Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ufff...chyba z dwa tygodnie mnie tutaj nie było.
A więc wróciłam szczęśliwie tydzień temu, ale w domu czekała mnie przykra niespodzianka-brak internetu, później zepsuty komputer także przez dwa tygodnie byłam odłączona od świata:evil_lol::evil_lol:
Do tego wczoraj wieczorem Snoopy został pogryziony przez psa :angryy::-(
Moja mama wyszła wcozraj na wieczorny spacer, standardowo na łąkę. Dopiero co wyszła zza zakrętu a wyskoczył do Snoopiego trochę większy pies, mieszaniec, podobny do amstaffa i wbił się kłami w jego kark. Facet który prawdopodobnie wiedział że pies jest agresywny (zaczął biec i wołac swojego psa od razu po tym kiedy Snoopy wszedł na łąkę) złapał swojego psa za tylne łapy i podniósł je do góry. Mieszaniec oczywiście ani myślał odczepic się od Snoopiego...
Moja mama w szoku zdążyła się jedynie zapytac czy pies był szczepiony (odpowiedź twierdząca) ale dziś ma zamiar zacząc "działac".
Boże, a wystarczył jeden durny kaganiec...Ludzie naprawdę czasem są totalnie głupi.

Snoopy ma pięc śladów po ugryzieniu: cztery na karku, jeden na uchu. Dzisiaj jadę do weta...

Co do obroży to zdjęcia miałam już przed wyjazdem ale jakoś czasu nie było żeby je wstawic. Postaram się wrzucic je może wieczorem, może jutro;)

W przyszłym tygodniu pakuję Snoopciaka w pociąg (mam nadzieję że już wszystko będzie dobrze) i wyruszamy do Poznania na trzy tygodnie:crazyeye:. Oczywiście będziemy na biglówkach, także zrobię dużo zdjęc :)

Dziś wieczorem postaram sie poodpisywac Wam na strasze posty;)

Posted

Oj no to trzymam kciuki zeby nie zostal zbyt duzy uraz psychiczny!

no i czekam na wiecej z tego obiektywu bo ciagle mysle czy nie kupic ale nie wiem jak do ruchu sie sprawuje..

Posted

O kurcze :crazyeye: Zdrówka dla mojego ulubionego bajgla! :calus:
Kiedyś widziałam jak ast wczepił się w klatkę piersiową mniejszego psa i zostawił mu tam cztery cudowne dziury... Okropne. :shake: Oczywiście pies też nie puszczał... Straszny widok...

Ooo, trzy tygodnie, to mamy czasu a czasu żeby się spotkać... :evil_lol: Jak nie wypali DCDC to od 25 czerwca do 2 lipca i potem od 8 lipca jestem wolna! :p

Posted

Wreszcie jesteście :multi:
Szkoda tylko, że z takimi nowinami:angryy: Jego zachowania komentować nie będę, bo wyjdzie na to, że jestem strasznie wulgarna :mad: Zdrówka życzę dla Snoopciaka :loveu:
Możliwe, że się w Wawie na DCDC spotkamy :cool3::cool3: ( o ile wszystko wypali)