Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 rozwiedź się z nim i weź kotecka(już Ci tak radziłam jak była mowa o buldożku:diabloti:) koteczek jest słodki i puchaty, a facet Ci tylko marudzi:diabloti: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='marta.k9080']rozwiedź się z nim i weź kotecka(już Ci tak radziłam jak była mowa o buldożku:diabloti:) koteczek jest słodki i puchaty, a facet Ci tylko marudzi:diabloti:[/QUOTE] jak sie rozwiode bede musiała wrócić do rodziców a tam nie ma mowy o koteckach :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']A tak w ogóle mamy dwa koty i co ?? i mamy [B]myszy [/B]:mdleje: polują jak głupie na dworze na jaszczurki , nabiegaja sie , napolują , znosza nam je pod drzwi a w domu zamiast polować to odpoczywają :mdleje:[/QUOTE] Nie karmcie ich przez 2 dni, to zapolują na myszy ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']jak sie rozwiode bede musiała wrócić do rodziców a tam nie ma mowy o koteckach :eviltong:[/QUOTE] to zmienia postać rzeczy:roll: ej,to zamieszkamy razem,będzie koteczków i pieseczków w pizdu i trochę:diabloti::multi: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Nie karmcie ich przez 2 dni, to zapolują na myszy ;)[/QUOTE] póki co pod tapczany i za szafy (tam gdzie zwierzaki nie maja dojścia rozłożyliśmy trutkę ) a kotów nie wypuszczamy na dwór , moze zaczna polować z nudów ;) Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='marta.k9080']to zmienia postać rzeczy:roll: ej,to zamieszkamy razem,będzie koteczków i pieseczków w pizdu i trochę:diabloti::multi:[/QUOTE] bardzo dobry pomysł :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']bardzo dobry pomysł :cool3:[/QUOTE] genialny :p na początek weźmiemy nasze wymarzone rasy,a później jak leci:diabloti: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='marta.k9080']genialny :p na początek weźmiemy nasze wymarzone rasy,a później jak leci:diabloti:[/QUOTE] i bedziemy po marketach zbierac żarcie dla nich :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']póki co pod tapczany i za szafy (tam gdzie zwierzaki nie maja dojścia rozłożyliśmy trutkę ) a kotów nie wypuszczamy na dwór , moze zaczna polować z nudów ;)[/QUOTE] Jak Bogdan słyszał mysz na strychu, to nie chciał trutki, bo...mysz zje i zdechnie gdzieś, a potem będzie gdzieś walić zwłokami :roll: My kupiliśmy dwie łapki, zainstalowaliśmy kawałek chleba i 3 dni później była martwa mysz :diabloti: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Jak Bogdan słyszał mysz na strychu, to nie chciał trutki, bo...mysz zje i zdechnie gdzieś, a potem będzie gdzieś walić zwłokami :roll: My kupiliśmy dwie łapki, zainstalowaliśmy kawałek chleba i 3 dni później była martwa mysz :diabloti:[/QUOTE] ta trutka jest taka ze zabija mysz i ja wysusza na listek , nic nie śmierdzi :shake: łapka wydaje mi sie zbyt brutalna .... Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ta trutka jest taka ze zabija mysz i ja wysusza na listek , nic nie śmierdzi :shake: łapka wydaje mi sie zbyt brutalna ....[/QUOTE] A co za różnica jak umrze, skoro chcecie je zabić :hmmmm: Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Angi']bo na łapce się dusi?[/QUOTE] Tak :diabloti: Łapka zamyka się na szyi :) Quote
*Magda* Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Wstawaj śpiochu :mad: Ile można spać :mdleje: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Łapka brutalnie zabija myszke a trutka pewnie powoli i mniej bolesnie :eviltong: wstałam już wstalam :eviltong: ale i tak spie na siedzaco :roll: Quote
*Magda* Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']Łapka brutalnie zabija myszke a trutka pewnie powoli i mniej bolesnie :eviltong: wstałam już wstalam :eviltong: ale i tak spie na siedzaco :roll:[/QUOTE] Nie sądzę, żeby trutka była mniej bolesna :shake: Pewnie przewód pokarmowy napierdziela od trucizny :roll: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='magdabroy']Nie sądzę, żeby trutka była mniej bolesna :shake: Pewnie przewód pokarmowy napierdziela od trucizny :roll:[/QUOTE] moze i tak ..... nie znam sie na tym ale tak sobie to tlumacze że to mniejsze zuo ;) Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='magdabroy']Tak to sobie tłumacz :evil_lol:[/QUOTE] no :eviltong: idziemy z psami na spacer , do tesco :diabloti: więc zdjęć nie będzie :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Ale spacer, do tesco :mad: biedne te Wasze psy :( Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='magdabroy']Ale spacer, do tesco :mad: biedne te Wasze psy :([/QUOTE] ej no do tesco idziemy przez łąki i pola i prawie lasy :eviltong: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Pamiętacie jak wam pisalam o tybetanie Theo który mieszka niedaleko nas , nawet zdjęcia jego z Qwendzią wstawialam ?? Ci ludzie chcą go oddać w dobre ręce :-( Quote
Aleksa. Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']Pamiętacie jak wam pisalam o tybetanie Theo który mieszka niedaleko nas , nawet zdjęcia jego z Qwendzią wstawialam ?? Ci ludzie chcą go oddać w dobre ręce :-([/QUOTE] a czemu ? :-( Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 hej :) ja za to wiem dzisiaj o bokserze,od sąsiadów znajomego który szuka domku,bo bachor się urodzi i piesek jest już be:chainsaw: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='Aleksandra95']a czemu ? :-([/QUOTE] tego nie wiemy , z innego forum sie dowiedzielismy , na 99,9% to ten pies bo tylko jeden tybetan rodowodowy Theo jest u nas w mieście :roll: [quote name='marta.k9080']hej :) ja za to wiem dzisiaj o bokserze,od sąsiadów znajomego który szuka domku,bo bachor się urodzi i piesek jest już be:chainsaw:[/QUOTE] hejka ;) no cóż , ludzie są podli :placz: Quote
Recommended Posts