Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[url]http://img231.imageshack.us/img231/2508/kopiap1015908.jpg[/url]
Co za klata :diabloti: Widać, że te psie pompki coś mu dały :eviltong:
Ja także planuję zakupić obiektyw, ale jak na razie się zdecydować nie mogę :evil_lol:
I czekam na agilitowy filmik :D

Posted

[quote name='Kashdog']O matko :crazyeye: Cena z kosmosu![/QUOTE]
No niestety, np zlamanie nogi u psa to ok 10 tys zl.

ubezpieczenie psa tez jest drogie - wiec sami prywatnie odkladamy na konto kase w razie co...

Posted

[quote name='deer_1987']No niestety, np zlamanie nogi u psa to ok 10 tys zl.

ubezpieczenie psa tez jest drogie - wiec sami prywatnie odkladamy na konto kase w razie co...[/QUOTE]

Strasznie jest u Was drogo:roll: Czyli, że jak pies załamie sobie nogę, a kogoś nie stać na to pies ma chodzić i się męczyć dalej ...

Posted

[quote name='Kashdog']Strasznie jest u Was drogo:roll: Czyli, że jak pies załamie sobie nogę, a kogoś nie stać na to pies ma chodzić i się męczyć dalej ...[/QUOTE]
Nie, wtedy albo uzbezpieczenie (ale ubezpieczasz na 50 tys a zlamanie kosztuje kolo 25 tys czyli juzpolowy nie masz..) albo pozyczasz z banku albo od znajomych.. my mamy to szczescie ze mamy kase na kontach kredytowych w razie co tez.

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Ooo to super!:multi: Ja mam jedną (grrr... godzinę mi zajmuje dojazd, godzinę powrót a w szkole siedzę 45 min:mad:)
[/QUOTE]
To ja bym chyba w ogole nie szła w takim wypadku :diabloti:
To umawiamy się wstępnie na wtorek ?
Towarzystwo zazwyczaj zbiera się około 14, przynajmniej o tej porze zawsze ich spotykaliśmy,ale możemy umówić się wcześniej i razem trochę pochodzić najpierw ;)

Jaki obiektyw chcesz kupić ? :)

Posted

[quote name='Shel']Super wyszedł :D Dawaj film! Tzn rób![/QUOTE]

Dzięki w imieniu Snoopiaka;)
Jakoś dzisiaj nie miałam czasu:evil_lol: Może jutro:)

[quote name='Kashdog'][URL]http://img231.imageshack.us/img231/2508/kopiap1015908.jpg[/URL]
Co za klata :diabloti: Widać, że te psie pompki coś mu dały :eviltong:
Ja także planuję zakupić obiektyw, ale jak na razie się zdecydować nie mogę :evil_lol:
I czekam na agilitowy filmik :D[/QUOTE]

Wiadomo, może wkrótce napisze książkę "Zbuduj fajną klatę w 7 dni z łaciatym":evil_lol:

[quote name='Kaja10014']No, to czekamy na film!
A jaki obiektyw? :cool3:[/QUOTE]

Olympus Zuiko Digital ED 70-300 mm f/4.0-5.6;)

[quote name='deer_1987']Moglby i powinny ale i sherry sie spoznila cieczka..[/QUOTE]

No to rzeczywiście pech:shake:

[quote name='Ewa&Duffel']To ja bym chyba w ogole nie szła w takim wypadku :diabloti:
To umawiamy się wstępnie na wtorek ?
Towarzystwo zazwyczaj zbiera się około 14, przynajmniej o tej porze zawsze ich spotykaliśmy,ale możemy umówić się wcześniej i razem trochę pochodzić najpierw ;)

Jaki obiektyw chcesz kupić ? :)[/QUOTE]

Mam tak co wtorek, czasami nie idę jak mi się nie chce ale muszę mieć te 50% obecności na WOKu:diabloti:
Ok, jeszcze się jakoś zgadamy jutro albo w poniedziałek:D

Obiektyw już zakupiony:) Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale jutro wybieram się go przetestować:p

Posted

[quote name='Bzikowa']Jaki obiektyw, jaki? Masz prawie taki sam aparat więc takie same obiektywy pasują :) A też się zastanawiam nad jakimś nowym :)[/QUOTE]

Olympus Zuiko Digital ED 70-300 mm f/4.0-5.6:D już od dłuższego czasu myślałam nad czymś nowym i wachałam się między Sigmą a Olympusem. Jednak padło na Olka:) Jutro wypróbuję i zdam relacje:) Na razie odniosłam tylko wrażenie że wolno ostrzy...

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Olympus Zuiko Digital ED 70-300 mm f/4.0-5.6:D już od dłuższego czasu myślałam nad czymś nowym i wachałam się między Sigmą a Olympusem. Jednak padło na Olka:) Jutro wypróbuję i zdam relacje:) Na razie odniosłam tylko wrażenie że wolno ostrzy...[/QUOTE]

Też o nim myślałam. Ale ja słyszałam, że trudno się robi tym fotki bez statywu.. A mi zależy na dobrych zdjęciach w ruchu. Myślałam nad tym zd 50-200 ale to cholerstwo drogie strasznie.

Posted

[quote name='deer_1987']oo jestem ciekawa jaki ma af bo pisza ze ne nadaje sie do psow w ruchu...[/QUOTE]

Jeszcze nie próbowałam nim robić nim zdjęć w ruchu ale czuję że będzie kiepsko...

[quote name='RCookie']Wracając do tych rosiczek, to moje skończyły swoje życie właśnie przez suszę :evil_lol:, ale Marian podobno ładnie się rozrósł :lol:.[/QUOTE]

Moja jest u mnie bardzo szczęśliwa :evil_lol:
Biedaki.

[quote name='Chantell']hmm.. zdjęcia na razie nie mam, ale dzisiaj mogę wstawić do naszej galerii :)[/QUOTE]

Ok, będę czekać:D

[quote name='WeronikaM']czekam na fotki :D :D[/QUOTE]

[quote name='Cavy']Cześć Kaktusy. ;-)

Czekamy na zdjęcia z nowego obiektywu, na pewno będą zadziwiające. :D[/QUOTE]

Haha no pewnie:evil_lol: Zdjęcia może będą wieczorem;)

[quote name='Bzikowa']Też o nim myślałam. Ale ja słyszałam, że trudno się robi tym fotki bez statywu.. A mi zależy na dobrych zdjęciach w ruchu. Myślałam nad tym zd 50-200 ale to cholerstwo drogie strasznie.[/QUOTE]

Zobaczę, najwyżej będę nim ptaki robić :evil_lol:
Ja kiedyś myślałam nad podobną Sigmą, ale szkoda mi było kasy

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']
Mam tak co wtorek, czasami nie idę jak mi się nie chce ale muszę mieć te 50% obecności na WOKu:diabloti:
Ok, jeszcze się jakoś zgadamy jutro albo w poniedziałek:D
Obiektyw już zakupiony:) Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale jutro wybieram się go przetestować:p[/QUOTE]
O matko WOK, ja tez mam ten cudowny przedmiot, akurat w piątki na ostatniej lekcji :diabloti::evil_lol:
Gratuluję obiektywu i czekam na relację :)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']O matko WOK, ja tez mam ten cudowny przedmiot, akurat w piątki na ostatniej lekcji :diabloti::evil_lol:
Gratuluję obiektywu i czekam na relację :)[/QUOTE]
No to witajcie w klubie:lol:
Też "uwielbiam" ten przedmiot..:)

Posted

[quote name='wiki4']Hejka Snoopciaki :D[/QUOTE]

Hej:hand::)

[quote name='Ewa&Duffel']O matko WOK, ja tez mam ten cudowny przedmiot, akurat w piątki na ostatniej lekcji :diabloti::evil_lol:
Gratuluję obiektywu i czekam na relację :)[/QUOTE]

[quote name='Niufciak']No to witajcie w klubie:lol:
Też "uwielbiam" ten przedmiot..:)[/QUOTE]

Haha:evil_lol: Ja mam jeszcze do tego taką super rozgarniętą nauczycielkę, poprostu świetny pakiecik:evil_lol: