Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy wszystkim za komplementy! :)
Właśnie wróciliśmy z trzytygodniowego pobytu w Poznaniu :) Snoopy był na 6 biglówkach i wyszalał się za wszystkie czasy! Jak pewnie się domyślacie byliśmy również na zawodach frisbee w Poznaniu, było świetnie! :) Mamy mnóstwo zdjęc, nawet nie wiem kiedy je wstawię o obrabianiu już nie wspomnę (pewnie zostaną takie jakie są...)
Agata-strasznie miło było poznac Ciebie i Milkę :loveu: I baaaaardzo, baaaardzo dziękuję za zdjęcia a szczególnie za to:
http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/Dog%20Chow%20Disc%20Cup/DSC_2478kopia.jpg Boże! Czy to mój łaciat?! Na tym zdjęciu jest prze-bos-ki! A te oczyyyyy! Czy mogę przekleic na forum biglowe z podpisem oczywiście? :)

Posted

To wstawię parę zdjęc z biglówki która odbyła się trzy tygodnie temu :evil_lol:

Snoopy i Buddy

Reszta zdjęc później :)
A z okazji czwartych urodzinek Snoopiego (które miały miejsce 21.06:evil_lol:) mam zamiar nagrac filmik

Posted

Kashdog napisał(a):
No to w takim razie spóźnione, ale szczere życzenia: Wszystkiego naaajlepszego :)!!
To teraz szybko filmik rób i nam pokazuj :D

Dzięki w imieniu łaciatego ;)
Nawet jeszcze nie zaczęłam :D ale obiecuję że zrobię może do końca tygodnia :evil_lol:

Daga & Maks napisał(a):
to czekamy z niecierpliwością na filmik :)

kto by pomyślał że tu Snoopiemu już 4 lata stukły :D

Jak to już? Toż to dopiero 4 lata:eviltong:. A tak szczerze to rzeczywiście za szybko to wszystko upłynęło....:roll:
Cavy napisał(a):
To Snoopy w wieku Tofika jest. :razz:

Wszystkiego najlepszego dla niego! :multi: :loveu:

Dzięki!:)
deer_1987 napisał(a):
jak ten obiektyw? :D bo ciagle sie wacham czy kupowac..

Sama nie wiem :diabloti: wciąż mam z nim problemy z łapaniem ostrości ale w sumie nie jest zły:p Powiem tak: jest dobry ale nie powala na kolana :)

Lucky. napisał(a):
Widzę, że Snoop to ten sam rocznik co meg :P
Czekam na więcej zdjęć .

wiki4 napisał(a):
Hejka Snoopciaki :hand:

Czekamy na filmik :D

Dzięki za odwiedziny ;)

Kurcze, cos mi popsuło jakośc zdjęc ale jeszcze nie doszłam do tego co...Zaraz coś wrzucę ;) Mam tyle tych zdjęc że nawet nie wiem za co się zabrac.
A dzisiaj byliśmy na wystawie w warszawie, upał był taki że nie można było wytrzymac:roll: Były Lupiny ale brak kasy spowodował że nic nie kupiłam:placz::placz: