vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='magdabroy']Małe lanie :evil_lol: Kurcze, tu mamy tematy do pogadania, to w realu dopiero byłoby wesoło :D[/QUOTE] No było by wesoło, jeszcze jakby Aga ze dwa piwa wypiła to uhuhu:diabloti: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 jedno jej wystarczy :lol: a w realu to byśmy tematów nie miały :diabloti: Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Angi']jedno jej wystarczy :lol: a w realu to byśmy tematów nie miały :diabloti:[/QUOTE] I każda bałaby się odezwać:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='vege*']No było by wesoło, jeszcze jakby Aga ze dwa piwa wypiła to uhuhu:diabloti:[/QUOTE] Jedno by jej starczyło :evil_lol: [quote name='Angi'] a w realu to byśmy tematów nie miały :diabloti:[/QUOTE] Wydaje Ci się :eviltong: Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='magdabroy']Idę się pochlastać :diabloti:[/QUOTE] moze poczekaj jeszcze trochę :diabloti: [quote name='Angi']nie aż takie obce :lol: Ale chyba też bym się nie spotkała :P[/QUOTE] ale że niby dlaczego ?? zueee jesteśmy ?? :roll: [quote name='Naklejka']A no, tak wyszło :eviltong:[/QUOTE] no widzisz , i nawet Twoją mamę poznałam :eviltong: [quote name='vege*']uuuu Nalepka masz wpiernicz od Madzi:diabloti: Ja też obcych ludzi nie lubię, ale jak szanują zwierzęta to inaczej na nich patrzę, jak nie na obcych:evil_lol: Boże jaki ze mnie jest dziwak :mdleje:[/QUOTE] ja mam tak samo :diabloti: [quote name='magdabroy']Małe lanie :evil_lol: Kurcze, tu mamy tematy do pogadania, to w realu dopiero byłoby wesoło :D[/QUOTE] chyba bysmy sobie brzuchy oberwały od śmiechu :diabloti: [quote name='natija']my nie obce,my cioteczki:evil_lol:obcy to ci co nie lubia psiakow:evil_lol:[/QUOTE] dokładnie :loveu: Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']moze poczekaj jeszcze trochę :diabloti: [/QUOTE] Na co mam czekać :( Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='vege*']No było by wesoło, jeszcze jakby Aga ze dwa piwa wypiła to uhuhu:diabloti:[/QUOTE] Jak ja bym wypiła 2 piwa to juz byscie sobie ze mną nie pogadały , chyba ze chciało by wam się siedzieć pod stołem :diabloti: [quote name='Angi']jedno jej wystarczy :lol: a w realu to byśmy tematów nie miały :diabloti:[/QUOTE] z początku było by dziwnie ale pozniej by sie rozkręciło :diabloti: [quote name='vege*']I każda bałaby się odezwać:diabloti:[/QUOTE] Magda by zaczęła :diabloti: [quote name='magdabroy']Jedno by jej starczyło :evil_lol: Wydaje Ci się :eviltong:[/QUOTE] jedno to max i to takie jak właśnie piję 330ml :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='vege*']I każda bałaby się odezwać:diabloti:[/QUOTE] ja na pewno ;p Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='magdabroy']Na co mam czekać :([/QUOTE] na spotkanie , kiedyś na pewno sie uda ;) Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak ja bym wypiła 2 piwa to juz byscie sobie ze mną nie pogadały , chyba ze chciało by wam się siedzieć pod stołem :diabloti: Magda by zaczęła :diabloti: [/QUOTE] Na podłodze też się fajnie siedzi :evil_lol: A czemu ja? [quote name='Angi']ja na pewno ;p[/QUOTE] Ja bym Cię rozruszała ;) [quote name='dOgLoV']na spotkanie , kiedyś na pewno sie uda ;)[/QUOTE] Zobaczymy ;) Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='natija']Magda by rozkrecila towarzystwo:evil_lol:[/QUOTE] Za kogo Wy mnie macie :mad::eviltong: Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak ja bym wypiła 2 piwa to juz byscie sobie ze mną nie pogadały , chyba ze chciało by wam się siedzieć pod stołem :diabloti: z początku było by dziwnie ale pozniej by sie rozkręciło :diabloti: Magda by zaczęła :diabloti: jedno to max i to takie jak właśnie piję 330ml :diabloti:[/QUOTE] Takie 2% pamiętaj:evil_lol: [quote name='magdabroy']Na podłodze też się fajnie siedzi :evil_lol: A czemu ja? [/QUOTE] ja lubię siedzieć na podłodze :evil_lol: Bo Bóg tak chciał:evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='natija']jak to za kogo za fajna babeczke:evil_lol:[/QUOTE] Która nic innego nie robi, tylko rozkręca imprezy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='vege*'] Bo Bóg tak chciał:evil_lol:[/QUOTE] A od kiedy Bóg ma na imię Agnieszka? :mad: Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Magda - widac ze jestem najbardziej odważna z nasz wszystkich wiec do Ciebie należało by rozkręcenie towarzystwa :eviltong: vege - to mamy załatwione , ja 2 piwa 2% a Ty ze mna pod stół :diabloti: a teraz wybaczcie ide poczytać książkę ( w ciemności ) bo nigdy jej nie skończe a czeka juz na mnie następna ( spójrz mi w oczy ) :diabloti: pare stron wstecz dodałam ostatnie fotki z Koszalina jak ktoś nie widział to zachęcam do obejrzenia ;) miłego klikania :lol: Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']Magda - widac ze jestem najbardziej odważna z nasz wszystkich wiec do Ciebie należało by rozkręcenie towarzystwa :eviltong: vege - to mamy załatwione , ja 2 piwa 2% a Ty ze mna pod stół :diabloti: [/QUOTE] Bo kiedyś się dużo imprezowało, to jestem odważna :D Vege zaprosiła pod stół, a mnie to już nie :mad: Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='magdabroy']Bo kiedyś się dużo imprezowało, to jestem odważna :D Vege zaprosiła pod stół, a mnie to już nie :mad:[/QUOTE] ależ zapraszam jak najbardziej , będzie mi raźniej :diabloti: ale teraz na prawde znikam ;) Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV'] vege - to mamy załatwione , ja 2 piwa 2% a Ty ze mna pod stół :diabloti: [/QUOTE] Dobra, ale ja wolę somersby a to ma 4,5% więc prawdziwy hardcore:diabloti: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 chodźcie się kiedyś spotkamy w jakimś miejscu, [SIZE=1]bez psów. :diabloti: [SIZE=4][/SIZE][/SIZE] Quote
natija Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 a tam pod koniec imprezy wszystkie bedziemy pod stolem:evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='vege*']Dobra, ale ja wolę somersby a to ma 4,5% więc prawdziwy hardcore:diabloti:[/QUOTE] a ja redd'sy :D Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Angi']chodźcie się kiedyś spotkamy w jakimś miejscu, [SIZE=1]bez psów. :diabloti: [/SIZE][/QUOTE] Czemu bez psów? A kto mnie potem do łóżka zaprowadzi? Quote
Recommended Posts