łamAga Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='marta.k9080']siema :cool1:[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='magdabroy']No, chyba już pora wstać :mad:[/QUOTE] wstałam wstałam juz dawno :eviltong: [quote name='agaga21']piękne foty kociastych:loveu: pogawędka [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05293_zpsecd7ebba.jpg[/URL] i całuski [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05292_zpsd993bd5d.jpg[/URL] najlepsze :)[/QUOTE] dziękuję :loveu: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='dOgLoV'] wstałam wstałam juz dawno :eviltong: [/QUOTE] To co tak późno się meldujesz :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='magdabroy']To co tak późno się meldujesz :mad::eviltong:[/QUOTE] a musiałam pare rzeczy zrobić :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='dOgLoV']a musiałam pare rzeczy zrobić :eviltong:[/QUOTE] A kogo to obchodzi :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='magdabroy']A kogo to obchodzi :diabloti:[/QUOTE] dobrze gada,polać jej:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 znowu ciszaaaaaaaaaaa na dogo:evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='dOgLoV']Mnie to obchodzi :diabloti:[/QUOTE] I tylko Ciebie :eviltong: Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='marta.k9080']znowu ciszaaaaaaaaaaa na dogo:evil_lol:[/QUOTE] zdążyłam obejrzec odcinek rodzinki pl , odcinek rozmów w toku i kiepskich przez czas tej ciszy :diabloti: [quote name='Angi']siema Aga :D[/QUOTE] heja zlewaczu :eviltong: [quote name='magdabroy']I tylko Ciebie :eviltong:[/QUOTE] oj tam oj tam :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='dOgLoV']zdążyłam obejrzec odcinek rodzinki pl , odcinek rozmów w toku i kiepskich przez czas tej ciszy :diabloti:[/QUOTE] a ja przeglądałam głupoty w necie i bawiłam się z Luną:evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 A ja karmiłam dziecko, bawiłam się z nim, umyłam mu zęby, położyłam spać, nakarmiłam zwierzyniec i siebie :) Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja przeglądałam głupoty w necie i bawiłam się z Luną:evil_lol:[/QUOTE] ja musze sie jutro pobawic z Neronem w wyczesywanie , linieje jak głupi .... [quote name='magdabroy']A ja karmiłam dziecko, bawiłam się z nim, umyłam mu zęby, położyłam spać, nakarmiłam zwierzyniec i siebie :)[/QUOTE] też fajnie :lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='dOgLoV']ja musze sie jutro pobawic z Neronem w wyczesywanie , linieje jak głupi ....[/QUOTE] eh zaczęło się,czeszę Lunę co trzy dni,z doopy i ze szyi to się sypie jak choinka,spodnie od dresu mam całe obkłaczone :mdleje: Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='marta.k9080']eh zaczęło się,czeszę Lunę co trzy dni,z doopy i ze szyi to się sypie jak choinka,spodnie od dresu mam całe obkłaczone :mdleje:[/QUOTE] ja codziennie z legowiska i podłogi zbieram pół Nerona :mad: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='dOgLoV']ja codziennie z legowiska i podłogi zbieram pół Nerona :mad:[/QUOTE] To wczoraj i dziś uzbierał Ci się cały Neron, czyli masz już dwa Nerony :diabloti: Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='magdabroy']To wczoraj i dziś uzbierał Ci się cały Neron, czyli masz już dwa Nerony :diabloti:[/QUOTE] to już trwa długo wiec mam już ich z 30ści :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 [quote name='dOgLoV']ja codziennie z legowiska i podłogi zbieram pół Nerona :mad:[/QUOTE] szału można dostać:evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Ja na pół dnia wywalam Torę na dwór, więc póki co, kłaków nie widzę ;) Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='marta.k9080']szału można dostać:evil_lol:[/QUOTE] oj można można .... [quote name='magdabroy']Ja na pół dnia wywalam Torę na dwór, więc póki co, kłaków nie widzę ;)[/QUOTE] Neron większość dnia też jest na dworze , jak sie ściemnia na dworze to wraca i śpi na legowisku do rana a mimo to mam pełno kłaków :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 ja zaraz znikam ,pójdę z Luną na dwór ,a później idę znowu "Ranczo" oglądać dobranoc :) Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='marta.k9080']ja zaraz znikam ,pójdę z Luną na dwór ,a później idę znowu "Ranczo" oglądać dobranoc :)[/QUOTE] dobranoc ;) Quote
łamAga Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='Angi']gdzie są jakieś zdjęcia? :P[/QUOTE] nie mam zdjęć , moze jutro coś pstrykne :eviltong: Quote
Recommended Posts