*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Dzień dobry Aguś :) Ja się czujesz po pierwszym dniu pracy? Quote
phase Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Cześć Aga i ekipo w ten jakże skwarny poranek.. ;) Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 dokładnie , jak sie dziecko ubrudzi to sie je umyje a rzeczy wypierze ;) [quote name='magdabroy']Dzień dobry Aguś :) Ja się czujesz po pierwszym dniu pracy?[/QUOTE] hejka ;) czuje sie jakoś dziwnie , jak bym tam poszla po długiej przerwie , każdy milutki uśmiechnięty ( bo jeszcze nie zmeczony praca ) , ale ogólnie czułam sie zajebiś....ie , poza swedzeniem oczu nie miałam w ogóle objawów alergii :multi: ale ledwo dojechałam do domu to juz prawie nie moge oddychać , Sebastian stwierdził że to co nam rośnie kolo śmietnika to chyba jedna z odmian bylicy bo coś takiego widział w internecie :roll: a mama dzwoniła ze mamy wleciec jutro na grilla :diabloti: chyba mnie nie lubi zeby mnie zapraszac znowu z samą paszcze wroga :diabloti: więc podziekowalam , wole normalnie funkcjonowac :diabloti: [quote name='phase']Cześć Aga i ekipo w ten jakże skwarny poranek.. ;)[/QUOTE] hello ;) racja skwar jest niesamowity :roll: [quote name='marta.k9080']dzień dobry:cool1:[/QUOTE] hello ;) [quote name='vege*']Hej w ten gorący dzień ;)[/QUOTE] hejka ;) u nas też niezły skwar ;) Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='unikatowydiament']doberek :) :)[/QUOTE] hejka ;) podobno przyszła moja wygrana :multi: piękna obroża dla Qwendi :loveu: jak pojade do weta to ja odbiore bo podałam adres rodziców ;) Quote
vege* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) podobno przyszła moja wygrana :multi: piękna obroża dla Qwendi :loveu: jak pojade do weta to ja odbiore bo podałam adres rodziców ;)[/QUOTE] To super, potem prosimy o zdjęcia :) Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 proszę bardzo , obroża na modelce :loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04386_zps152e9737.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 bardzo ładnie jej w nowej obróżce:p właśnie zastanawiam się na AmiPlay :razz: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='marta.k9080']bardzo ładnie jej w nowej obróżce:p właśnie zastanawiam się na AmiPlay :razz:[/QUOTE] dziekuje :loveu: bardzo ładne wykonanie i wygląda na bardzo masywną ;) [quote name='magdabroy']Ale brzydka :diabloti:[/QUOTE] wiem :diabloti: [quote name='natija']super pasuje kolorek:)[/QUOTE] chciałam zielony ale była tylko czarna i czerwona :evil_lol: a u weta widziałam roczną Tose :loveu::loveu::loveu::loveu: jaki fajny olbrzymi szczenior :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 a ile ma szerokości? mi się wydaje cienka ,ale może to przez to że Qwendi jest duuuża:diabloti: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='marta.k9080']a ile ma szerokości? mi się wydaje cienka ,ale może to przez to że Qwendi jest duuuża:diabloti:[/QUOTE] za szeroka to ona nie jest , ma 2,5 cm ;) [quote name='vege*']Fajna ta obróżka :)[/QUOTE] dzięki :lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']za szeroka to ona nie jest , ma 2,5 cm ;)[/QUOTE] chyba dla Luny 2,5cm starczy ,ona jest drobna dziewczynka :diabloti: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='marta.k9080']chyba dla Luny 2,5cm starczy ,ona jest drobna dziewczynka :diabloti:[/QUOTE] spokojnie by starczyła i jej bedzie wygodniej bo ta np el perro co kupiłam to jest bardzo szeroka i bardzo sztywna na pewno niewygodna :roll: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='dOgLoV']za szeroka to ona nie jest , ma 2,5 cm ;) [/QUOTE] Ja dla Nuki mam tylko 3 cm i jedną 3,5 cm:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='vege*']Ja dla Nuki mam tylko 3 cm i jedną 3,5 cm:evil_lol:[/QUOTE] to troche szersze :diabloti: oki , ide się kąpać i spać , na pewno się nie wyśpie i wstane połamana , bo jakiś czas temu babcia Sebastiana dała nam nowiutki śnieżno biały :splat:narożnik , nie dosyć że to ujeba....e co chwilę to jeszcze tak nie wygodne jak bym spała na deskach , masakra :roll: dzisiaj musze sobie na łóżko pościel położyć i spać na pościeli :cool1: no to dobranoc ;) Quote
łamAga Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Hejka laski ;) co tam u was dzisiaj słychać ??;) u nas upał niesamowity :roll: Quote
Recommended Posts