Kashdog Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [url]http://img231.imageshack.us/img231/2508/kopiap1015908.jpg[/url] Co za klata :diabloti: Widać, że te psie pompki coś mu dały :eviltong: Ja także planuję zakupić obiektyw, ale jak na razie się zdecydować nie mogę :evil_lol: I czekam na agilitowy filmik :D Quote
kajkoowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No, to czekamy na film! A jaki obiektyw? :cool3: Quote
taxelina Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Moglby i powinny ale i sherry sie spoznila cieczka.. Quote
Kashdog Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='deer_1987']Moglby i powinny ale i sherry sie spoznila cieczka..[/QUOTE] A nie chcesz ich wysterylizować? Problem z głowy byłby ;) Quote
taxelina Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Kashdog']A nie chcesz ich wysterylizować? Problem z głowy byłby ;)[/QUOTE] Chce ale niestety nie stac mnie. zabieg u jednej kosztuje tutaj ok 3 tys zl Quote
Kashdog Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='deer_1987']Chce ale niestety nie stac mnie. zabieg u jednej kosztuje tutaj ok 3 tys zl[/QUOTE] O matko :crazyeye: Cena z kosmosu! Quote
taxelina Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Kashdog']O matko :crazyeye: Cena z kosmosu![/QUOTE] No niestety, np zlamanie nogi u psa to ok 10 tys zl. ubezpieczenie psa tez jest drogie - wiec sami prywatnie odkladamy na konto kase w razie co... Quote
Kashdog Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='deer_1987']No niestety, np zlamanie nogi u psa to ok 10 tys zl. ubezpieczenie psa tez jest drogie - wiec sami prywatnie odkladamy na konto kase w razie co...[/QUOTE] Strasznie jest u Was drogo:roll: Czyli, że jak pies załamie sobie nogę, a kogoś nie stać na to pies ma chodzić i się męczyć dalej ... Quote
taxelina Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Kashdog']Strasznie jest u Was drogo:roll: Czyli, że jak pies załamie sobie nogę, a kogoś nie stać na to pies ma chodzić i się męczyć dalej ...[/QUOTE] Nie, wtedy albo uzbezpieczenie (ale ubezpieczasz na 50 tys a zlamanie kosztuje kolo 25 tys czyli juzpolowy nie masz..) albo pozyczasz z banku albo od znajomych.. my mamy to szczescie ze mamy kase na kontach kredytowych w razie co tez. Quote
Ewa&Duffel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']Ooo to super!:multi: Ja mam jedną (grrr... godzinę mi zajmuje dojazd, godzinę powrót a w szkole siedzę 45 min:mad:) [/QUOTE] To ja bym chyba w ogole nie szła w takim wypadku :diabloti: To umawiamy się wstępnie na wtorek ? Towarzystwo zazwyczaj zbiera się około 14, przynajmniej o tej porze zawsze ich spotykaliśmy,ale możemy umówić się wcześniej i razem trochę pochodzić najpierw ;) Jaki obiektyw chcesz kupić ? :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Shel']Super wyszedł :D Dawaj film! Tzn rób![/QUOTE] Dzięki w imieniu Snoopiaka;) Jakoś dzisiaj nie miałam czasu:evil_lol: Może jutro:) [quote name='Kashdog'][URL]http://img231.imageshack.us/img231/2508/kopiap1015908.jpg[/URL] Co za klata :diabloti: Widać, że te psie pompki coś mu dały :eviltong: Ja także planuję zakupić obiektyw, ale jak na razie się zdecydować nie mogę :evil_lol: I czekam na agilitowy filmik :D[/QUOTE] Wiadomo, może wkrótce napisze książkę "Zbuduj fajną klatę w 7 dni z łaciatym":evil_lol: [quote name='Kaja10014']No, to czekamy na film! A jaki obiektyw? :cool3:[/QUOTE] Olympus Zuiko Digital ED 70-300 mm f/4.0-5.6;) [quote name='deer_1987']Moglby i powinny ale i sherry sie spoznila cieczka..[/QUOTE] No to rzeczywiście pech:shake: [quote name='Ewa&Duffel']To ja bym chyba w ogole nie szła w takim wypadku :diabloti: To umawiamy się wstępnie na wtorek ? Towarzystwo zazwyczaj zbiera się około 14, przynajmniej o tej porze zawsze ich spotykaliśmy,ale możemy umówić się wcześniej i razem trochę pochodzić najpierw ;) Jaki obiektyw chcesz kupić ? :)[/QUOTE] Mam tak co wtorek, czasami nie idę jak mi się nie chce ale muszę mieć te 50% obecności na WOKu:diabloti: Ok, jeszcze się jakoś zgadamy jutro albo w poniedziałek:D Obiektyw już zakupiony:) Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale jutro wybieram się go przetestować:p Quote
Bzikowa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jaki obiektyw, jaki? Masz prawie taki sam aparat więc takie same obiektywy pasują :) A też się zastanawiam nad jakimś nowym :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Bzikowa']Jaki obiektyw, jaki? Masz prawie taki sam aparat więc takie same obiektywy pasują :) A też się zastanawiam nad jakimś nowym :)[/QUOTE] Olympus Zuiko Digital ED 70-300 mm f/4.0-5.6:D już od dłuższego czasu myślałam nad czymś nowym i wachałam się między Sigmą a Olympusem. Jednak padło na Olka:) Jutro wypróbuję i zdam relacje:) Na razie odniosłam tylko wrażenie że wolno ostrzy... Quote
taxelina Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 oo jestem ciekawa jaki ma af bo pisza ze ne nadaje sie do psow w ruchu... Quote
Illusion Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wracając do tych rosiczek, to moje skończyły swoje życie właśnie przez suszę :evil_lol:, ale Marian podobno ładnie się rozrósł :lol:. Quote
Chantell Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']Masz jakieś zdjęcie swojej "kolekcji"?:crazyeye: [/QUOTE] hmm.. zdjęcia na razie nie mam, ale dzisiaj mogę wstawić do naszej galerii :) Quote
WeronikaM Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [QUOTE]Olympus Zuiko Digital ED 70-300 mm f/4.0-5.6[/QUOTE] czekam na fotki :D :D Quote
Cavy Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Cześć Kaktusy. ;-) Czekamy na zdjęcia z nowego obiektywu, na pewno będą zadziwiające. :D Quote
Bzikowa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']Olympus Zuiko Digital ED 70-300 mm f/4.0-5.6:D już od dłuższego czasu myślałam nad czymś nowym i wachałam się między Sigmą a Olympusem. Jednak padło na Olka:) Jutro wypróbuję i zdam relacje:) Na razie odniosłam tylko wrażenie że wolno ostrzy...[/QUOTE] Też o nim myślałam. Ale ja słyszałam, że trudno się robi tym fotki bez statywu.. A mi zależy na dobrych zdjęciach w ruchu. Myślałam nad tym zd 50-200 ale to cholerstwo drogie strasznie. Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='deer_1987']oo jestem ciekawa jaki ma af bo pisza ze ne nadaje sie do psow w ruchu...[/QUOTE] Jeszcze nie próbowałam nim robić nim zdjęć w ruchu ale czuję że będzie kiepsko... [quote name='RCookie']Wracając do tych rosiczek, to moje skończyły swoje życie właśnie przez suszę :evil_lol:, ale Marian podobno ładnie się rozrósł :lol:.[/QUOTE] Moja jest u mnie bardzo szczęśliwa :evil_lol: Biedaki. [quote name='Chantell']hmm.. zdjęcia na razie nie mam, ale dzisiaj mogę wstawić do naszej galerii :)[/QUOTE] Ok, będę czekać:D [quote name='WeronikaM']czekam na fotki :D :D[/QUOTE] [quote name='Cavy']Cześć Kaktusy. ;-) Czekamy na zdjęcia z nowego obiektywu, na pewno będą zadziwiające. :D[/QUOTE] Haha no pewnie:evil_lol: Zdjęcia może będą wieczorem;) [quote name='Bzikowa']Też o nim myślałam. Ale ja słyszałam, że trudno się robi tym fotki bez statywu.. A mi zależy na dobrych zdjęciach w ruchu. Myślałam nad tym zd 50-200 ale to cholerstwo drogie strasznie.[/QUOTE] Zobaczę, najwyżej będę nim ptaki robić :evil_lol: Ja kiedyś myślałam nad podobną Sigmą, ale szkoda mi było kasy Quote
Ewa&Duffel Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy'] Mam tak co wtorek, czasami nie idę jak mi się nie chce ale muszę mieć te 50% obecności na WOKu:diabloti: Ok, jeszcze się jakoś zgadamy jutro albo w poniedziałek:D Obiektyw już zakupiony:) Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale jutro wybieram się go przetestować:p[/QUOTE] O matko WOK, ja tez mam ten cudowny przedmiot, akurat w piątki na ostatniej lekcji :diabloti::evil_lol: Gratuluję obiektywu i czekam na relację :) Quote
KT Arts Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']O matko WOK, ja tez mam ten cudowny przedmiot, akurat w piątki na ostatniej lekcji :diabloti::evil_lol: Gratuluję obiektywu i czekam na relację :)[/QUOTE] No to witajcie w klubie:lol: Też "uwielbiam" ten przedmiot..:) Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='wiki4']Hejka Snoopciaki :D[/QUOTE] Hej:hand::) [quote name='Ewa&Duffel']O matko WOK, ja tez mam ten cudowny przedmiot, akurat w piątki na ostatniej lekcji :diabloti::evil_lol: Gratuluję obiektywu i czekam na relację :)[/QUOTE] [quote name='Niufciak']No to witajcie w klubie:lol: Też "uwielbiam" ten przedmiot..:)[/QUOTE] Haha:evil_lol: Ja mam jeszcze do tego taką super rozgarniętą nauczycielkę, poprostu świetny pakiecik:evil_lol: Quote
Recommended Posts