Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki [B]natija [/B]:loveu:

ej nie poszłam bez pożegnania ale zapatrzyłam sie w demoty ostrowa :eviltong:

dzięki laski , lekko nie bedzie bo już mi się oczy kleją ale dam radę mam nadzieję :diabloti:

dobranoc ;)

Posted

Dzień dobry ;)

niooo coś koło tej godziny szłam spać :lol:

ale wczoraj mi szybko nocka minęła :crazyeye: normalnie szok , jak by mi każda tak szybko mijała to polubiła bym nocki :diabloti:

a tak w ogóle to nie wiedziałam że mogę osiągnąc takie prędkości , z pozycji siedzącej w tak szybkim tępie znalazłam się w pozycji stojącej i to na krześle ze normalnie przekroczyłam prędkość światła :diabloti: a to dlatego że po podłodze sunął pajak wielkości myszy :eek2: normalnie bydle wielkie jak nie wiem , to był ten studzienny potwór :placz:

Posted

[quote name='marta.k9080']fuj:tard:

hej Aga :)[/QUOTE]

hejka ;)

na prawde był ogromny bo teściowa nawet kwiknęła i sie za krzesłem schowała a ona sie pająków nie boi , na szczęście zginął pod laczkiem Sebastiana :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Wyniosłabym na dwór :eviltong:

Ostatnio w piwnicy łapałam kilka gąsienic i wynosiłam na dwór ;)[/QUOTE]

gwarantuje Ci że nie wyniosła byś go na dwór , był na prawde ogromny i obleśny :-(

gasienice bym wyniosla , nawet mysze ale nie pająka :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Bo trzeba być na wszystko przygotowanym ;) Ja mam słoiki w gotowości koło kuchni :) Nie raz łapałam osę, żeby Theosia nie ugryzła :)[/QUOTE]

ja jak są mniejsze pająki to też je wynosze ale te byl na prawde mega wielki :roll: nie wiem skąd u nas są takie wypasione okazy ale w weekend musze wypryskać znowu cały dom substralem ....

Guest wolfheart
Posted

ten kaganiec skórzany co Neron nosi,to pozwala mu otworzyć pysk nie? ja chce kupić Lunie i skórzany będzie najlepszy ,bo ona wali kagańcem o ziemię/chodnik ,to lepiej żeby miękki był:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']ten kaganiec skórzany co Neron nosi,to pozwala mu otworzyć pysk nie? ja chce kupić Lunie i skórzany będzie najlepszy ,bo ona wali kagańcem o ziemię/chodnik ,to lepiej żeby miękki był:roll:[/QUOTE]

tak , spokojnie może otworzyć pysk i ziajać ;) ja też muszę mieć dla niego taki bo on wali mnie w kolona pyskiem jak idziemy i metalowym za bardzo bolało hehe