natija Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Ile fot i jakie ładne :-)caluski najlepsze:-) Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 I znowu poszła w pi*du bez pożegnania :mad: Quote
łamAga Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Dzięki [B]natija [/B]:loveu: ej nie poszłam bez pożegnania ale zapatrzyłam sie w demoty ostrowa :eviltong: dzięki laski , lekko nie bedzie bo już mi się oczy kleją ale dam radę mam nadzieję :diabloti: dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 o, przyczłapała jednak :diabloti: a już chciałam cię przez smsa o*******ić. :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Angi, szkoda kasy na nią :diabloti: Aguś, trzymaj się ;) Już prawie weekend :) Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Dzień dobry :) Choć chyba powinnam napisać dobranoc, bo pewnie kładziesz się spać :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 Dzień dobry ;) niooo coś koło tej godziny szłam spać :lol: ale wczoraj mi szybko nocka minęła :crazyeye: normalnie szok , jak by mi każda tak szybko mijała to polubiła bym nocki :diabloti: a tak w ogóle to nie wiedziałam że mogę osiągnąc takie prędkości , z pozycji siedzącej w tak szybkim tępie znalazłam się w pozycji stojącej i to na krześle ze normalnie przekroczyłam prędkość światła :diabloti: a to dlatego że po podłodze sunął pajak wielkości myszy :eek2: normalnie bydle wielkie jak nie wiem , to był ten studzienny potwór :placz: Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='marta.k9080']fuj:tard: hej Aga :)[/QUOTE] hejka ;) na prawde był ogromny bo teściowa nawet kwiknęła i sie za krzesłem schowała a ona sie pająków nie boi , na szczęście zginął pod laczkiem Sebastiana :diabloti: Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Biedny pajączek :([/QUOTE] ciekawe co byś z nim zrobiła jak by tak u Ciebie się pałętał po podłodze :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Wyniosłabym na dwór :eviltong: Ostatnio w piwnicy łapałam kilka gąsienic i wynosiłam na dwór ;) Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Wyniosłabym na dwór :eviltong: Ostatnio w piwnicy łapałam kilka gąsienic i wynosiłam na dwór ;)[/QUOTE] gwarantuje Ci że nie wyniosła byś go na dwór , był na prawde ogromny i obleśny :-( gasienice bym wyniosla , nawet mysze ale nie pająka :shake: Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 A co za problem złapać w słoik i wynieść ;) Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']A co za problem złapać w słoik i wynieść ;)[/QUOTE] zanim bys słoik znalazła to juz by gdzies wlazl ..... Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Bo trzeba być na wszystko przygotowanym ;) Ja mam słoiki w gotowości koło kuchni :) Nie raz łapałam osę, żeby Theosia nie ugryzła :) Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Bo trzeba być na wszystko przygotowanym ;) Ja mam słoiki w gotowości koło kuchni :) Nie raz łapałam osę, żeby Theosia nie ugryzła :)[/QUOTE] ja jak są mniejsze pająki to też je wynosze ale te byl na prawde mega wielki :roll: nie wiem skąd u nas są takie wypasione okazy ale w weekend musze wypryskać znowu cały dom substralem .... Quote
Guest wolfheart Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 ten kaganiec skórzany co Neron nosi,to pozwala mu otworzyć pysk nie? ja chce kupić Lunie i skórzany będzie najlepszy ,bo ona wali kagańcem o ziemię/chodnik ,to lepiej żeby miękki był:roll: Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='marta.k9080']ten kaganiec skórzany co Neron nosi,to pozwala mu otworzyć pysk nie? ja chce kupić Lunie i skórzany będzie najlepszy ,bo ona wali kagańcem o ziemię/chodnik ,to lepiej żeby miękki był:roll:[/QUOTE] tak , spokojnie może otworzyć pysk i ziajać ;) ja też muszę mieć dla niego taki bo on wali mnie w kolona pyskiem jak idziemy i metalowym za bardzo bolało hehe Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Dobrze, że u nas nikt nie wymaga kagańca :multi: Quote
Recommended Posts