anetek100 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Miodek to maleńki 9 tygodniowy piesek. Jego rodzeństwo niestety nie trafiło do dobrych domków, więc chociaż jemu chcielibyśmy pomóc. Przebywa u nas tymczasowo, ma kontakt z innymi psami, lubi się z nimi bawić, kotka nie zaczepia. Jest bardzo grzeczny, nie rozrabia, nie załatwia się w domku, chyba, że w nocy czasmi popuści. Ładnie chodzi na smyczy. Posłuszny, wie, że nie wolno jak się zareaguje, gdy coś źle zrobi...ale tych chwil jest tak mało, że nawet nie wiem czy były. Cóż jeszcze można o nim powiedzieć...Jest po prostu miodzio. Spokojniutki, jak wybierze sobie jedno miejsce, to zawsze do niego wraca, czuje się tam bezpiecznie..Czasami nieśmiały, ale jest u nas zaledwie trzy dni, więc przy odrobinie zabawy, czułości otworzy się na nowego właściciela.. Piesek jest odrobaczony i będzie zaszczepiony. W sprawie adopcji prosimy o kontakt ze mną: 696 679 286 bądź [email protected] a to Miodek http://i28.tinypic.com/2bs9lf.jpg http://i26.tinypic.com/o7sizb.jpg Quote
anetek100 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 a podniosę mojego podopiecznego:) Quote
iwona213 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 śliczności :) maleństwo ma allegro? jak nie to jutro mu zrobie ;) Quote
marlenka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Śliczny , maleńki pisaczek ile ich jeszcze będzie znalezionych???? Quote
anetek100 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 iwona213 napisał(a):śliczności :) maleństwo ma allegro? jak nie to jutro mu zrobie ;) tak tak allegro ma dziękuję:)martwi mnie jego siostra,bo pojechała na wieś:(a tam niewiadomo co z nia będzie:(z rąk do rąk,bo u jednych w domu sie załatwiała,terazta wieś :( żeby tylko Miodek znalazł fajny domek..mam nowe fotki powstawiam niedługo Quote
majqa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Czekamy wobec tego na ucztę dla oka! :loveu: Quote
anetek100 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 majqa napisał(a):Czekamy wobec tego na ucztę dla oka! :loveu: a proszę uprzejmie "Wega bawimy się??" "Miodek..wymiękasz??" "Chyba żartujesz Wega" "A ku ku" Quote
majqa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Anetko, ale masz dryg do supernych ujęć :-o, coś przepięknego, cudne pozy, a psiaki ślicznoty!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetek100 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 "Odpocznę chwilunię" Miodzio vel.Reksio;) jestprzecudny skradł nam serca...choć szuka domku;) nawet mój chłopak który był mu przeciwny nawet na chwilkę poczuł miętę do niego;) hihi..bezproblemowy maluch Quote
majqa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Brzucholek i pycholek do zacałowania. :lol: Quote
anetek100 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 psiunio po pierwszym szczepieniu już:)jak zobaczył pana doktora to od razu sie wtulił we mnie i trząsł jak galaretka:(ale nawet nie poczuł igiełki. Jak zostaje sam w domu to nie piszczy - trochę na początku,wykorzystałammetodę jak u swoich psiaków,że daję maleńki smakołyk jak wychodzę,a wcześniej po parę minut zostawiałam w pokoju stojąc pod drzwiami i nagradzałam..teraz sąsiadka mówi,że cisza jak makiem zasiał,chyba że ktoś puka towtedy strach się bać:D Quote
anetek100 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 nowe zdjęcia malucha sobie wziąłem skarpetkę;) mam malutki ogonek..ładny??:) wstydze się biegnę Pańcia pędzę!! Quote
iwona213 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 cudny jest :loveu: jest jakiś odzew z allegro?? Quote
anetek100 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 odezwały sie dwie osoby,jedna Pani aż z gór chciała pieska dla Babci a druga też z daleka ale nie wiem jeszcze skąd tyle że spory kawałęk od Olsztyna i pytała w jakiej cenie,czy może wpaść po niego w tym tygodniu Quote
ana666 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A tak dobre wrażenie zrobiły? Był ktoś sprawdzić te domy? Quote
anetek100 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 jeden domek aż w górach a drugi pod Ilawą,wolałabym bliżej Olsztyna...:oops: jedna Pani ma przyjechać w pażdzierniku więc zobaczymy..ten domek z gór chciał Miodzia dla Babci na prezent bo miała kilka psiaków jeden zmarł i w jego miejsce...także moim zdaniem nie za bardzo bo piesek to nie prezent,drugi ddomek lepszy ,zaproponowalam tej Pani ze w dziale przygarne psa moze zaloze watek i bedziemy szukac dla niej pieska blizej..a w padzierniku przyjezdza Pani spod Ketrzyna niby tez dalej ale to jest siostra sasiadki mojego TZa wiec mialby kontakt itp...ale tym sugerowac sie nie bede po prostu normalnie rozmowa bedzie i przemaglujemy troche;)a to bedzzietne malzenstwo,niby mają bzika na punkcie psiakow,duze podworko wejscie do domu takze wszystko musimy sprawdzic... niestety domek z ketrzyna nie wypali,wiec czekamy na inne propozycje adopcji Quote
ana666 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 To zobaczymy co z tego wyjdzie, to bezdzietne małżeństwo może byc ok. tej kobiecie do babci bym nie dała, bo to szczeniak, jeszcze z 15 lat może żyć a babcia umrze za 5 lat i co potem? Pies niepotrzebny i wyrzucą:shake: Quote
anetek100 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 ana666 napisał(a):To zobaczymy co z tego wyjdzie, to bezdzietne małżeństwo może byc ok. tej kobiecie do babci bym nie dała, bo to szczeniak, jeszcze z 15 lat może żyć a babcia umrze za 5 lat i co potem? Pies niepotrzebny i wyrzucą:shake: tez tak uwazam,bo przy szczeniaczku jest czasami sporo pracy,a te bezdzietne malzenstwo jak napisalam niestety poki co odpada...kochaja zaierzeta,ale przemysleli i jednk poki co drugiego nie wezma... Quote
anetek100 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 trzymajcie kciukaski..jutro Miodek jedzie na wizyte do pewnej rodziny ok.8 km za Olsztyn,więc bliziutko:):) Quote
madcat1981 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 A ja rychło w czas tu weszłam - mam nadzieję, że jeszcze zdążyłam na trzymanie kciuków - no, chyba że już niepotrzebne?:razz::razz::razz: Quote
anetek100 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Miodźko nadal szuka domku..domek nie wypalił...z powodów rodzinnych musiałam wizyte odwołać,ale później jak juz doszłam do siebie zadzwoniłam,czy jednak mogę pieska pokazać,nie chciałam by stracił szanse na dom...osoby te jednak zaadoptowały w tym samym dniu dwa inne psiaki...szukamy dalej:(psiaczek coraz fajniejszy Quote
anetek100 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 kolejne kciukaski na jutro zamawiamy:):):) Quote
Recommended Posts