łamAga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Angi']znam osoby co nie mają i chorują gorzej :P[/QUOTE] straszysz mnie ? :eviltong: [quote name='marta.k9080']ja też kilka razy,myślałam że mi łeb wysadzi[/QUOTE] ból ucha porównują do bólu zęba :roll: [quote name='magdabroy']To musisz zapytać lekarza ;) Słodziuśny :loveu:[/QUOTE] takkkkkk , kup se takiego :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 nie, po prostu ci mówię żebyś była świadoma :P Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Angi']nie, po prostu ci mówię żebyś była świadoma :P[/QUOTE] świadomie to ja se kiedyś w ten głupi łeb strzele :roll: Quote
angineuuka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 nie strzelaj, bo nie bd miala jak na pogrzeb przyjechac :P Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Angi']nie strzelaj, bo nie bd miala jak na pogrzeb przyjechac :P[/QUOTE] Naklejka Cię zawiezie :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 albo się zastrzel jak będe mieć prawko ;p Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Angi']albo się zastrzel jak będe mieć prawko ;p[/QUOTE] zastanowię się , najpierw muszę mieć broń :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 phy, nie problem :P kapiszonami XD Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']zastanowię się , najpierw muszę mieć broń :eviltong:[/QUOTE] Zawsze możesz się powiesić :diabloti: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 nie no moze lepiej cos mniej drastycznego :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']nie no moze lepiej cos mniej drastycznego :eviltong:[/QUOTE] No to podetnięcie żyłek :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='magdabroy']No to podetnięcie żyłek :evil_lol:[/QUOTE] to już lepiej ale Angi wie że "jest tyle sposobów by umrzec " :diabloti: Quote
angineuuka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=bHx7I70H8Hs[/URL] :diabloti: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 dokładnie :diabloti: a teraz ie nynac , przynajmniej spróbować bo póki co to nawet oddychac nie mam czym :roll: Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Dobranoc :) Ja nie długo też pójdę do łóżeczka :loveu: Quote
angineuuka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 ja też, bo czuję się koszmarnie a w piątek jadę do babci... Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE] hejka ;) Angi po co jedziesz do babci ?? :eviltong: dzisiaj z moim katarem jest jeszcze gorzej :roll: trochę się zaniepokoiłam bo tak pracuje sobie i ciagle mi jakieś takie pierze latało i mnie wqulwialo w końcu mówie do kolegi " Artur weź mi to coś bo mnie za chwile coś trafi , lata mi tu jakieś pieruństwo " a on mówi " spoko to tylko pyłki " :eek2: i mnie olśniło że inny kolega cały czas nadawał że niedługo bedzie babie lato , on tak mówi na pyłki Topoli :roll: Angi powiedz mi że w taką pogodę nic nie pyli :modla:i że ja nie mogę byc uczulona i na topolę :modla:plisssss :modla::modla: nawet takiej myśli do siebie nie dopuszczam , kupiłam sobie theraflu zatoki i tym będę sie leczyła !!!! Quote
Aleksa. Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 o matko. :( współczuję Wam alergii :( Quote
*Magda* Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Cytuję: [I]W[/I][I]rzesień jest w dalszym ciągu okresem pylenia różnych roślin. Przypomnijmy, że od połowy lutego do maja pylą drzewa liściaste. Od końca maja do połowy lipca narażeni jesteśmy na pyłki traw. [B]W sierpniu i we wrześniu dominują pyłki chwastów oraz późnych traw. Do „chwastów" należy np. bardzo uczulająca bylica, a także babka, pokrzywa i szczaw[/B]. W tym czasie spotykamy się też z zarodnikami pleśni, które również są częstym alergenem. Należałoby zatem za pomocą skórnych testów punktowych sprawdzić u alergologa, co tak naprawdę jest przyczyną naszych dolegliwości.[/I] Z tego co pamiętam, to masz uczulenie na bylicę, więc wszystko jasne ;) Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='magdabroy']Cytuję: [I]W[/I][I]rzesień jest w dalszym ciągu okresem pylenia różnych roślin. Przypomnijmy, że od połowy lutego do maja pylą drzewa liściaste. Od końca maja do połowy lipca narażeni jesteśmy na pyłki traw. [B]W sierpniu i we wrześniu dominują pyłki chwastów oraz późnych traw. Do „chwastów" należy np. bardzo uczulająca bylica, a także babka, pokrzywa i szczaw[/B]. W tym czasie spotykamy się też z zarodnikami pleśni, które również są częstym alergenem. Należałoby zatem za pomocą skórnych testów punktowych sprawdzić u alergologa, co tak naprawdę jest przyczyną naszych dolegliwości.[/I] Z tego co pamiętam, to masz uczulenie na bylicę, więc wszystko jasne ;)[/QUOTE] Myślisz tak jak ja Magda ;) , nie pierwszy raz zresztą , weszłam na kalendarz pyleń a tam i wyskoczyło że pyłek bylicy pyli bardzo mocno w tym momencie :mdleje:a ja myślałam że juz nie pyli , zreszta taka pogoda , i odstawiłam leki :splat:od razu poleciałam wzięłam tabletkę , mam nadzieje ze szybko zadziała , wzięłam ją jakieś 2 h temu , a juz sie czuje lepiej , co prawda katar jaki miałam taki mam ale nie czuje sie tak słabo i dziwnie :lol: quwa zostały mi 2 tabletki , najwyzej dalej będe jechałą na rupafinie , jest słabszy ale coś tam pewnie pomoże , najwyżej wezme 2 tabletki a nie jedną ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 o rany,Aga biedna jesteś:shake: Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Aleksandra95']o matko. :( współczuję Wam alergii :([/QUOTE] [quote name='marta.k9080']o rany,Aga biedna jesteś:shake:[/QUOTE] dziekuje dziewczyny :calus: ja się tylko cały czas zastanawiam jak ja mogłam się w tak "późnym" wieku nabawić aż tak silnej alergii :placz: no ale coż , ja mam zawsze fajne przeboje ;) Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Angi']"w późnym" mauhahah.[/QUOTE] no co ej , nie mieć przez 29 lat alergii i sie jej nabawić w tak dużym stopniu to dziwne bardzo :eviltong: Quote
Recommended Posts