kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']skąd ty te teksy bierzesz :diabloti:[/QUOTE] na serio chcesz wiedzieć? ja mam wątpliwości :razz: Quote
łamAga Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='vege*']skąd ty te teksy bierzesz :diabloti:[/QUOTE] stara juz jestem więć slyszało się to i owo :diabloti: [quote name='natija']jak to skad,napewno nie z dogo:evil_lol:[/QUOTE] z dogo to ja jedynie dużo o sexie mogę wiedzieć :eviltong: [quote name='kalyna']na serio chcesz wiedzieć? ja mam wątpliwości :razz:[/QUOTE] dokładnie , mnie lepiej o pewne rzeczy nie pytac :evil_lol: a teraz ide czytać książkę więc żegnam drogie panie :cool1: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='dOgLoV']a teraz ide czytać książkę więc żegnam drogie panie :cool1:[/QUOTE] ja czekam na program o psach dzisiaj w TV, potem przeczytać książkę i o 6 pobudka :placz: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 ja wróciłam, to ty idziesz. niech się komary wpierdzielą :P Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 oj ja tez zaraz pojde bo ksiazka ku koncowi juz.... na jakim to bedzie o psach,tez bym popatrzyla Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']jak to skad,napewno nie z dogo:evil_lol:[/QUOTE] z kwejka :diabloti: [quote name='kalyna']ja czekam na program o psach dzisiaj w TV, potem przeczytać książkę i o 6 pobudka :placz:[/QUOTE] jaki program? :) po co o 6? Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']ja wróciłam, to ty idziesz. niech się komary wpierdzielą :P[/QUOTE] co sie martwisz popiszemy troszke:diabloti: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 a ja sobie mogę pospać do której chcę. :diabloti: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [I][SIZE=7][B]UWAGA!!!!!![/B][/SIZE][/I] PrOsZę PaŃsTwA, godz. 22.55 na TVP 2 :) Coby nikt nie przeoczył... a rano do pracy idę... Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 oj to bede patrzec:)mam nadzieje,ze do tego czasu mecz sie skonczy:roll: Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 już się chyba skończył, gdzieś mi mignęło na fejsie. ;) Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']oj to bede patrzec:)mam nadzieje,ze do tego czasu mecz sie skonczy:roll:[/QUOTE] my tu gadu, gadu a ja zapomniałabym dać psom jeść :evil_lol: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']już się chyba skończył, gdzieś mi mignęło na fejsie. ;)[/QUOTE] skonczyl sie 2:2,wiec ide na psy patrzec:multi: [quote name='kalyna']my tu gadu, gadu a ja zapomniałabym dać psom jeść :evil_lol:[/QUOTE] oj nie dobra Ty,trzeba Cie zglosic:evil_lol: Quote
vege* Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='kalyna']my tu gadu, gadu a ja zapomniałabym dać psom jeść :evil_lol:[/QUOTE] o ty zła i niedobra :evil_lol: Też będę oglądała ten program, dzięki :) Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']oj nie dobra Ty,trzeba Cie zglosic:evil_lol:[/QUOTE] noo to będę do jakieś grupy tudzież spółki należeć.. nie tylko ja jestem niedobra :siara: [quote name='vege*']o ty zła i niedobra :evil_lol: Też będę oglądała ten program, dzięki :)[/QUOTE] a jakże.. tym bardziej, że tabletkę musiałam mu wcisnąć... :eviltong: oby był ciekawy, inaczej nie zdzierżę, że nie czytałam książki.... Quote
angineuuka Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 O WY CHAMY :( zostawiacie mnie................................. Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='kalyna']noo to będę do jakieś grupy tudzież spółki należeć.. nie tylko ja jestem niedobra :siara: a jakże.. tym bardziej, że tabletkę musiałam mu wcisnąć... :eviltong: oby był ciekawy, inaczej nie zdzierżę, że nie czytałam książki....[/QUOTE] no przeciez mowie ,ze do spoki sie nadajesz:evil_lol: oby,bo na mnie tez czeka ksiazeczka:evil_lol: Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']O WY CHAMY :( zostawiacie mnie.................................[/QUOTE] chodz tez patrzec:eviltong: Quote
kalyna Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Angi']chyba nie umrą. :evil_lol:[/QUOTE] U Sonii wystarczy pominąć jeden posiłek a jest akcja pt. konam, umieram.. heeeej ja tu jestem :splat: [quote name='Angi']O WY CHAMY :( zostawiacie mnie.................................[/QUOTE] oglądaj z nami film.. połączymy się telepatycznie :evil_lol: [quote name='natija']no przeciez mowie ,ze do spoki sie nadajesz:evil_lol: oby,bo na mnie tez czeka ksiazeczka:evil_lol:[/QUOTE] aaa to wszyscy tak koffają pieski :lol: co czytasz ciekawego? Quote
Izabela124. Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='kalyna']U Sonii wystarczy pominąć jeden posiłek a jest akcja pt. konam, umieram.. heeeej ja tu jestem :splat: [/QUOTE]U mnie z Bobikiem jest tak samo :D I do tego jest wiecznie głodny Quote
natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 moja Bebe to sepi caly czas,Belle za to jest wybredna,malpa jedna;) Quote
Recommended Posts