motylek1007 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 zapisuje wątek ,będę wpadać odwiedzać, bo fotki są swietne. Uwielbiam tak kochane psy :) Quote
Sonka95 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Uwielbiam oglądać wasze filmiki :loveu: Kes niedawno była małą kuleczką ,a teraz jak urosła ... strasznie ten czas szybko leci ;) Ale dużo sztuczek umie a ma dopiero 6 miesięcy :crazyeye: Quote
Izabela124. Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Filmik obejrzałam z wielką przyjemnością :) Quote
kaasik91 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Dopiero ogarnęłam, że macie swoją galerie :eviltong: [SIZE=1]dobra jestem nie ma co[/SIZE]:siara: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Hmmm chyba dawno mnie tu nie było :> Ostatnio z Kesiną byliśmy na dwóch seminariach agility: dniu treningowym z Niną Bekasiewicz i Magdą Łabieniec a także na Kosmicznej Majówce FreeXowej z Agnieszką Kunkel i Martyną Okrasą. Powiem tylko że fajnego mam tego tollera no :) A tutaj filmik: [CENTER][URL]https://www.youtube.com/watch?v=HOCS6ZOkSiA[/URL] [/CENTER] Snoop aktualnie dzielnie przygotowuje się na EOJA z moją siostrą ;) Quote
Recommended Posts