angineuuka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 yeeeeeeeeeeeeep :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Angi']yeeeeeeeeeeeeep :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]To mi się kojarzy z łowcami wyprzedaży :lol: Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='kalyna']przecież kazałaś jej coś innego robić w tym czasie :siara:[/QUOTE] Ale Aga woli spać niż "to" robić :mad: A skoro tak, to ja wolę, żeby była na dogo niż spała :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Ciebie nie ma :mad: Marty nie ma :mad: Co się kuźwa tu dzieje :angryy::eviltong: Quote
angineuuka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Aga powinna za niedługo być, wraca z roboty :p Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Angi']Aga powinna za niedługo być, wraca z roboty :p[/QUOTE] Przecież kończyła zmianę o 15 ;) No chyba, że po drodze załapała drugi etat :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Angi']no tak mi w smsie napisała ;)[/QUOTE] Coś ściemnia :mad: Quote
angineuuka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 na fejsie też pisala, że śmigała 12h :p Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Wczoraj nic nie wspominała, że będzie robić 12h :shake: Quote
łamAga Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='magdabroy']Ale Aga woli spać niż "to" robić :mad: A skoro tak, to ja wolę, żeby była na dogo niż spała :diabloti:[/QUOTE] ej no ja albo jestem w pracy albo śpie , na nic wiecej mi czasu nie starcza :eviltong: [quote name='magdabroy']Ciebie nie ma :mad: Marty nie ma :mad: Co się kuźwa tu dzieje :angryy::eviltong:[/QUOTE] ja dzisiaj wyszlam z pracy dopiero grubo po 19stej :roll: [quote name='Angi']Aga powinna za niedługo być, wraca z roboty :p[/QUOTE] otóż to ! [quote name='magdabroy']Przecież kończyła zmianę o 15 ;) No chyba, że po drodze załapała drugi etat :diabloti:[/QUOTE] taaaaa , te latarnie takie ładne :eviltong: [quote name='magdabroy']Coś ściemnia :mad:[/QUOTE] nie ściemniam , musiałam dzisiaj zostać dłużej :roll: nawet Angi nie miałam czasu odpisac na sms-a i dopiero jej odpisalam jak wyszlam z pracy :roll: Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='dOgLoV'] taaaaa , te latarnie takie ładne :eviltong: [/QUOTE] Uważaj, żeby ktoś Ci miejsca nie podebrał :evil_lol: Dobry wieczór :) Quote
łamAga Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='magdabroy']Uważaj, żeby ktoś Ci miejsca nie podebrał :evil_lol: Dobry wieczór :)[/QUOTE] chętnych wiele :diabloti: dobry , nie dobry , taki se ;) a wczoraj nic nie wspominałam że będę robiła 12 h bo nie wiedzialam , u nas nie ma tak że Ci powiedzą , zamówienie duże to trzeba zostać :roll: mamy spore tyly w produkcji , chyba sylwestra nawet tam spędze jak tak dalej pójdzie :angryy: Quote
kalyna Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='dOgLoV']ej no ja albo jestem w pracy albo śpie , na nic wiecej mi czasu nie starcza :eviltong:[/QUOTE] noo to ciekawe kiedy będziecie mieć tego swego potomka :diabloti: O ile Sebek się nie zdenerwuje i pozwu rozwodowego Ci nie da :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='kalyna']noo to ciekawe kiedy będziecie mieć tego swego potomka :diabloti: O ile Sebek się nie zdenerwuje i pozwu rozwodowego Ci nie da :evil_lol:[/QUOTE] W innym wątku, Aga go "wypożycza" :D Quote
angineuuka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 u mnie w galerii Aga pozycza Sebka :p jebne mu screena i posle na fb xd Quote
Izabela124. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Angi']u mnie w galerii Aga pozycza Sebka :p jebne mu screena i posle na fb xd[/QUOTE]A on ma facebooka? Quote
Izabela124. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Angi']pewnie, ze ma :D[/QUOTE]To ja zacofana jestem, bo nic o tym nie wiem :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Angi']pewnie, ze ma :D[/QUOTE] To Iza sama się z nim teraz umówi :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='magdabroy']To Iza sama się z nim teraz umówi :diabloti:[/QUOTE]Nie będę taka wredna :eviltong: Quote
kalyna Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='magdabroy']W innym wątku, Aga go "wypożycza" :D[/QUOTE] noo to, patrzcie jaka wygodna.... od trudnych spraw ma ludzi :lol: Quote
łamAga Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='kalyna']noo to ciekawe kiedy będziecie mieć tego swego potomka :diabloti: O ile Sebek się nie zdenerwuje i pozwu rozwodowego Ci nie da :evil_lol:[/QUOTE] jak Bóg da :eviltong: ee nie sądze , kto by mu pozniej nad uchem marudził :diabloti: [quote name='magdabroy']W innym wątku, Aga go "wypożycza" :D[/QUOTE] Ciiiii bo się wyda :eviltong: [quote name='Angi']u mnie w galerii Aga pozycza Sebka :p jebne mu screena i posle na fb xd[/QUOTE] dajesz :diabloti: [quote name='Izabela124.']A on ma facebooka?[/QUOTE] no ba :eviltong: [quote name='magdabroy']To Iza sama się z nim teraz umówi :diabloti:[/QUOTE] a ja mam jego hasło i wszystko bede czytać :eviltong: [quote name='kalyna']noo to, patrzcie jaka wygodna.... od trudnych spraw ma ludzi :lol:[/QUOTE] trzeba se w życiu jakoś radzić :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Wstawaj :mad: No dogo, już :angryy::eviltong: Quote
łamAga Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='magdabroy']Wstawaj :mad: No dogo, już :angryy::eviltong:[/QUOTE] wstałam wstałam , ale musze iść do sklepu bo mi się w pracy kawa skończyła :eviltong: a bez tego napoju ani rusz :diabloti: musze iść na odwyk :razz: Quote
Recommended Posts