*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 A po co dziadkowi damska kurtka :diabloti: Nie mam wyjścia tylko być tam o 7 rano :roll: Bo w takiej cenie nigdzie nie kupię kombinezonu :shake: Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='magdabroy']A po co dziadkowi damska kurtka :diabloti: Nie mam wyjścia tylko być tam o 7 rano :roll: Bo w takiej cenie nigdzie nie kupię kombinezonu :shake:[/QUOTE] wlasnie nie wiem :diabloti: uważaj żeby Cie tam nie staranowali :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV'] uważaj żeby Cie tam nie staranowali :eviltong:[/QUOTE] Mnie jak mnie, ale Theosia :roll: Będę musiał jechać z nim, bo Bogdan ma drugą zmianę i nie wstanie tak wcześnie, żeby go popilnować :shake: Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='magdabroy']Mnie jak mnie, ale Theosia :roll: Będę musiał jechać z nim, bo Bogdan ma drugą zmianę i nie wstanie tak wcześnie, żeby go popilnować :shake:[/QUOTE] Jak nie wstanie , powiedz mu ze musi i fifol :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak nie wstanie , powiedz mu ze musi i fifol :diabloti:[/QUOTE] On jeździ w pracy ciężkim sprzętem ;) Wolę żeby był wyspany, niż żeby przejechał komuś po nodze kilku tonowym wózkiem :roll: A Theoś i tak budzi się po 6 rano, więc go nakarmię, ubiorę i do sklepu :p Quote
łamAga Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='magdabroy']On jeździ w pracy ciężkim sprzętem ;) Wolę żeby był wyspany, niż żeby przejechał komuś po nodze kilku tonowym wózkiem :roll: A Theoś i tak budzi się po 6 rano, więc go nakarmię, ubiorę i do sklepu :p[/QUOTE] wiem wiem żartuje sobie ;) Quote
łamAga Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 nie mam zdjec zwierzynca ale pokaze wam karnego kutasika jakiego dostałam w pracy od kolegi :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0334_zps1d0c74ff.jpg[/IMG] i dowód że chyba jako pierwszej udało mi się kupić coś zanim zostało wyprodukowane :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0336_zps5d777927.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 podryw na karniaka :lol: a co kupowałaś? Quote
Guest wolfheart Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 a za co ten kutasik?:cool3: Quote
łamAga Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Angi']podryw na karniaka :lol: a co kupowałaś?[/QUOTE] Angeliko on ma żone i córkę :diabloti: dmuchawe do pieca :eviltong: [quote name='marta.k9080']a za co ten kutasik?:cool3:[/QUOTE] bo co chwilę mu przełączałam wkrętak i jak podchodził to albo wykręcał śrubki zamiast wkręcać albo w ogóle mu nie dzialał :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Jaka rozrywkowa na nockach :diabloti: A ponoć je źle znosisz :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='dOgLoV'] bo co chwilę mu przełączałam wkrętak i jak podchodził to albo wykręcał śrubki zamiast wkręcać albo w ogóle mu nie dzialał :diabloti:[/QUOTE] jakaś Ty dowcipna:diabloti: Quote
łamAga Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='magdabroy']Jaka rozrywkowa na nockach :diabloti: A ponoć je źle znosisz :eviltong:[/QUOTE] dlatego cos musze robić żeby szybciej zleciały :eviltong: [quote name='marta.k9080']jakaś Ty dowcipna:diabloti:[/QUOTE] On zaczął :eviltong: Quote
natija Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 oj widze,ze koledze sie cos chce;)daje jasno do zrozumienia hehe;) Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='natija']oj widze,ze koledze sie cos chce;)daje jasno do zrozumienia hehe;)[/QUOTE] żona by mu nogi z du...y powyrywała :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Na spacerze był? Była ;) To dawaj foty :diabloti: Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='magdabroy']Na spacerze był? Była ;) To dawaj foty :diabloti:[/QUOTE] był i była , ale jeszcze nie pozmniejszała , przed chwilą wrzuciła do kompa :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 czeeeeeeeeeeeeeeeeeść Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti: Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Angi']czeeeeeeeeeeeeeeeeeść Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti:[/QUOTE] cześććććććććććććććććććććććććććććććććććććć Angelikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :diabloti: Quote
angineuuka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 cooooooooooooooo uuuuuuuuuuuuuuu cieeeeeeeeeeeeeebieeeeeeeeeeeeeeee? :diabloti: Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Angi']cooooooooooooooo uuuuuuuuuuuuuuu cieeeeeeeeeeeeeebieeeeeeeeeeeeeeee? :diabloti:[/QUOTE] zasyyypiam na siedzącoooo :eviltong: Quote
Recommended Posts