łamAga Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='magdabroy']Po co Ty w ogóle z łóżka wstajesz :diabloti: Tora nie jest jakoś zachwycona czesaniem, ale nie lamentuje. Stoi spokojnie aż skończę, bo wie, że jak nie to będą zjebki :evil_lol:[/QUOTE] bo musze iśc do pracy :eviltong: Neron najbardziej nie lubi jak mu portki czeszę od razu glupek siada , co ja sie na niego dzisiaj nadarłam :angryy: a sypie sie z nich najwięcej :roll: Quote
*Magda* Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Tora nie lubi jak jej szyję czeszę :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='magdabroy']Tora nie lubi jak jej szyję czeszę :evil_lol:[/QUOTE] pewnie kiedyś ją podduszałaś i uraz jej został :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='dOgLoV']pewnie kiedyś ją podduszałaś i uraz jej został :diabloti:[/QUOTE] Dławikiem, jak nie chciała iść przy nodze i napinała smycz :diabloti: Quote
łamAga Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='magdabroy']Dławikiem, jak nie chciała iść przy nodze i napinała smycz :diabloti:[/QUOTE] wiedziałam :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Za to teraz dławik wisi i rdzewieje, bo już jest nie potrzebny :eviltong: Quote
łamAga Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 [quote name='magdabroy']Za to teraz dławik wisi i rdzewieje, bo już jest nie potrzebny :eviltong:[/QUOTE] pewnie trzymasz go i straszysz nim Torkę :diabloti: Quote
łamAga Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Macie chociaż jedno ;) [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05390_zps26ce3f37.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Alpina też nie lubi jak czeszę jej rejony tyłka... Ucieka i mnie podgryza wtedy.. :p Quote
Guest wolfheart Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='Angi']Alpina też nie lubi jak czeszę jej rejony tyłka... Ucieka i mnie podgryza wtedy.. :p[/QUOTE] Luna też nie lubi tego,wtedy siada i chowa doopsko:evil_lol: Hej Aga:p Quote
justysiek Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Cezar też nie przepada, choć najbardziej nie lubi jak mu chce wyczesac brzuch i kolo jajec, wtedy się wscieka a ja sie musze drzec!:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 dzień dobry ;) mam pozwolenie na jechanie do Poznania :multi: kierownik przyjął to nad wyraz spokojnie , wiedziałam jest kochany :loveu: ale żeby nie było tak wesoło to teraz Sebastian ma większy problem z jechaniem ode mnie :mdleje:okazało się że chcą ich zmusić do przyjścia w sobotę na popołudniówkę :roll: oczywiście wszyscy idą w zaparte że nie przyjdą ale straszą ich zwolnieniami :roll: więc nie wiem jak to się skończy i pewnie do samej soboty nie będe miała pewności czy pojedziemy :placz: a taka śmieszniejsza historia z tego zmuszania kierownik Sebastiana podchodzi do nowo przyjetego kolesia ( pracuje 3 tyg ) i mówi - sobota popołudniu do pracy koleś na to - nie przyjde kierownik : dlaczego ? chłopak : bo mam wyjebane kierownik : no to ja Cię wyjebie chłopak :.......... i tak mam wyjebane :peace: Quote
justysiek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 hahahaha:diabloti: a bedziecie w Kielcach? Quote
łamAga Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 [quote name='justysiek']hahahaha:diabloti: a bedziecie w Kielcach?[/QUOTE] Niestety nie :roll: troszke za daleko ......... Quote
justysiek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Niestety nie :roll: troszke za daleko .........[/QUOTE] szkoda:-( bo bysmy się umówily wszystkie, bo ma być też Iza i Kasia. Quote
łamAga Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 [quote name='justysiek']szkoda:-( bo bysmy się umówily wszystkie, bo ma być też Iza i Kasia.[/QUOTE] no to rzeczywiście szkoda :placz: ale teraz mamy za dużo wydatków na remonty :roll: Quote
justysiek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='dOgLoV']no to rzeczywiście szkoda :placz: ale teraz mamy za dużo wydatków na remonty :roll:[/QUOTE] wiem cos o tym, my teraz dom ocieplamy... Quote
łamAga Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 [quote name='justysiek']wiem cos o tym, my teraz dom ocieplamy...[/QUOTE] też mamy w planach ocieplać ale to nie teraz teraz musimy odświeżyć kuchnię założyć drzwi wejściowe i zrobić dac na tarasie ..... z takich drogich czesci remontu został nam nowy dach i ocieplenie ale to na pewno nie w tym roku .... Quote
justysiek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='dOgLoV']też mamy w planach ocieplać ale to nie teraz teraz musimy odświeżyć kuchnię założyć drzwi wejściowe i zrobić dac na tarasie ..... z takich drogich czesci remontu został nam nowy dach i ocieplenie ale to na pewno nie w tym roku ....[/QUOTE] my jeszcze musimy zrobic ogrodzenie z przodu domu, mamy też cała górę nie wyremontowaną, ale teraz nam nie potrzeba tyle miejsca. Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 No to Ty pojedziesz z Qwendi, a Sebek pójdzie do pracy :evil_lol: Quote
justysiek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='magdabroy']No to Ty pojedziesz z Qwendi, a Sebek pójdzie do pracy :evil_lol:[/QUOTE] jest to jakiś plan:diabloti: Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='justysiek']jest to jakiś plan:diabloti:[/QUOTE] Tylko trzeba mieć prawo jazdy :diabloti: Quote
justysiek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko trzeba mieć prawo jazdy :diabloti:[/QUOTE] Aga nie masz prawka? no to jest problem, Quote
*Magda* Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Nie ma, nie ma :evil_lol: No chyba, że pojedzie na Qwendi :diabloti: Quote
justysiek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='magdabroy']Nie ma, nie ma :evil_lol: No chyba, że pojedzie na Qwendi :diabloti:[/QUOTE] .........:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts