Jump to content
Dogomania

10 lat w schronisku! Kajtuś odszedł po 2 latach :-( a Dinuś dalej w hoteliku.

Recommended Posts

Posted

[quote name='ketunia']Bardzo, bardzo dziękujemy Wszystkim za deklaracje:multi::multi::multi:
Chłopaki pakujcie się:loveu:

Mysiu moge wykorzystać Twój tekst z pierwszego postu do bazarku?[/QUOTE]

tekst został napisany o ile dobrze pamiętam przez Gonię13? :cool3: ale można z niego korzystać :loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ketunia']

Mysiu moge wykorzystać Twój tekst z pierwszego postu do bazarku?[/QUOTE]

Zakładam z dużym prawdopodobieństwem, że możesz! :evil_lol:

Posted

[quote name='ketunia']Dziękuję. Właśnie walczę z bazarkiem, na który później Was zaproszę w imieniu naszych chłopaków:)[/QUOTE]
JUz czekam i zacieram lapki....moze tym razem mi się uda..bo na tamtym to mnie w wiekszosci zjadly cioteczki ze swoja kasiorką:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ingrid44']Ketuniu,jestes cudowna:loveu:[/QUOTE]

Ingrid nie zawstydzaj mnie:oops::lol:

Cioteczki kochane połowa bazarku gotowa . Jutro dodam kolejne fanty.
Jednak dzisiaj w imieniu Chłopców i swoim serdecznie zapraszam na zakupy:)

[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13395993#post13395993]Ciuchy, biżuteria.JUTRO NOWE FANTY.Bazarek na Kajtka, Dino i Juraska.Do 11.11 do23.30 - Dogomania Forum[/url]

Proszę porozsyłajcie bazarek jeśli możecie. Kasa chłopakom się przyda na weta i smakołyki:)

Posted

[quote name='Bjuta']

Dino jest jeszcze w formie:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images48.fotosik.pl/220/cb951694b62daa11.jpg[/IMG][/URL]

A Kajtuś niestety słabnie :shake:

[CENTER][COLOR=navy][FONT=Arial][FONT=Arial][COLOR=#001f4d][IMG]http://lh3.ggpht.com/_7WippezDP6A/Sn2avx-G_MI/AAAAAAAADnA/0-mlhW-qWPs/s640/P8080084.JPG[/IMG][/COLOR][/FONT][/CENTER]

[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

To kochane, poddające się pysio spędza mi sen z powiek.:-( :-( :-(. Gdyby one wiedziały, co w ich sprawie się robi, na pewno byłyby pogodniejsze.:lol:

Wpłaciłem dziś za dwa miesiące, po 60 zł za każdy. Wpłata już przesłana, pieniążki na koncie Dina i Kajtusia będą zaksięgowane jeszcze dziś albo w poniedziałek. I taka jest obecna moja miesięczna deklaracja...:lol:

...czyli zostało tylko 95 złotych!!! Co dwie cyfry, to nie trzy!!!

Kochani, zostało już tak niewiele. To, co nie udało się przez dziesięć lat, może udać się teraz, nawet dziś!!! Czy ktoś inny choć parę złotych dorzuci? ;)

Posted

Dziękuję Kochani!
Na koncie chłopaków są już dwie wpłaty! A reszta to się pewnie dopiero w poniedziałek pokaże, nawet jeśli dziś wpłacone... Ale to nic nie szkodzi! Najważniejsze, że chłopaki mają naprawdę realną szansę!

100 od Ketuni i Asi :loveu:
20 od Bjuty

Posted

[quote name='AlinaS']Co do transportu to możemy umówić się gdzieś w połowie drogi żeby odebrać psiaki - zawsze to czasowo lepiej?[/QUOTE]

Zdecydowanie lepiej... Myślmy.

Posted

Oj dzięki! Muszę się dodzwonić do tej mojej koleżanki, ale przez 2 dni może mi się nie udać (pracuje w TV Katowickiej i ma teraz zdjęcia, więc raczej niczego nie ustalę). Ale, próbować będę!

Posted

Przyszło 30 zł od Goni13 :loveu: Dziękujemy!
Mysiu, ja dopiero zobaczyłam, że nie mam żadnego postu na pierwszej stronie... Poprosiłam Piankę, żeby mi jakiś wkleiła ale nie wiem czy to jest realne... Jak się nie uda to będziesz musiała przyklejać rozliczenia... :oops:

I przypominam, że jeszcze musimy 95 zł stałych deklaracji wytrzasnąć spod ziemi...

Czy komuś przychodzi do głowy jakiś transport? Śląsk Piotrków Trybunalski (z Zabrza 155 km w jedną). Mysiu, a czy Marta pojechałaby ich odwieźć? Może by nawet chciała...?