Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O jezusie....
weszłam do tej galerii i czytam i kurna czytam i kilka razy sprawdzałam u kogo jestem.. byłam pewna, że u Angi :grins:co za spamiara z niej :evil_lol:

wymiękam :mdleje:

Posted

[quote name='kalyna']O jezusie....
weszłam do tej galerii i czytam i kurna czytam i kilka razy sprawdzałam u kogo jestem.. byłam pewna, że u Angi :grins:co za spamiara z niej :evil_lol:

wymiękam :mdleje:[/QUOTE]

slaaabiak :grins:
A Aga wpierdziel dostanie :p

Posted

[quote name='Angi']A jak nie wrócisz, to nie będziesz :evil_lol:[/QUOTE]
wróciłam i umieram :mdleje: ZERO wiatru, duszno, gorąco, boże jak ja nienawidzę takiej pogody, dla mnie całym rokiem mogłaby być taka pogoda 15-21* max:loveu:

Posted

Uoooooo jezuuuu ale żeście nagadały :splat:

na fb wchodze przed spaniem i jak wstane bo wykluwam smoki :eviltong: musze zebrać pieniązki i zebrać jedzonko dla smoków , stoczyć walki itd :eviltong: a rano jechaliśmy do miasta , rowerami , wiec troche to potrwało pozniej poczytałam książkę( prawie skończylam :multi: ) no i jestem :lol: ale ide sobie kawe zrobić bo jeszcze nie zrobiłam a Sebka nie ma w pobliżu żeby go wysłać :diabloti:

w ogóle , jako naiwna istota łudze się cały czas ze alergia mnie nie dotyczy i poszlam czytać książkę na dwór , ręce mi zapłoneły a teraz cały czas sie drapie i plac mam na placu więc Angi nie przejmuj się te Twoje place też pewnie są od słońca :lol:

Posted

[quote name='vege*']a ja po wodę bo jest tak gorąco :([/QUOTE]

masakra jest , ta godzina a w cieniu 32 stionie :roll:

[quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE]

hejka ;)

Posted

[quote name='vege*']dobrze, że chociaż w pokoju mam chłodno :) ale tak ma być jeszcze kilka dni :([/QUOTE]

to ja chyba tego nie przezyje , oczy mnie pieka ,łzawia mi teraz ta swędząca skóra :angryy: