Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Myślisz tak jak ja Magda ;) , nie pierwszy raz zresztą , weszłam na kalendarz pyleń a tam i wyskoczyło że pyłek bylicy pyli bardzo mocno w tym momencie :mdleje:a ja myślałam że juz nie pyli , zreszta taka pogoda , i odstawiłam leki :splat:od razu poleciałam wzięłam tabletkę , mam nadzieje ze szybko zadziała , wzięłam ją jakieś 2 h temu , a juz sie czuje lepiej , co prawda katar jaki miałam taki mam ale nie czuje sie tak słabo i dziwnie :lol: quwa zostały mi 2 tabletki , najwyzej dalej będe jechałą na rupafinie , jest słabszy ale coś tam pewnie pomoże , najwyżej wezme 2 tabletki a nie jedną ;)[/QUOTE]
czyli że ja niby mam alergię na bylicę?

Posted

[quote name='magdabroy']Bo my jesteśmy jak siostry syjamskie :grins::loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Angi']czyli że ja niby mam alergię na bylicę?[/QUOTE]

jest i taka możliwość , musiała byś sobie porobić testy bo z każdym rokiem może Ci dojść alergia na cos innego :roll:

Posted

[quote name='Angi']ten katar dostałam nagle... :roll: wcześniej łaziłam z psem w okolicach bylicy i wtedy nic mi nie bylo.. Może to na te silne pylenie? Cóż, zobaczymy co później będzie... :cool1:[/QUOTE]

a moze masz alergię na topolę , u nas w pracy na hali jest biło od tego puchu ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a zimą bedzie zimno i bedziemy miały katar z przeziębienia :diabloti:[/QUOTE]

z deszczu pod rynnę :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']z deszczu pod rynnę :diabloti:[/QUOTE]

dokładnie :diabloti: jedyne pocieszenie to takie ze katar od przeziębienia trwa góra 7 dni a katar alergiczny kilka miesięcy :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie :diabloti: jedyne pocieszenie to takie ze katar od przeziębienia trwa góra 7 dni a katar alergiczny kilka miesięcy :diabloti:[/QUOTE]

zawsze to coś:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']zawsze to coś:evil_lol:[/QUOTE]

małe pociesznie a cieszy :diabloti:

[quote name='Angi']ale ja chcę, będzie wolne xD[/QUOTE]

wolne od szkoły ale dostaniesz sipe w łape i będziesz odgarniała śnieg :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']teleportujesz się xD[/QUOTE]

no to masz za zadanie do tego czasu wymyslic i opatentowac teleport :eviltong:

a ja jako że normalna nie jestem obżarłam sie chipsami i ide spac :diabloti: dobranoc ;)