Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja się też przymierzam do bazarków... tylko zapału mi jakoś brak. Padł mi twardy dysk w moim prywatnym kompie (straciłam wszystkie zdjęcia od 2005 roku... tylko część da się ściągnąć od innych osób, które miały je na swoich kompach :(, trochę mi to podcięło skrzydła, zwłaszcza, że w tym roku przymierzałam się do konkursu foto... miały iść zdjęcia ze Swarzędzkiego schronu... ech... jeszcze cały czas mam nadzieję, że jednak się coś uda z tym zrobić...).
Jak już się ogarnę i pozbieram to mam do wystawienia książki, ciuchy, perfumy i właśnie myślałam o Nadince, skarpecie i mielczakach ;)

Agusiu, a Ty książki wystawiaj ;) ja zawsze chętnie zajrzę :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ra_dunia']ja się też przymierzam do bazarków... tylko zapału mi jakoś brak. Padł mi twardy dysk w moim prywatnym kompie (straciłam wszystkie zdjęcia od 2005 roku... tylko część da się ściągnąć od innych osób, które miały je na swoich kompach :(, trochę mi to podcięło skrzydła, zwłaszcza, że w tym roku przymierzałam się do konkursu foto... miały iść zdjęcia ze Swarzędzkiego schronu... ech... jeszcze cały czas mam nadzieję, że jednak się coś uda z tym zrobić...).
Jak już się ogarnę i pozbieram to mam do wystawienia książki, ciuchy, perfumy i właśnie myślałam o Nadince, skarpecie i mielczakach ;)

Agusiu, a Ty książki wystawiaj ;) ja zawsze chętnie zajrzę :)[/QUOTE]

Wystawię jak już będę w Polsce! Tak to wysyłałam fanty do magenki1 i ona robiła bazarki na talcottową skarpetę. Ale cena ostatniej paczki mnie osłabiła i stwierdziłam, że paczek to się nie opłaca wysyłać - wczesniej wysyłałam listem i ta cena była do przyjęcia:) Na pewno w sierpniu coś wyprodukuję:)

Posted

...w książkach też mi się zdarzało opłaty pobierać :eviltong:

Ogłoszeń chyba nie ma, nie wiem w sumie, czy w końcu powstał tekst, jestem strasznie do tyłu ostatnio i sama już nie wiem jak się nazywam :roll:
Wiem, że miałam koteczkom tekst napisać i nie zdążyłam, a osoba która chciała pomóc ogłaszać je chyba już uciekła - nawet jeszcze na koci wątek nie zajrzałam, a teraz Patryk zadzwonił, że się auto popsuło i stoi w Byczynie i nei może wrócić do domu.
,...jak nie urok, to.. zbieranie jabłek :roll:

Posted

tekst był i był już wykupiony pakiet ogłoszeń... Ponieważ był podany namiar na Ciebie, to potrzebna była aktywacja niektórych. Skoro nie dostałaś żadnej prośby o aktywacje, to pewnie ogłoszeń nie ma...
Karolcia pojechała na wakacje ;) jak wróci to pewnie do kociaków zajrzy :roll:

Posted

tak, i w książkach też, to LuGosia pamiętać powinna ;p
Ale dzisiaj to kicha, chyba na bazarki zaglądać nawet nie będę mogła - samochód szlag trafił, a naprawa będzie kosztowała tyle.. co ćwierć jego całego, ehh.. więc niech kawy na mnie czekają, jak się trochę odkuję to bardzo bardzo chętnie.
a póki co.. to szyć chyba idę, koniec lenistwa ;/

Posted

poczekam spokojnie, pewnie że tak. mnie to może 3 tys by jakoś uratowały, ale nawet całościowa opłata za jednego psiaka niestety nijak ;p okazało się, że auto umarło dość poważnie, i żeby o wskrzesić, ehh... nie takie to proste wszystko jakby się chciało.

Ale chciałam Wam napisać, że Nadinka już naprawdę ładnie chodzi na smyczy, od dawna jej już żadne paniczne napady nie w głowie ;) Chyba teraz największy kłopot mamy z obcymi, bo do nas Nadia się przyzwyczaiła i jest już w zasadzie w porządku, ale jak ktoś jest obcy to ona się do budy chowa i tylko nosek widać, czasem uszko. Tak więc potrzebuję aby mnie ktoś poodwiedzał i razem ze mną z Nadinką pochodził na spacerki - kto chętny? Obiecuję jakieś dobre obiadki w zamian ;)

Posted

[quote name='Laura1108']Podajcie mi prosze numer konta do wpłat bo coś mi się kojarzy , że do Negri już nie wpłacamy ...[/QUOTE]

[B][COLOR=Red][SIZE=3][COLOR=Black][U][COLOR=Red]Wszystkich darczyńców prosimy o dokonywanie wpłat na konto hoteliku u Wiosny:[/COLOR]

[/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][SIZE=3]50 1050 1171 1000 0090 6511 3012
3RD-POLE.com - Patryk Grunt
Sierosławice 18
46-220 Byczyna[/SIZE]

Posted

Nadinka ma zamówiony pakiet ogłoszeń... ale chyba jeszcze nie został zrobiony.
Jeśli ktokolwiek może poogłaszać naszą dzikuskę, to bardzo prosimy w jej imieniu.

Posted

Poczekamy ;) ważne, żebyśmy w sumie dali radę.

Bardzo prosimy o wpłaty jednorazowe! Nadince nadal brakuje 50 pln miesięcznie do opłacenia hoteliku...

(jeśli Tolek na 100% zadomowi się w nowym miejscu, przesunę jego wpłatę dal Nadinki ;) )