Ra_dunia Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 ja się też przymierzam do bazarków... tylko zapału mi jakoś brak. Padł mi twardy dysk w moim prywatnym kompie (straciłam wszystkie zdjęcia od 2005 roku... tylko część da się ściągnąć od innych osób, które miały je na swoich kompach :(, trochę mi to podcięło skrzydła, zwłaszcza, że w tym roku przymierzałam się do konkursu foto... miały iść zdjęcia ze Swarzędzkiego schronu... ech... jeszcze cały czas mam nadzieję, że jednak się coś uda z tym zrobić...). Jak już się ogarnę i pozbieram to mam do wystawienia książki, ciuchy, perfumy i właśnie myślałam o Nadince, skarpecie i mielczakach ;) Agusiu, a Ty książki wystawiaj ;) ja zawsze chętnie zajrzę :) Quote
agusiazet Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='wiosna']Aguiazet, ja to może i opłaty w kawach i herbatach mogę przyjmować :eviltong:[/QUOTE] Dobrze wiedzieć na co wiosna leci:) Quote
agusiazet Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Ra_dunia']ja się też przymierzam do bazarków... tylko zapału mi jakoś brak. Padł mi twardy dysk w moim prywatnym kompie (straciłam wszystkie zdjęcia od 2005 roku... tylko część da się ściągnąć od innych osób, które miały je na swoich kompach :(, trochę mi to podcięło skrzydła, zwłaszcza, że w tym roku przymierzałam się do konkursu foto... miały iść zdjęcia ze Swarzędzkiego schronu... ech... jeszcze cały czas mam nadzieję, że jednak się coś uda z tym zrobić...). Jak już się ogarnę i pozbieram to mam do wystawienia książki, ciuchy, perfumy i właśnie myślałam o Nadince, skarpecie i mielczakach ;) Agusiu, a Ty książki wystawiaj ;) ja zawsze chętnie zajrzę :)[/QUOTE] Wystawię jak już będę w Polsce! Tak to wysyłałam fanty do magenki1 i ona robiła bazarki na talcottową skarpetę. Ale cena ostatniej paczki mnie osłabiła i stwierdziłam, że paczek to się nie opłaca wysyłać - wczesniej wysyłałam listem i ta cena była do przyjęcia:) Na pewno w sierpniu coś wyprodukuję:) Quote
Ra_dunia Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 opłaty w kawach i herbatach... hmmm... całkiem ciekawy pomysł ;) Póki co nadal prosimy o wsparcie :modla: Quote
agusiazet Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 I jeszcze nasza hebanowa piękność na pierwszą!!! Quote
Lu_Gosiak Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 czy Nadinka juz ma zrobione ogloszenia z tego bazarku zuzy??? Wiosna przyszly Ci na maila jakies linki aktywacyjne?? Quote
wiosna Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ...w książkach też mi się zdarzało opłaty pobierać :eviltong: Ogłoszeń chyba nie ma, nie wiem w sumie, czy w końcu powstał tekst, jestem strasznie do tyłu ostatnio i sama już nie wiem jak się nazywam :roll: Wiem, że miałam koteczkom tekst napisać i nie zdążyłam, a osoba która chciała pomóc ogłaszać je chyba już uciekła - nawet jeszcze na koci wątek nie zajrzałam, a teraz Patryk zadzwonił, że się auto popsuło i stoi w Byczynie i nei może wrócić do domu. ,...jak nie urok, to.. zbieranie jabłek :roll: Quote
Ra_dunia Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 tekst był i był już wykupiony pakiet ogłoszeń... Ponieważ był podany namiar na Ciebie, to potrzebna była aktywacja niektórych. Skoro nie dostałaś żadnej prośby o aktywacje, to pewnie ogłoszeń nie ma... Karolcia pojechała na wakacje ;) jak wróci to pewnie do kociaków zajrzy :roll: Quote
obraczus87 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 WIOSNA a jakie herbatki lubisz?? :eviltong::eviltong::eviltong: RA - :mad::mad::mad: napisałas prosbę na Kundelkowej i co?? :mad: Quote
Ra_dunia Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 oj... biją... już wysyłam numer... Wiosna - w książkach przyjmujesz zapłatę? hmmm... muszę sprawę przemyśleć :D Quote
