łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Angi']no wiesz, starość nie radość xD[/QUOTE] no nie :eviltong: ale wiesz są plusy i minusy każdego wieku :eviltong: Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Angi']no minusem to alergia xD[/QUOTE] w moim przypadku tak :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='dOgLoV']Myślisz tak jak ja Magda ;) , nie pierwszy raz zresztą [/QUOTE] Bo my jesteśmy jak siostry syjamskie :grins::loveu: Quote
angineuuka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='dOgLoV']Myślisz tak jak ja Magda ;) , nie pierwszy raz zresztą , weszłam na kalendarz pyleń a tam i wyskoczyło że pyłek bylicy pyli bardzo mocno w tym momencie :mdleje:a ja myślałam że juz nie pyli , zreszta taka pogoda , i odstawiłam leki :splat:od razu poleciałam wzięłam tabletkę , mam nadzieje ze szybko zadziała , wzięłam ją jakieś 2 h temu , a juz sie czuje lepiej , co prawda katar jaki miałam taki mam ale nie czuje sie tak słabo i dziwnie :lol: quwa zostały mi 2 tabletki , najwyzej dalej będe jechałą na rupafinie , jest słabszy ale coś tam pewnie pomoże , najwyżej wezme 2 tabletki a nie jedną ;)[/QUOTE] czyli że ja niby mam alergię na bylicę? Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='magdabroy']Bo my jesteśmy jak siostry syjamskie :grins::loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Angi']czyli że ja niby mam alergię na bylicę?[/QUOTE] jest i taka możliwość , musiała byś sobie porobić testy bo z każdym rokiem może Ci dojść alergia na cos innego :roll: Quote
angineuuka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 ten katar dostałam nagle... :roll: wcześniej łaziłam z psem w okolicach bylicy i wtedy nic mi nie bylo.. Może to na te silne pylenie? Cóż, zobaczymy co później będzie... :cool1: Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Angi']ten katar dostałam nagle... :roll: wcześniej łaziłam z psem w okolicach bylicy i wtedy nic mi nie bylo.. Może to na te silne pylenie? Cóż, zobaczymy co później będzie... :cool1:[/QUOTE] a moze masz alergię na topolę , u nas w pracy na hali jest biło od tego puchu .... Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 ja tam sie tym rzejmuje bo czułam sie jak bym sie nie czuła :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 zresztą ja też, ale i tak byle do zimy xD Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Angi']zresztą ja też, ale i tak byle do zimy xD[/QUOTE] a zimą bedzie zimno i bedziemy miały katar z przeziębienia :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='dOgLoV']a zimą bedzie zimno i bedziemy miały katar z przeziębienia :diabloti:[/QUOTE] z deszczu pod rynnę :diabloti: Quote
angineuuka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 ale będzie śniega duuuużo. podobno ma być zima stulecia. :diabloti: Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='marta.k9080']z deszczu pod rynnę :diabloti:[/QUOTE] dokładnie :diabloti: jedyne pocieszenie to takie ze katar od przeziębienia trwa góra 7 dni a katar alergiczny kilka miesięcy :diabloti: Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Angi']ale będzie śniega duuuużo. podobno ma być zima stulecia. :diabloti:[/QUOTE] nie chce zimy stulecia , ja musze jakos do pracy dotrzeć :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie :diabloti: jedyne pocieszenie to takie ze katar od przeziębienia trwa góra 7 dni a katar alergiczny kilka miesięcy :diabloti:[/QUOTE] zawsze to coś:evil_lol: Quote
angineuuka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='dOgLoV']nie chce zimy stulecia , ja musze jakos do pracy dotrzeć :eviltong:[/QUOTE] ale ja chcę, będzie wolne xD Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='marta.k9080']zawsze to coś:evil_lol:[/QUOTE] małe pociesznie a cieszy :diabloti: [quote name='Angi']ale ja chcę, będzie wolne xD[/QUOTE] wolne od szkoły ale dostaniesz sipe w łape i będziesz odgarniała śnieg :eviltong: Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Angi']hehe, chyba ty :P[/QUOTE] no ja pewnie też :eviltong: z tą różnica że ja bede musiałą do tego jeszcze zapitalać do pracy , z buta :eviltong: Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Angi']teleportujesz się xD[/QUOTE] no to masz za zadanie do tego czasu wymyslic i opatentowac teleport :eviltong: a ja jako że normalna nie jestem obżarłam sie chipsami i ide spac :diabloti: dobranoc ;) Quote
Recommended Posts