Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']A po co dziadkowi damska kurtka :diabloti:

Nie mam wyjścia tylko być tam o 7 rano :roll: Bo w takiej cenie nigdzie nie kupię kombinezonu :shake:[/QUOTE]

wlasnie nie wiem :diabloti:

uważaj żeby Cie tam nie staranowali :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']

uważaj żeby Cie tam nie staranowali :eviltong:[/QUOTE]

Mnie jak mnie, ale Theosia :roll: Będę musiał jechać z nim, bo Bogdan ma drugą zmianę i nie wstanie tak wcześnie, żeby go popilnować :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Mnie jak mnie, ale Theosia :roll: Będę musiał jechać z nim, bo Bogdan ma drugą zmianę i nie wstanie tak wcześnie, żeby go popilnować :shake:[/QUOTE]

Jak nie wstanie , powiedz mu ze musi i fifol :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak nie wstanie , powiedz mu ze musi i fifol :diabloti:[/QUOTE]

On jeździ w pracy ciężkim sprzętem ;) Wolę żeby był wyspany, niż żeby przejechał komuś po nodze kilku tonowym wózkiem :roll:
A Theoś i tak budzi się po 6 rano, więc go nakarmię, ubiorę i do sklepu :p

Posted

[quote name='magdabroy']On jeździ w pracy ciężkim sprzętem ;) Wolę żeby był wyspany, niż żeby przejechał komuś po nodze kilku tonowym wózkiem :roll:
A Theoś i tak budzi się po 6 rano, więc go nakarmię, ubiorę i do sklepu :p[/QUOTE]

wiem wiem żartuje sobie ;)

Posted

nie mam zdjec zwierzynca ale pokaze wam karnego kutasika jakiego dostałam w pracy od kolegi :diabloti:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0334_zps1d0c74ff.jpg[/IMG]

i dowód że chyba jako pierwszej udało mi się kupić coś zanim zostało wyprodukowane :diabloti:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0336_zps5d777927.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Angi']podryw na karniaka :lol:

a co kupowałaś?[/QUOTE]

Angeliko on ma żone i córkę :diabloti:

dmuchawe do pieca :eviltong:

[quote name='marta.k9080']a za co ten kutasik?:cool3:[/QUOTE]

bo co chwilę mu przełączałam wkrętak i jak podchodził to albo wykręcał śrubki zamiast wkręcać albo w ogóle mu nie dzialał :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

bo co chwilę mu przełączałam wkrętak i jak podchodził to albo wykręcał śrubki zamiast wkręcać albo w ogóle mu nie dzialał :diabloti:[/QUOTE]

jakaś Ty dowcipna:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Jaka rozrywkowa na nockach :diabloti: A ponoć je źle znosisz :eviltong:[/QUOTE]

dlatego cos musze robić żeby szybciej zleciały :eviltong:

[quote name='marta.k9080']jakaś Ty dowcipna:diabloti:[/QUOTE]

On zaczął :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Na spacerze był? Była ;) To dawaj foty :diabloti:[/QUOTE]

był i była , ale jeszcze nie pozmniejszała , przed chwilą wrzuciła do kompa :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']czeeeeeeeeeeeeeeeeeść Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti:[/QUOTE]

cześććććććććććććććććććććććććććććććććććććć Angelikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti: