Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']siema :cool1:[/QUOTE]

Hejka ;)

[quote name='magdabroy']No, chyba już pora wstać :mad:[/QUOTE]

wstałam wstałam juz dawno :eviltong:

[quote name='agaga21']piękne foty kociastych:loveu:
pogawędka [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05293_zpsecd7ebba.jpg[/URL]
i całuski [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05292_zpsd993bd5d.jpg[/URL] najlepsze :)[/QUOTE]
dziękuję :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A kogo to obchodzi :diabloti:[/QUOTE]

dobrze gada,polać jej:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']znowu ciszaaaaaaaaaaa na dogo:evil_lol:[/QUOTE]

zdążyłam obejrzec odcinek rodzinki pl , odcinek rozmów w toku i kiepskich przez czas tej ciszy :diabloti:

[quote name='Angi']siema Aga :D[/QUOTE]

heja zlewaczu :eviltong:

[quote name='magdabroy']I tylko Ciebie :eviltong:[/QUOTE]

oj tam oj tam :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']zdążyłam obejrzec odcinek rodzinki pl , odcinek rozmów w toku i kiepskich przez czas tej ciszy :diabloti:[/QUOTE]

a ja przeglądałam głupoty w necie i bawiłam się z Luną:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja przeglądałam głupoty w necie i bawiłam się z Luną:evil_lol:[/QUOTE]

ja musze sie jutro pobawic z Neronem w wyczesywanie , linieje jak głupi ....

[quote name='magdabroy']A ja karmiłam dziecko, bawiłam się z nim, umyłam mu zęby, położyłam spać, nakarmiłam zwierzyniec i siebie :)[/QUOTE]

też fajnie :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja musze sie jutro pobawic z Neronem w wyczesywanie , linieje jak głupi ....[/QUOTE]

eh zaczęło się,czeszę Lunę co trzy dni,z doopy i ze szyi to się sypie jak choinka,spodnie od dresu mam całe obkłaczone :mdleje:

Posted

[quote name='marta.k9080']eh zaczęło się,czeszę Lunę co trzy dni,z doopy i ze szyi to się sypie jak choinka,spodnie od dresu mam całe obkłaczone :mdleje:[/QUOTE]

ja codziennie z legowiska i podłogi zbieram pół Nerona :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja codziennie z legowiska i podłogi zbieram pół Nerona :mad:[/QUOTE]

To wczoraj i dziś uzbierał Ci się cały Neron, czyli masz już dwa Nerony :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']To wczoraj i dziś uzbierał Ci się cały Neron, czyli masz już dwa Nerony :diabloti:[/QUOTE]

to już trwa długo wiec mam już ich z 30ści :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja codziennie z legowiska i podłogi zbieram pół Nerona :mad:[/QUOTE]

szału można dostać:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']szału można dostać:evil_lol:[/QUOTE]

oj można można ....

[quote name='magdabroy']Ja na pół dnia wywalam Torę na dwór, więc póki co, kłaków nie widzę ;)[/QUOTE]

Neron większość dnia też jest na dworze , jak sie ściemnia na dworze to wraca i śpi na legowisku do rana a mimo to mam pełno kłaków :roll:

Guest wolfheart
Posted

ja zaraz znikam ,pójdę z Luną na dwór ,a później idę znowu "Ranczo" oglądać

dobranoc :)