterylkę. nie wiem jakie psiaki są aktualnie w DT lub o jakich wiecie że są w schroniskach. psiaka chcemy wziąc na początku lipca.[/QUOTE] Witamy serdecznie :). Quote
Malwi Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 właśnie przed chwilą Leni kazała mi usunąć nazwy miejscowości ..... wysyłam na PW ;) Quote
leni356 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [B]Magda z.[/B], chyba najlepiej zapytać Jamora bo on ma doświadczenie ogromne z psami Quote
ewexoxo Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Dogo07']Witamy serdecznie :).[/QUOTE] Sunie kochane, gdzie teraz są? coś o nich w ogóle więcej wiadomo? PS. czy ten bambo ze zdjęcia powyżej pochodzi ze schronu w łodzi? widziałam tam podobnego psiaka. Quote
elinka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ewexoxo, a skąd jesteś? Czy możesz nam napisać coś więcej o sobie, to znaczy czy piesek ma zamieszkać w bloku czy w domku, w domu czy w ogrodzie, ile masz lat, ile członków liczy Twoja rodzina, czy są małe dzieci i czy zgadzasz się na wizytę przed adopcyjną? Quote
elinka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 piszecie szybciej niż ja edytuję :razz: [quote name='elinka']ewexoxo, a skąd jesteś? Czy możesz nam napisać coś więcej o sobie, to znaczy czy piesek ma zamieszkać w bloku czy w domku, w domu czy w ogrodzie, ile masz lat, ile członków liczy Twoja rodzina, czy są małe dzieci i czy zgadzasz się na wizytę przed adopcyjną?[/QUOTE] Quote
ewexoxo Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 jasne, chyba ze bedziecie chcieć moje zeznania podatkowe ;-) a tak na poważnie - nie ma problemu, ale z góry zaznaczam, że jestem w kontakcie z różnymi ludźmi w kilku miejscach (m.in. schronisko w łodzi i głownie) i szukamy cały czas psiaka, w którym się po prostu zakochamy bez granic. tylko niestety (albo raczej na szczęście) te, które chcielibyśmy wziąć szybko znajdują domki. Quote
Onaa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='ewexoxo']jasne, chyba ze bedziecie chcieć moje zeznania podatkowe ;-) a tak na poważnie - nie ma problemu, ale z góry zaznaczam, że jestem w kontakcie z różnymi ludźmi w kilku miejscach (m.in. schronisko w łodzi i głownie) i szukamy cały czas psiaka, w którym się po prostu zakochamy bez granic. tylko niestety (albo raczej na szczęście) te, które chcielibyśmy wziąć szybko znajdują domki.[/QUOTE] A tam koło Was nie ma jakiś psiaków w potrzebie ? Teraz tam te rejony zalało, może znajdzie się jakiś słodki kudłacz ? Quote
Malwi Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='ewexoxo']jasne, chyba ze bedziecie chcieć moje zeznania podatkowe ;-) a tak na poważnie - nie ma problemu, ale z góry zaznaczam, że jestem w kontakcie z różnymi ludźmi w kilku miejscach (m.in. schronisko w łodzi i głownie) i szukamy cały czas psiaka, w którym się po prostu zakochamy bez granic. tylko niestety (albo raczej na szczęście) te, które chcielibyśmy wziąć szybko znajdują domki.[/QUOTE] masz kontakt z ludźmi w głownie ? :O to ja poproszę o niego na PW :loveu: Quote
ewexoxo Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ok! uzupełniam CV: jesteśmy małżeństwem, mieszkamy razem z rodzicami męża i ich labkiem (około 6-letni pies) w domu z ogrodem, posesja jest ogrodzona ze wszystkich stron. szukamy małej pociechy - suni, ponieważ maks dobrze dogaduje się z suczkami, psy raczej ignoruje, ale nie chcemy ryzykować niepotrzebnych konfliktów. adoptowany psiak będzie mieszkał w domu, posłanie w sypialni (2 piętro). zapewniamy oczywiście maksymalne rozpieszczanie ;-) codzienne spacery i odpowiednią opiekę weterynaryjną oraz stały kontakt mailowy + zdjęcia (na życzenie poprzedniego opiekuna) :-) Quote
Onaa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Szkoda że akurat suczkę, bo suczek jest akurat mało i wszyscy tylko suczki chcą. Za to piesków jest bardzo dużo, które czekają na dobre domki. Quote
Malwi Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='mshume']W Głownie to my wszystkich znamy :)[/QUOTE] no masz ... a swego czasu szukalismy wolontariatu tam bo były 3 benki ... i nikogo nie znaleźliśmy ... Quote
mshume Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 A byłaś tutaj?: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184024-quot-Przytulisko-dla-zwierz%C4%85t-w-G%C5%82ownie-quot-w%C4%85tek-zbiorczy-b%C5%82agamy-o-DT-i-1-!!/page41[/url] Quote
renata86 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Nie wiem,gdzie powinnam się z tym zwrócić...widziałam psa prawdopodobnie potrąconego przez samochód przy drodze z kielc do staszowa, za daleszycami...nie wiem gdzie zadzwonić?? Quote
ewexoxo Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Dogo07']Szkoda że akurat suczkę, bo suczek jest akurat mało i wszyscy tylko suczki chcą. Za to piesków jest bardzo dużo, które czekają na dobre domki.[/QUOTE] wiem że suczek jest mało, bo my szukamy i szukamy... a jak znajdziemy to szybciutko sunia trafia do jakiegoś domu. a trudno żebyśmy wstrzymywali wszystko do lipca tylko dlatego, zeby móc psiaka zabrać do siebie. chcieliśmy wziąć fajnego psiaka o imieniu szejk (jest w łodzi na marmurowej), ale po rozmowach ze znajomymi i dokładniejszym obserwowaniu naszego maksa na spacerach stwierdzilismy, ze lepiej nie eksperymentować z dwoma psami pod jednym dachem Quote
Malwi Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ano wlasnie nie byłam ... dzięki już sobie zapisuję na przyszłosć ;) Quote
matrioszka2 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Najlepiej do najbliższego weta.Straży dla Zwierząt... Quote
Recommended Posts