Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mnie już schizuje, wydaje mi się że telefon sam się rusza :diabloti:

ej, czy od zbyt dużej ilości slonca, mogą wyskoczyć plamy na ciele?

natija - jak kiedyś będziecie w Zabrzu to daj znać :)

Posted

[quote name='Angi']No właśnie mam takie plamy, a nie wiem skąd :P[/QUOTE]

Jak jutro znikną, to na bank były od słońca ;) Theosia też wysypało tydzień temu :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak jutro znikną, to na bank były od słońca ;) Theosia też wysypało tydzień temu :roll:[/QUOTE]

pierwszy raz mam takie coś. Po za napadem alergii dwa lata temu. Ale wtedy to były zupełnie inne plamy..

Posted

[quote name='vege*']Mi się dużo ras podoba, ale kręci mnie tylko ta jedna i godna uwagi:evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
[quote name='natija']grzywacz,pitek,,bernenczyk,pon,bc,ast,onek tez fajny,oj duzo ciezko teraz tak wymieniac...zapomnialam:evil_lol:[/QUOTE]

Mamy kilka ras wspólnych, jak widzę :evil_lol:

Posted

Mi z wyglądu to podobają się szkockie collie długowłose, buldogi ang i franc, DONy, dogi niem (tego mogłabym mieć bo charakter ma super), berneńczyki, bearded collie, landseery, pirenejczyki :)

Posted

Mi się podobają wszelakie teriery, Dog niemiecki, Mastiff tybetański, cane corso, bulteriery, grzywki, pony, psy faraona, collie krótkowłose i długowłose. W przyszłości chciałabym mieć collie smooth ;) Bo długowłose to już nie dla mnie... dużo można by wymieniać. :p