*Magda* Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 No to idź po tę kawę :roll: I zrób potem mi, bo chyba bym dziś mogła wypić ich z 10 :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='magdabroy']No to idź po tę kawę :roll: I zrób potem mi, bo chyba bym dziś mogła wypić ich z 10 :evil_lol:[/QUOTE] mam nadzieję że kolejek nie będzie bo to nowo otwarta biedronka a wiara jest po*******ona i idą tłumy bo myślą że coś dostaną :shake: ja dzisiaj tez duzo bym wypila a jutro to juz w ogóle neptyk o 5tej będe :roll: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='magdabroy']Hihihi, nie zazdroszczę :evil_lol:[/QUOTE] ja sobie też nie zazdroszczę :eviltong: ale dam rade , teraz i tak bedziemy mieli takie maratony ze chyba se wezme łóżko do firmy i tam będe spała a na dogo spotkamy sie w nowym roku :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Ile można iść po kawę :roll: Jak Ty wrócisz na dogo, to pewnie ja zniknę :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='magdabroy']Ile można iść po kawę :roll: Jak Ty wrócisz na dogo, to pewnie ja zniknę :mad::eviltong:[/QUOTE] musiałam jeszcze umyć schody i zrobić mężowi śniadanie do pracy :oops: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Angi']siema Aga :P[/QUOTE] siema siema :lol: co Ty o tej godzinie w domu robisz ?? :mad: Quote
angineuuka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 miałam tylko 3 lekcje :P Powinnam jeszcze zostać na próbie, ale się ten fakt wytnie :P Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Angi']miałam tylko 3 lekcje :P Powinnam jeszcze zostać na próbie, ale się ten fakt wytnie :P[/QUOTE] na próbie czego ?? :eviltong: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Angi']Akademia na dzień nauczyciela :P[/QUOTE] no i co i później nie bedziesz wiedziała jak sie zachować :eviltong: Quote
angineuuka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 wiem co i jak, ale nie wiem czy na nią pójdę. Najwyżej dostanę uwagę i o******* :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='dOgLoV']musiałam jeszcze umyć schody i zrobić [B]mężowi śniadanie do pracy[/B] :oops:[/QUOTE] Palce masz całe? :diabloti: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Angi']wiem co i jak, ale nie wiem czy na nią pójdę. Najwyżej dostanę uwagę i o******* :eviltong:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='magdabroy']Palce masz całe? :diabloti:[/QUOTE] na szczęście tak :diabloti: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 dzień dobry laseczki;) miłego ciepłego i słonecznego dzionka życzę :lol: Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Dzień dobry :) Ciekawe jak Ci się dziś pracuje :diabloti: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Ciekawe jak Ci się dziś pracuje :diabloti:[/QUOTE] zajebiście się pracowało :diabloti: jutro będzie jeszcze lepiej hehe :flaming: [quote name='Angi']wytrwa. :diabloti:[/QUOTE] wytrwałam :multi::mdleje: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Angi']gratuluję wytrwania! :D[/QUOTE] i z czego zacieszasz ?? :eviltong: Quote
łamAga Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='marta.k9080']hej,melduję że żyję :diabloti:[/QUOTE] jeszcze raz taka "samowolka " i masz w******* :mad: Quote
Guest wolfheart Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='dOgLoV']jeszcze raz taka "samowolka " i masz w******* :mad:[/QUOTE] jeszcze raz tyle nagadacie pod moją nieobecność i macie w *******:diabloti: Quote
Recommended Posts