agusiazet Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Zakupiłam dzisiaj trzy kawy na Nadinkowy bazarek, jeszcze może dziś w tesco pobuszuję, to się łupy powiększą:) Quote
wiosna Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 tak, i w książkach też, to LuGosia pamiętać powinna ;p Ale dzisiaj to kicha, chyba na bazarki zaglądać nawet nie będę mogła - samochód szlag trafił, a naprawa będzie kosztowała tyle.. co ćwierć jego całego, ehh.. więc niech kawy na mnie czekają, jak się trochę odkuję to bardzo bardzo chętnie. a póki co.. to szyć chyba idę, koniec lenistwa ;/ Quote
AgusiaP Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Dziewczynki strasznie przepraszam, ale dopiero dzisiaj przeleje pieniązki na naszą kochaną Nadinkę :oops::oops::oops: Quote
Ra_dunia Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 ależ nie przepraszaj :) najważniejsze, że przelałaś :) Już uzupełniam rozliczenie. Quote
AgusiaP Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Przelane, przelane ;) Tylko trochę mi głupio bo obiecałam, ze przeleję wcześniej :oops::oops::oops: Quote
Ra_dunia Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Wiosna nas kocha ;) to poczeka (nawet z wpłatami) :) Ważne, żeby nam się miesiąc zamknął bez minusa, a niestety kieeepsko to widzę :( Quote
agusiazet Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 A ja do bazarku dokupiłam jakieś bajeranckie herbatki - więc po 20 sierpnia bazarek będzie! Quote
wiosna Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 poczekam spokojnie, pewnie że tak. mnie to może 3 tys by jakoś uratowały, ale nawet całościowa opłata za jednego psiaka niestety nijak ;p okazało się, że auto umarło dość poważnie, i żeby o wskrzesić, ehh... nie takie to proste wszystko jakby się chciało. Ale chciałam Wam napisać, że Nadinka już naprawdę ładnie chodzi na smyczy, od dawna jej już żadne paniczne napady nie w głowie ;) Chyba teraz największy kłopot mamy z obcymi, bo do nas Nadia się przyzwyczaiła i jest już w zasadzie w porządku, ale jak ktoś jest obcy to ona się do budy chowa i tylko nosek widać, czasem uszko. Tak więc potrzebuję aby mnie ktoś poodwiedzał i razem ze mną z Nadinką pochodził na spacerki - kto chętny? Obiecuję jakieś dobre obiadki w zamian ;) Quote
Laura1108 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Podajcie mi prosze numer konta do wpłat bo coś mi się kojarzy , że do Negri już nie wpłacamy ... Quote
__Lara Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Nadine się otwiera, przydałby się jeszcze domek... ona ma ogłoszenia??? Quote
obraczus87 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Laura1108']Podajcie mi prosze numer konta do wpłat bo coś mi się kojarzy , że do Negri już nie wpłacamy ...[/QUOTE] [B][COLOR=Red][SIZE=3][COLOR=Black][U][COLOR=Red]Wszystkich darczyńców prosimy o dokonywanie wpłat na konto hoteliku u Wiosny:[/COLOR] [/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][SIZE=3]50 1050 1171 1000 0090 6511 3012 3RD-POLE.com - Patryk Grunt Sierosławice 18 46-220 Byczyna[/SIZE] Quote
Ra_dunia Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Nadinka ma zamówiony pakiet ogłoszeń... ale chyba jeszcze nie został zrobiony. Jeśli ktokolwiek może poogłaszać naszą dzikuskę, to bardzo prosimy w jej imieniu. Quote
anna10025 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Przepraszam za niesłowność, deklarację dla Nadi za lipiec wpłacę 2 sierpnia wraz z delkaracją za sierpień. Quote
Ra_dunia Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Poczekamy ;) ważne, żebyśmy w sumie dali radę. Bardzo prosimy o wpłaty jednorazowe! Nadince nadal brakuje 50 pln miesięcznie do opłacenia hoteliku... (jeśli Tolek na 100% zadomowi się w nowym miejscu, przesunę jego wpłatę dal Nadinki ;) ) Quote
Recommended Posts