pietrucha204 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 napisałam na wątku kotków, że mogłabym ewentualnie w poniedziałek pojechać jeśli nic nie znajdziecie wcześniej... Quote
NatiiMar Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ja moge jutro po południu,ale transportera nie posiadam... Pietrucha,gratuluję! Twój pies dostał się na duzy ekran!!! W sobotę 17.10.2009 w kinie Chemik zostanie wyświetlony nasz film z Bertą w roli głównej! Jest jakiś konkurs publicystyczny i film Dawida się załapał. Masz w domu gwiadę,normalnie...:cool3: zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f25/zanim-kupisz-psa-kampania-129424/index59.html#post13011221 Quote
Mal Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Łaaał, Berta będzie teraz autołapy rozdawać :mdrmed: Quote
NatiiMar Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Jak się inne psy dowiedzą,że Berta sławna, to każdy będzie chciał się z nia kumplować. A Warka niech się uczy od gwiazdy,a co:) Quote
pietrucha204 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 hehehe ja jeszcze jestem w szoku, że Berta na dużym ekranie będzie. W sumie zawsze myślałam, że jest wyjątkowa a teraz będzie jeszcze do tego sławna:crazyeye: żeby paparazzi nie psuli nam wszystkich spacerów teraz hehe Quote
pietrucha204 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 no kwitnie dalej u nas. a my się zastanawiamy czy ją zostawić i bierzemy pod uwagę wszystkie plusy i minusy i dalej nie wiemy. normalnie takie czasy, że boję się ja oddawać komuś, że ją kiedyś skrzywdzi itp. a zostawimy to zablokuje u siebie miejsce na ewentualne kolejne przypadki do uratowania:) i nie wiem. np przedwczoraj do przytuliska wrócił piesek, którego wyadopotowaliśmy jako szczeniaka 8 tyg. teraz ma 5 miesięcy... bo rzekomo dziecko ma alergie a prawda pewnie taka, że pobawiło się dziecko przez wakacje i przestało się zajmować psem. jedno dobre, że na ulicę nie wywalili szczyla, tylko odwieźli. boje się, żeby kiedyś z Warka tak nie było :(( Quote
wiq Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 na Twoim miejscu pewnie bym ją zostawiła.. ;) Quote
NatiiMar Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 No wiesz,nie chcę Cię namawiać,ale...:eviltong: Quote
pietrucha204 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 taaa. ;) sąsiedzi to już się po głowach pukają i text: w kawalerce dwa psy??, słyszę echem na całym osiedlu :evil_lol: i nawet mi się już nie chce tłumaczyć, że ona tylko na chwilę i, że psy nie biegają w domu tylko szaleją na dworze ;] wiec im 100 m mieszkanie nie jest potrzebne do życia ;) Quote
wiq Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 i jakie decyzje zapadły? DT czy jednak DS? :evil_lol: Quote
pietrucha204 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 od poniedziałku nowe ogłoszenie leci ale tel żadnego nie było. a chyba sobie zostanie ;) berta ma 80 razy lepsza kondycje:-o jak gonią razem Quote
Mal Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Oj Pietrucha, co ją będziesz oddawać, taka milutka psinka :loveu: Quote
Ati Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Pietrucha, zanim sie wyprowadzilam na wies, to przez 4 lata mieszkalam w mieszkaniu 44m2 z 3 Huskimi i 1 Eurodogiem:) Nie przejmujesz sie mam nadzieje. Quote
pietrucha204 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 hehehe nie ati nie przejmuję się ;))) to moze faktycznie juz zacznę gromadzić stadko do przeprowadzki (mam nadzieję) do domku za jakiś czas :diabloti: Quote
Ati Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 bardzo sie zaprzyjaznily te sunki, a zdjecie jak patrza przez okno balkonowe razem, to w ramki wloz:) uchwycony fantastycznie klimat tej przyjazni Quote
pietrucha204 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 dzisiaj były dwie u weta i berta myślałam, że krzesło porwie jak warka pisnęła przy mierzeniu temperatury, żeby zobaczyć co z maluchem :p tak się przejęła, że niedobry wet jej koleżankę krzywdzi:crazyeye: przez łikend podejmiemy ostateczną decyzję. Warka idzie do zaocznej szkoły do bazylowej, my jedziemy na wesele, berta zostaje w domu, doglądana przez teściową. jesli wszyscy za sobą zatęsknimy to zostajemy w takim składzie :) i wyjdzie na to, że zaadoptuje ją tomek :eviltong: Quote
NatiiMar Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Pietrucha,wydaje mi się,że Ty juz podjęłaś decyzję tylko nas tak trzymasz w napięciu:cool3::lol: Tylko uważaj, bo B. też tak zaczynał:diabloti: Quote
NatiiMar Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 pietrucha204 napisał(a):taaa mów mi wiola :p :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts