Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

keciulinka napisał(a):

dziś byłam na kontroli u naszego szczeniorka i jestem zadowolona z domku tak jak i Ty z domku Ozzyego :)

to wspaniale:):)trzymam kciuki za ten domek i szczeniorkę, oby teraz jej Mamusia znalazla swój ciepły,stały kącik

Posted

Dzisiaj byłam u brata Miodźka - Ozzy'ego....niestety już aż tak bardzo nie upierają sie przy jego zatrzymaniu...w sumie bardzo dobrze...z głodu piesek jadł resztki chleba po gołębiach i inne rzeczy jakie napotkał w ogrodzie:(niestety nie wyegzekwowano też szczepień:(więc może chcą go oddać,bo wiedzieli,że będą wciąż pilnowani ze względu na szczepienia i dobro psa....psiak jest masywniejszy niż miodźko,bardzo żywotny,nie mogłam dobrze zdjęć porobić..ma jak dobrze widziałam jedno oczko jakby niebieskawe;)jest karmiony niestety nie przez swego "właściciela"....tutaj wstawię jego fotki żeby nie tworzyć nowego wątku..będę mu robiła ogłoszenia,póki co może tam zostać bez problemu,ale wiadomo zima się zbliża,a on bez ciepła i miłości