agabass Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Asiaczku niestety reszta zdjęć które przesłałaś nie otwierają się u mnie Quote
Asiaczek Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 OK. Spróbuję wysłać je jeszcze do innych ludków; może u nich się otworzą? Pzdr. Quote
Matagi Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Asiaczek']OK. Spróbuję wysłać je jeszcze do innych ludków; może u nich się otworzą? Pzdr. Jasne,że się otworzą! :wink: :lol: Quote
Asiaczek Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Matagi - jak Ty to zrobiłaś?! Cały czas podziwiam tych, co posiedli taką wiedzę... Ogromne dzięki. A można jeszcze podrzucić Ci 5 zdjęć z Gorzowa, ale tym razem moich basków? Pzdr. Quote
agabass Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Asiaczku proszę bardzo. Gusio, szkoda że tyłem. Ale i tak tyłeczek ładny, prawda? Co tam masz? A może ona chce buzi? To jak, dogadamy się? Ja ci dam ciastoeczko, a ty się ładnie zaprezentujesz na ringu, co? (rozmowa Savannah z Hipką). Co ty taki pognieciony? no proszę ale fotki i śmieszne teksty Asiaczkowe :lol: Quote
Asiaczek Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Asiaczek']Matagi - jak Ty to zrobiłaś?! Cały czas podziwiam tych, co posiedli taką wiedzę... Ogromne dzięki. A można jeszcze podrzucić Ci 5 zdjęć z Gorzowa, ale tym razem moich basków? Pzdr. Nie będę Cię męczyła, bo wcześniej zdjęcia obrobiła Agabass. Obu Wam pięknie dziękuję "po staropolsku, czapką do ziemi". Pzdr. Quote
Savannah Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 o jejku Matagi, super że wstawiłas zdjecia od Asiaczka!!!!!!!!!! :) :) :) Asiaczku czy masz jeszcze inne z sh?? Pozdrawiam! Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='agabass']Asiaczku To jak, dogadamy się? Ja ci dam ciastoeczko, a ty się ładnie zaprezentujesz na ringu, co? (rozmowa Savannah z Hipką). O kurcze ja z Hipcią :D nie zdradze o czym rozmawialismy :wink: Pozdrawiam :lol: Lidka i Villarica Quote
Asiaczek Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Oczywiście, że mam i inne zdjęcia SH z Gorzowa i Kalinka. Ale, gdybym chciała je wysłać mailem, to trwałoby dosyć długo, bo zdjęcia są duże i muszę je wysyłać pojedynczo. Zobaczę, może przegranie tych zdjęć na płytę CD nie będzie aż tak skomplikowane i wtedy będziesz je miała na płycie. Pzdr. Quote
Savannah Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Asiaczek napisał(a):Oczywiście, że mam i inne zdjęcia SH z Gorzowa i Kalinka. Ale, gdybym chciała je wysłać mailem, to trwałoby dosyć długo, bo zdjęcia są duże i muszę je wysyłać pojedynczo. Zobaczę, może przegranie tych zdjęć na płytę CD nie będzie aż tak skomplikowane i wtedy będziesz je miała na płycie. Pzdr. super, a nie masz Asiaczku programu co zmniejsza zdjecia? :) możesz mi wysylac pojedynczo, moge je tu wkładac i zmniejszyc? Pozdrawiam :wink: Lidka i Villarica Quote
Asiaczek Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Jeżeli taki sposób Ci odpowiada, to nie ma sprawy. Jeszcze dzisiaj postaram się wysłać I partię zdjęć. A w aparacie już poprawiłam "wagę" zdjęć i takich dużych już nie powinnam robić. A co ze Lwowem? Pzdr. Quote
bety Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Czy moge prosic stawke Duzego Psa Japonskiego? Bede wdzieczna Quote
bonia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 PSY kl.otwarta MIKADO z Czarnej Olszy SUKI kl.młodzieży TOSKA Amakita Pozdr.Arlena Quote
bonia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='Savannah']no i samoyed: Sędzina ta sama, co AM, zresztą sędziowała całą grupę V i BOG V :) Psy : Klasa młodzieży EMIL Z Reptowskiego Lasu - Zw.Mł., Best Junior (BOJ), i BOB Klasa pośrednia: ALI z Reptowskiego Lasu - CWC, NPwR Suki: Klasa młodziezy BROSHKA VAREK z Folwarku nad Wartą - Zw.Mł Klasa pośrednia: AISHA Z Reptowskiego Lasu - CWC, NSwR Pozdrawiam Lidka i Villarica --------------------------------------- Hodowla Siberian Husky BROSHA VAREK z Folwarku nad Warta dostała ocenę bdb (widziałam opis) a co do oceny ,,urody"malamuta z gorzowskiej wystawy w zupełnosci zgazam sie z Lidką. Pzdr.Arlena Quote
Savannah Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='bonia'][quote name='Savannah']no i samoyed: Sędzina ta sama, co AM, zresztą sędziowała całą grupę V i BOG V :) Psy : Klasa młodzieży EMIL Z Reptowskiego Lasu - Zw.Mł., Best Junior (BOJ), i BOB Klasa pośrednia: ALI z Reptowskiego Lasu - CWC, NPwR Suki: Klasa młodziezy BROSHKA VAREK z Folwarku nad Wartą - Zw.Mł Klasa pośrednia: AISHA Z Reptowskiego Lasu - CWC, NSwR Pozdrawiam Lidka i Villarica --------------------------------------- Hodowla Siberian Husky a co do oceny ,,urody"malamuta z gorzowskiej wystawy w zupełnosci zgazam sie z Lidką. Pzdr.Arlena Dzięki Arlena, chyba nikt kto widział na żywo tego psa nie powie inaczej :) masz jakies fotki z Gorzowa może? :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Recommended Posts