łamAga Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy']To ja poczekam ;)[/QUOTE] no to czekamy razem :diabloti: a wiecie co , dzisiaj udało mi sie do pracy równe skarpetki ubrać :multi: a teraz pada :multi: Quote
*Magda* Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Takie same skarpetki :crazyeye: Co za sukces :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 ale że jak równe? Ty masz 3 latka, że się ubierać nie potrafisz? :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] a wiecie co , dzisiaj udało mi sie do pracy równe skarpetki ubrać :multi:[/QUOTE] :beerchug::beerchug::beerchug: trzeba to oblać:diabloti: i u nas właśnie pada(ale coś anemicznie) Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy']Takie same skarpetki :crazyeye: Co za sukces :diabloti:[/QUOTE] jestem z siebie dumna :diabloti: [quote name='Angi']ale że jak równe? Ty masz 3 latka, że się ubierać nie potrafisz? :diabloti:[/QUOTE] noooo dwa razy w tym tygodniu ubrałam do pracy skarpetki nie do pary :diabloti: Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy']A Ty gdzie polazłaś bez pożegnania :mad:[/QUOTE] nigdzie nie polazła jestem tu :eviltong: zaraz wam pokażę jaka mamy pogodę :loveu: [quote name='Angi']bo to Aga :P[/QUOTE] no ba :eviltong: Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 o taką :diabloti: nic prawie nie widac ale słychać :diabloti: około 48 sekundy pojawia sie dom :diabloti: [video=youtube_share;EoHdK_PyBQA]http://youtu.be/EoHdK_PyBQA[/video] Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='magdabroy']Ale błysnęło :) I jak fajnie grzmi ;)[/QUOTE] a jakie fajne powietrze :multi: Quote
angineuuka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 ja te kce. Troche sie ino blyska, pewnie bokiem przejdzie :p Quote
łamAga Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='Angi']ja te kce. Troche sie ino blyska, pewnie bokiem przejdzie :p[/QUOTE] u nas juz sie nie błyska , troche grzmi ale z oddali i przestaje powoli padac ;) Quote
Ty$ka Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 A u mnie ani nie błyska, ani nie wieje, ani nie pada... no lipa :( Quote
kalyna Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 U nas dzisiaj pada :eviltong: Ja miałam piękne obrazy przedostatniej nocy... ale bałam się robić zdjęć czy nagrywać bo nie chciałam, aby się zemściło i mnie nie walnęło :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Cześć Aguś :loveu: I jak - ubrałaś dzisiaj prawidłowo skarpetki? :siara: Quote
wiki4 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Hej :) U nas nie było burzy, tylko taka malutka :-( Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 hej :) nam burzy nie dało,ale deszcz kilkugodzinny tak :p Quote
*Magda* Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 A u mnie miało padać, a jest piękne słoneczko :p Quote
Oscar Patric Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 u Nas teraz jest zimno,mieliśmy i deszcz i burzę Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='kalyna']U nas dzisiaj pada :eviltong: Ja miałam piękne obrazy przedostatniej nocy... ale bałam się robić zdjęć czy nagrywać bo nie chciałam, aby się zemściło i mnie nie walnęło :evil_lol:[/QUOTE] Hejka u nas od samego rana lało :multi: a teraz juz nie leje , i nawet słonce swieci ale jest fajnie chłodno :loveu: ja tam sie nie boje , jak mnie bedzie miało walnąć to mnie walnie :eviltong: [quote name='Ty$ka']Cześć Aguś :loveu: I jak - ubrałaś dzisiaj prawidłowo skarpetki? :siara:[/QUOTE] hejka ;) nooooo oczywiście :diabloti: dzisiaj mi sie udało :diabloti: [quote name='wiki4']Hej :) U nas nie było burzy, tylko taka malutka :-([/QUOTE] hello ;) pewnie przyjdzie do was z opóźnieniem :lol: [quote name='marta.k9080']hej :) nam burzy nie dało,ale deszcz kilkugodzinny tak :p[/QUOTE] hejka ;) deszcz tez zmienił wam pewnie powietrze na lżejsze :loveu: [quote name='magdabroy']A u mnie miało padać, a jest piękne słoneczko :p[/QUOTE] ale nie mów że masz upał bo to bedzie znaczyło że my za pare dni też będziemy mieli :roll: [quote name='unikatowydiament']u Nas teraz jest zimno,mieliśmy i deszcz i burzę[/QUOTE] u nas chłodno , ale tak fajnie:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='dOgLoV'] hejka ;) deszcz tez zmienił wam pewnie powietrze na lżejsze :loveu:[/QUOTE] oj taaaaaak :multi: Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 [quote name='marta.k9080']oj taaaaaak :multi:[/QUOTE] u nas też powietrze lepsze , i oddycham swobodniej :multi: Quote
Recommended Posts