Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Po co Ty w ogóle z łóżka wstajesz :diabloti:

Tora nie jest jakoś zachwycona czesaniem, ale nie lamentuje. Stoi spokojnie aż skończę, bo wie, że jak nie to będą zjebki :evil_lol:[/QUOTE]

bo musze iśc do pracy :eviltong:

Neron najbardziej nie lubi jak mu portki czeszę od razu glupek siada , co ja sie na niego dzisiaj nadarłam :angryy: a sypie sie z nich najwięcej :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']Alpina też nie lubi jak czeszę jej rejony tyłka... Ucieka i mnie podgryza wtedy.. :p[/QUOTE]

Luna też nie lubi tego,wtedy siada i chowa doopsko:evil_lol:

Hej Aga:p

Posted

dzień dobry ;)

mam pozwolenie na jechanie do Poznania :multi: kierownik przyjął to nad wyraz spokojnie , wiedziałam jest kochany :loveu:

ale żeby nie było tak wesoło to teraz Sebastian ma większy problem z jechaniem ode mnie :mdleje:okazało się że chcą ich zmusić do przyjścia w sobotę na popołudniówkę :roll: oczywiście wszyscy idą w zaparte że nie przyjdą ale straszą ich zwolnieniami :roll: więc nie wiem jak to się skończy i pewnie do samej soboty nie będe miała pewności czy pojedziemy :placz:

a taka śmieszniejsza historia z tego zmuszania

kierownik Sebastiana podchodzi do nowo przyjetego kolesia ( pracuje 3 tyg ) i mówi
- sobota popołudniu do pracy
koleś na to
- nie przyjde
kierownik : dlaczego ?
chłopak : bo mam wyjebane
kierownik : no to ja Cię wyjebie
chłopak :.......... i tak mam wyjebane :peace:

Posted

[quote name='justysiek']szkoda:-( bo bysmy się umówily wszystkie, bo ma być też Iza i Kasia.[/QUOTE]

no to rzeczywiście szkoda :placz: ale teraz mamy za dużo wydatków na remonty :roll:

Posted

[quote name='justysiek']wiem cos o tym, my teraz dom ocieplamy...[/QUOTE]

też mamy w planach ocieplać ale to nie teraz teraz musimy odświeżyć kuchnię założyć drzwi wejściowe i zrobić dac na tarasie ..... z takich drogich czesci remontu został nam nowy dach i ocieplenie ale to na pewno nie w tym roku ....

Posted

[quote name='dOgLoV']też mamy w planach ocieplać ale to nie teraz teraz musimy odświeżyć kuchnię założyć drzwi wejściowe i zrobić dac na tarasie ..... z takich drogich czesci remontu został nam nowy dach i ocieplenie ale to na pewno nie w tym roku ....[/QUOTE]

my jeszcze musimy zrobic ogrodzenie z przodu domu, mamy też cała górę nie wyremontowaną, ale teraz nam nie potrzeba tyle miejsca.