Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczka ma na imię Czika. Została znaleziona jeszcze mała przez dzieci na śmietnisku, które przyniosły ją mojej babci. Suczka została u niej ale babcia od jakiegoś czasu już nie wychodziła sama z domu, z psem musiałam wychodzić ja. Babcia ma kłopoty z pamięcią. Niestety nie jestem w stanie wziąć suczki do siebie. Sama mam w domu suczke, a że wynajmuję mieszkanie nie moge pozwolić sobie na jeszcze jednego psa. W tej chwili suczka wraz z babcią przebywa na wsi u moich rodziców. Mama nie chce się zgodzić żeby suczka została u nich bo mają już 6 psów (suczek). Dlatego chcę zaleźć kochający domek dla Czikusi. Nie załatwia się w domu jest bardzo spokojna. Jeśli będzie taka możliwość to dowiozę suczkę do nowego domu (jeśli nie będzie to za daleko). Czika jest raczej mała, sięga do kolan, została znaleziona rok temu, prawdopodobnie będzie z lipca, czerwca 2008. Jest pełna życia, troche strachliwa, bo babcia od kąd ma problemy z pamięcią jest bardzo nadopiekuńcza, ale to napewno szybko się zmieni. Lubi dzieci, jest przyzwyczajona do towarzystwa innych psów, a także kotów. Zgłosili się do mnie ludzie z niemiec którzy chcieli ją wziąć, ale póki co milczą i nie wiem czy adopcja dojdzie do skutku. Suczka jest zaszczepiona na wścieklizne. Czekam na pytania, mam nadzieję, że uda mi się znaleźć dla niej kochający domek.
Mój nr gg to 3808268. Kom 515878918.

Posted

Bardzo ładna sunia. Ale na dogomanii pewnie trudno bedzie jej znaleźć dom, bo tu prawdziwe zatrzęsienie psiaków w różnych bardzo trudnych sytuacjach - jak pewnie sama zauważyłaś :-( - i czasem miesiącami a nawet latami szuka się im domów
Dobrze by było zatem ogłosić sunię na jakichś dodatkowych stronach internetowych i portalach ogłoszeniowych, żeby zwiększyć jej szanse na dom. Co o tym myślisz?

Posted

Na sps-ie mam informacje o adopcji, nie wiem na jakim jeszcze forum mogłabym umieścić to ogłoszenie, nie mam stałego dostępu do neta. Może masz jakieś pomysły gdzie moge je umieścić?

Posted

Sunia w wątku:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-psa-suni-w-typie-ratlerka-147316/#post13029718[/url]

Co u suczki?
Może już ma nowy domek?

• 2 weeks later...
Posted

sarenka_87, współczuję...

Gdzie jest ogłaszana Czika? Jaki jest jej charakter? Jak reaguje na inne psy, koty, dzieci, obcych ludzi? Czy umie zostawać sama w domu?

• 1 year later...
Posted

Temat do zamknięcia po śmierci babci sunia została w domu u rodziców niestety jakiś czas temu odeszła za TM bo jakiemuś debilowi zachciało się strzelać do niej ostrym śrutem :angryy::angryy::angryy: