łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='magdabroy']To poproś kierownika o skład tego smaru ;) Na pewno mają jakieś pojemniki ze spisanym składem :)[/QUOTE] spytam dzisiaj lidera bo on to pobiera ale oni dostają to w takich wielkich baniakach wątpie żeby mieli gdzieś karteczke ze skladem :roll: [quote name='Angi']podaj mi nazwę, może znajdę :evil_lol: Albo pomogę ci szukać ;)[/QUOTE] Renocal Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='dOgLoV']spytam dzisiaj lidera bo on to pobiera ale oni dostają to w takich wielkich baniakach wątpie żeby mieli gdzieś karteczke ze skladem :roll: Renocal[/QUOTE] Musi być na beczce czy w czym oni to dostają ;) Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='magdabroy']Musi być na beczce czy w czym oni to dostają ;)[/QUOTE] dzisiaj pójdę tą beczkę obejrzeć :lol: no własnie :roll: ale jak zaczne pracowac jest ok po jakims czasie jak mnie nos swedzi to go przetre rękawiczką i sie zaczyna :placz: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Tylko pewnie skład będzie oznaczony symbolami chemicznymi ;) Ale alergolog powinien poprawnie odczytać skład ;) Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='Angi']to nie przecieraj. :lol:[/QUOTE] kiedy mnie swędzi :roll: [quote name='magdabroy']Tylko pewnie skład będzie oznaczony symbolami chemicznymi ;) Ale alergolog powinien poprawnie odczytać skład ;)[/QUOTE] własnie tak zrobię ;) zrobie zdjęcie i pokaze alergolog jak sie do niej dostane ;) Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Właśnie wróciłam od weta , niestety nie mam namiarów na innego alergologa bo wszyscy do kogo Paulina dzwoniła chodzą do Balickiej :roll: mówiłam jej że dzisiaj chciałam sie do niej zarejestrować ale nikt nie odbierał to stwierdziła że pewnie ma urlop bo jej mąż też nie przychodzi a leczą u nich psa wyżła ;) no to pojechałam do przychodni i moim oczom ukazała się kartka :roll: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0275_zpsee071623.jpg[/IMG] a ten smar to jest rodzaj taki , nawet nie wiedziałam ze był tam rodzaj podany hehe [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0274_zps4e530b84.jpg[/IMG] i patrzcie co znalazłam w fonie :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0268_zpsba117837.jpg[/IMG] wiem mam dojeba...e buty ale nie chce mi sie iśc nowych szukac :eviltong: a takie mam słuchaweczki :cool3: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0265_zpsa31f6d40.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 stare buty są najlepsze :P a skarpetki to z dzisiaj ? Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='Angi']stare buty są najlepsze :P a skarpetki to z dzisiaj ?[/QUOTE] nooo ja tez sie przywiązuje do butów :diabloti: nieeeeeee , to własnie z tamtego razu :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 jak zawsze poprawnie założyłaś skarpetki:diabloti: a słuchawki super:p Quote
angineuuka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0275_zpsee071623.jpg[/url] a ty nie jesteś naglym przypadkiem? Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='marta.k9080']jak zawsze poprawnie założyłaś skarpetki:diabloti: a słuchawki super:p[/QUOTE] jestem zdolna :evil_lol: fajnie basy słychac , za mała kase fajne słuchawki i jeszcze piwo do tego :diabloti: [quote name='Angi'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0275_zpsee071623.jpg[/URL] a ty nie jesteś naglym przypadkiem?[/QUOTE] nie wiem właśnie :roll: Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ja bym zadzwoniła tam jako nagły przypadek ;) Nic nie tracisz, a możesz zyskać :cool3: Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='magdabroy']Ja bym zadzwoniła tam jako nagły przypadek ;) Nic nie tracisz, a możesz zyskać :cool3:[/QUOTE] ale to i tak mogła bym najpredzej w piątek a w piątek ide na rano do racy i tak bym nie mogła iść .... Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='magdabroy']To umów się na godzinę po pracy ;)[/QUOTE] sama nie wiem co zrobić ..... Quote
Guest wolfheart Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='dOgLoV']sama nie wiem co zrobić .....[/QUOTE] a nie możesz usprawiedliwić się w pracy,że byłaś u lekarza z pilną sprawą? Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Albo zadzwoń w piątek w czasie przerwy ;) I wtedy powinni Cię przyjąć w ciągu najbliższych godzin ;) Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='Angi']zadzwoń i się zapytaj po prostu ;)[/QUOTE] ale ona mnie i tak przyjmie tylko jako pacjentke Balickiej .... [quote name='marta.k9080']a nie możesz usprawiedliwić się w pracy,że byłaś u lekarza z pilną sprawą?[/QUOTE] nie mogę bo to nadgodziny na które nie musiałam się zgodzić ;) a że sie zgodziłam to teraz nie bede z nich głupków robiła ;) Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='magdabroy']Albo zadzwoń w piątek w czasie przerwy ;) I wtedy powinni Cię przyjąć w ciągu najbliższych godzin ;)[/QUOTE] no tak ale ona mi jedynie przepisze tabletki bo przyjmie mnie jako pacjentke tamtej ;) Quote
*Magda* Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ale możesz powiedzieć, że te leki Ci od tamtej nie pomagają i może przepisze Ci inne ;) Ja tylko podpowiadam, nie zmuszam ;) Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='magdabroy']Ale możesz powiedzieć, że te leki Ci od tamtej nie pomagają i może przepisze Ci inne ;) Ja tylko podpowiadam, nie zmuszam ;)[/QUOTE] wiem wiem ;) mam opory bo tu zapłacę a za chwile pojde do mojej i też zapłacę a chce do niej iść żeby sie zapisać na odczulanie ;) Quote
łamAga Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='wiki4']Dobry wieczorek :loveu:[/QUOTE] hej córcia :loveu: Quote
Recommended Posts