Axela_ Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Och, Snoopcio :loveu: Piękny i oczywiście bardzo fotogeniczny jak zawsze ;) Pozdrawiam i ślę buziaki i głaski dla psiaka ! :) Quote
Izabela124. Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [url]http://img299.imageshack.us/img299/3262/p1017431.jpg[/url] ahhh te jego uchole Quote
Infortune. Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 C-U-D-O-W-N-Y! :loveu: :loveu: :loveu: A dokąd jedziesz? :cool3: Quote
Chantell Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 zabójczy :loveu: Ps. zapraszam po cichutku na fioletową sesje u nas :evil_lol: Quote
Pestka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [url]http://img22.imageshack.us/img22/8004/p1017450.jpg[/url] świetne jest to zdjęcie :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 O matkoooooo!! Boskie zdjęcie! Aż nie mogę!! SUUUUUUPPEEEEERRR!! :loveu: [url]http://img299.imageshack.us/img299/3262/p1017431.jpg[/url] Quote
taxelina Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 przepiekny usmiech! i jak ten obiektyw do 300? Quote
Infortune. Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Czy Wy w ogóle macie zamiar wrócić? :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Gdzie się podziewacie ? :( Ja tu myslę o jakimś wspólnym spacerku, a was nie ma... :( Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Ufff...chyba z dwa tygodnie mnie tutaj nie było. A więc wróciłam szczęśliwie tydzień temu, ale w domu czekała mnie przykra niespodzianka-brak internetu, później zepsuty komputer także przez dwa tygodnie byłam odłączona od świata:evil_lol::evil_lol: Do tego wczoraj wieczorem Snoopy został pogryziony przez psa :angryy::-( Moja mama wyszła wcozraj na wieczorny spacer, standardowo na łąkę. Dopiero co wyszła zza zakrętu a wyskoczył do Snoopiego trochę większy pies, mieszaniec, podobny do amstaffa i wbił się kłami w jego kark. Facet który prawdopodobnie wiedział że pies jest agresywny (zaczął biec i wołac swojego psa od razu po tym kiedy Snoopy wszedł na łąkę) złapał swojego psa za tylne łapy i podniósł je do góry. Mieszaniec oczywiście ani myślał odczepic się od Snoopiego... Moja mama w szoku zdążyła się jedynie zapytac czy pies był szczepiony (odpowiedź twierdząca) ale dziś ma zamiar zacząc "działac". Boże, a wystarczył jeden durny kaganiec...Ludzie naprawdę czasem są totalnie głupi. Snoopy ma pięc śladów po ugryzieniu: cztery na karku, jeden na uchu. Dzisiaj jadę do weta... Co do obroży to zdjęcia miałam już przed wyjazdem ale jakoś czasu nie było żeby je wstawic. Postaram się wrzucic je może wieczorem, może jutro;) W przyszłym tygodniu pakuję Snoopciaka w pociąg (mam nadzieję że już wszystko będzie dobrze) i wyruszamy do Poznania na trzy tygodnie:crazyeye:. Oczywiście będziemy na biglówkach, także zrobię dużo zdjęc :) Dziś wieczorem postaram sie poodpisywac Wam na strasze posty;) Quote
taxelina Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Oj no to trzymam kciuki zeby nie zostal zbyt duzy uraz psychiczny! no i czekam na wiecej z tego obiektywu bo ciagle mysle czy nie kupic ale nie wiem jak do ruchu sie sprawuje.. Quote
Illusion Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Powiedz co ze Snoopym, jak wrócisz z nim już od weterynarza. Dobrze, że nie skończyło się inaczej :shake:. Niektórzy ludzie wcale nie myślą... Quote
Infortune. Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 O kurcze :crazyeye: Zdrówka dla mojego ulubionego bajgla! :calus: Kiedyś widziałam jak ast wczepił się w klatkę piersiową mniejszego psa i zostawił mu tam cztery cudowne dziury... Okropne. :shake: Oczywiście pies też nie puszczał... Straszny widok... Ooo, trzy tygodnie, to mamy czasu a czasu żeby się spotkać... :evil_lol: Jak nie wypali DCDC to od 25 czerwca do 2 lipca i potem od 8 lipca jestem wolna! :p Quote
kajkoowa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 :angryy:Aż mi się nie chce gadać na temat tego człowieka!:mad: Zdrówka Snoopciakowi, oby tym zdarzeniem nie zraził się do psów! Quote
Kashdog Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wreszcie jesteście :multi: Szkoda tylko, że z takimi nowinami:angryy: Jego zachowania komentować nie będę, bo wyjdzie na to, że jestem strasznie wulgarna :mad: Zdrówka życzę dla Snoopciaka :loveu: Możliwe, że się w Wawie na DCDC spotkamy :cool3::cool3: ( o ile wszystko wypali) Quote
Feigned Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 oo nareszcie jesteście :cool3: to teraz już tylko czekamy na foty! biedny Snoopciak, wygłaskaj go ode mnie :loveu: Quote
Recommended Posts