Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

ja lubię tylko bez nadzienia (pierniki z nadzieniem są obrzydliwe)

nie zjadłam dzisiaj niczego wartościowego,same pierdoły typu lód,wafelek,sezamki itp:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja lubię tylko bez nadzienia (pierniki z nadzieniem są obrzydliwe)

nie zjadłam dzisiaj niczego wartościowego,same pierdoły typu lód,wafelek,sezamki itp:evil_lol:[/QUOTE]

a ja nie lubie żadnych ogólnie nie lubię cynamonu fujjjjj :shake:

ja w zasadzie z normalnych rzeczy to zjadłam dzisiaj tylko obiad :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

nie jadam pyr,takie niedobre u nas mają:shake: ziemniak ma być zółty i ma miec smak,a te co mają to są białe dosłownie i nie mają smaku,w sumie nie wiesz co jesz bo ziemniakiem to nie smakuje

Posted

[quote name='marta.k9080']nie jadam pyr,takie niedobre u nas mają:shake: ziemniak ma być zółty i ma miec smak,a te co mają to są białe dosłownie i nie mają smaku,w sumie nie wiesz co jesz bo ziemniakiem to nie smakuje[/QUOTE]

te co dzisiaj jedliśmy były nawet ok , pytamy sie kolesia ile kosztują a on 1000 groszy za kilogram :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']te co dzisiaj jedliśmy były nawet ok , pytamy sie kolesia ile kosztują a on 1000 groszy za kilogram :diabloti:[/QUOTE]

no jaki dowcipniś:evil_lol:

arbuza też jadłam,ciepły jest niedobry to wsadziłam go do lodówki :p

Posted

[quote name='marta.k9080']no jaki dowcipniś:evil_lol:

arbuza też jadłam,ciepły jest niedobry to wsadziłam go do lodówki :p[/QUOTE]

ostatnio też jadłam ciepłego i mi nie smakował :shake:

Guest wolfheart
Posted

dokładnie,zimny najlepszy :p

o teraz zjem loda,bo moja mama nakłada dla wszystkich :multi:

Posted

Ja sobie sama idę po loda z bakaliami i zetrę sobie na niego gorzką czekoladę:loveu: do tego jakiś film i mogę nie wstawać :evil_lol:

Co do sklepowych żartów to moja siostra jak poszła do sklepu po srajtaśmę to mówi do kolesia za ladą "poproszę papier toaletowy" a ten odpowiada "szlachecki czy dla spartan?" :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']dokładnie,zimny najlepszy :p

o teraz zjem loda,bo moja mama nakłada dla wszystkich :multi:[/QUOTE]

no to smacznego :diabloti:

[quote name='vege*']Ja sobie sama idę po loda z bakaliami i zetrę sobie na niego gorzką czekoladę:loveu: do tego jakiś film i mogę nie wstawać :evil_lol:

Co do sklepowych żartów to moja siostra jak poszła do sklepu po srajtaśmę to mówi do kolesia za ladą "poproszę papier toaletowy" a ten odpowiada "szlachecki czy dla spartan?" :diabloti:[/QUOTE]

buahahahahaha dobry koleś :diabloti:

właśnie wpadłam na coś , spojrzałam na kalendarz pyleń i co ?? bylica ( na którą jestem silnie uczulona ) ma stężenie [B]BARDZO NISKIE [/B]wiec spojrzałam co ma stężenie bardzo wysokie i pokazało że pokrzywa i trawa :roll: więc wychodzi na to ze mam alergię również na pokrzywe albo trawe :flaming:w środę koniecznie musze sie zarejestrowac do alergologa :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']
buahahahahaha dobry koleś :diabloti:

właśnie wpadłam na coś , spojrzałam na kalendarz pyleń i co ?? bylica ( na którą jestem silnie uczulona ) ma stężenie [B]BARDZO NISKIE [/B]wiec spojrzałam co ma stężenie bardzo wysokie i pokazało że pokrzywa i trawa :roll: więc wychodzi na to ze mam alergię również na pokrzywe albo trawe :flaming:w środę koniecznie musze sie zarejestrowac do alergologa :roll:[/QUOTE]
No dobry dobry:diabloti:

Biedna jesteś ci powiem :-(

Posted

[quote name='vege*']No dobry dobry:diabloti:

Biedna jesteś ci powiem :-([/QUOTE]

spotykaja mnie wszystkie zle rzeczy tego swiata , powoli sie zaczynam do tego przyzwyczajać ;)

Posted

[quote name='vege*']A ja swego czasu myślałam, że to mnie same złe rzeczy spotykają :diabloti:[/QUOTE]

ojjj myliłaś się :eviltong:

Ciebie spotyka małe 0,1% które mnie omija :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

jeju biedna jesteś:shake:

Luna zjadła mi wafelek:evil_lol: ale końcówkę(bez loda) zostawiła menda jedna

Posted

[quote name='marta.k9080']jeju biedna jesteś:shake:

Luna zjadła mi wafelek:evil_lol: ale końcówkę(bez loda) zostawiła menda jedna[/QUOTE]

hehehehe a co bedzie wafelka jadła jak sie lodem wczesniej zadowoliła :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hehehehe a co bedzie wafelka jadła jak sie lodem wczesniej zadowoliła :diabloti:[/QUOTE]

kupię jej Big Milki niech ma:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a co :diabloti: przynajmniej Tobie nie będzie wyjadała twoich :diabloti:[/QUOTE]

a wiesz jak ona to bezczelnie zrobiła,podeszła se do mnie i po prostu zaczęła jeść:evil_lol: żadnego proszenia nic,normalna chamówa:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a wiesz jak ona to bezczelnie zrobiła,podeszła se do mnie i po prostu zaczęła jeść:evil_lol: żadnego proszenia nic,normalna chamówa:evil_lol:[/QUOTE]

hehehehehe bo trza jeść a nie gapić się w monitor :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hehehehehe bo trza jeść a nie gapić się w monitor :diabloti:[/QUOTE]

siedziałam na podłodze akurat ,rzucałam jej piłeczkę:evil_lol: na deser zjadła tego loda,bo wcześniej dojadła z miski

Posted

[quote name='marta.k9080']siedziałam na podłodze akurat ,rzucałam jej piłeczkę:evil_lol: na deser zjadła tego loda,bo wcześniej dojadła z miski[/QUOTE]

za bardzo ją rozpieszczasz :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']a wiesz jak ona to bezczelnie zrobiła,podeszła se do mnie i po prostu zaczęła jeść:evil_lol: żadnego proszenia nic,normalna chamówa:evil_lol:[/QUOTE]
Nuka też tak robiła jak była mała, ze wsi przyszła to tak się zachowywała na początku jak to wieśniak :diabloti: w mieście z tego wyrosła :diabloti: