łamAga Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Angi']Ja Alpinie też nie daje na razie tabsów, bo ileż można żreć sterydy...[/QUOTE] jak musi to musi ;) [quote name='Angi']i bardzo dobrze, że zjebę dostałaś. i prawko sobie możesz zrobić. :eviltong:[/QUOTE] quwa na plecach miałam go zanieść ??:eviltong: nie zrobie i fifol :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='dOgLoV']póki co to nadal zastrzyki , w poniedziałek kolejna wizyta to dopytam co będzie dalej , w ogóle zjebe dostałam bo vetka pyta jak z jego chodem a ja mówie ze jak szłam dłuzej z nim to tak jakoś powłóczył zadem jak by chciał iść a nie mógł no i mi sie oberwało że on ma nie chodzić :roll: ale ja musiałam go zaprowadzić stąd do moich rodziców jak wyjeżdzalismy a Sebek akurat miał drugą zmiane :roll: [B]to usłyszałam że mam se prawko zrobić [/B]:diabloti:[/QUOTE] Ty to prawko już rok robisz i nawet na kurs nie poszłaś :mad: Quote
vege* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='magdabroy']Ty to prawko już rok robisz i nawet na kurs nie poszłaś :mad:[/QUOTE] I może lepiej niech nie idzie :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 encorton ma podobno fajne skutki uboczne :diabloti: a różnicy i tak nie widzę :P Quote
angineuuka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Szybciej się prawka ja dorobię niż ty :diabloti: Quote
vege* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 ja się dorobiłam za pierwszym podejściem 19 listopada:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Angi']encorton ma podobno fajne skutki uboczne :diabloti: a różnicy i tak nie widzę :P[/QUOTE] Suka, którą kupiłam mojej mamie była całe swoje życie (ponad rok :() na encortonie :/ Efekty był, ale co jakiś czas trzeba było zwiększać dawkę :roll: Quote
vege* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Angi']Dopiero. :([/QUOTE] a bo ty nie masz jeszcze 18?:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='magdabroy']Ty to prawko już rok robisz i nawet na kurs nie poszłaś :mad:[/QUOTE] niooo :oops: [quote name='vege*']I może lepiej niech nie idzie :diabloti:[/QUOTE] moze lepiej nie :diabloti: [quote name='Angi']encorton ma podobno fajne skutki uboczne :diabloti: a różnicy i tak nie widzę :P[/QUOTE] jakie skutki ?? :eviltong: [quote name='Angi']Szybciej się prawka ja dorobię niż ty :diabloti:[/QUOTE] to na pewno :eviltong: [quote name='vege*']ja się dorobiłam za pierwszym podejściem 19 listopada:diabloti:[/QUOTE] wow gratuluje :lol: [quote name='Angi']ja za rok będę już łazić na kurs :grins:[/QUOTE] zobaczymy :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 jakbym mogła to bym sobie teraz prawko zrobila :P Quote
vege* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='dOgLoV']niooo :oops: moze lepiej nie :diabloti: jakie skutki ?? :eviltong: to na pewno :eviltong: wow gratuluje :lol: zobaczymy :eviltong:[/QUOTE] dzięki :lol: zawsze wiedziałam, że zdolna osoba ze mnie :loveu: [quote name='Angi']jakbym mogła to bym sobie teraz prawko zrobila :P[/QUOTE] to rób:eviltong: Quote
Oscar Patric Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 miłego wieczorku Aga,wyczochraj zwierzątka od Nas:) Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Angi']jakbym mogła to bym sobie teraz prawko zrobila :P[/QUOTE] W DE możesz iść na kurs w wieku 17 lat, a potem jeździsz z osobę pełnoletnią do ukończenia lat 18 ;) Quote
łamAga Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='unikatowydiament']miłego wieczorku Aga,wyczochraj zwierzątka od Nas:)[/QUOTE] hejka ;) dziekujemy i wzajemnie ;) Neruś wyczochrany a Qwendi wyczochram jak łaskawie raczy przyjśc do domu :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='magdabroy']W DE możesz iść na kurs w wieku 17 lat, a potem jeździsz z osobę pełnoletnią do ukończenia lat 18 ;)[/QUOTE] ale fajnie :P Ja idę na kurs w wieku 17,5 (czyli za rok) a egzamin zdam gdzieś w kwietniu w 2015 :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 a ja mówię dobranoc ,bo po mojej koszmarnej nocy padam na łeb na szyję ;) Quote
łamAga Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja mówię dobranoc ,bo po mojej koszmarnej nocy padam na łeb na szyję ;)[/QUOTE] to dobranoc ;) przed chwilą odpisałam Ci na priv ;) Quote
angineuuka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 privki sobie wysyłają i sms'ki ... a mi to co? :mad: Quote
łamAga Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Angi']privki sobie wysyłają i sms'ki ... a mi to co? :mad:[/QUOTE] hehehehe jak masz jakąś sprawę prywatną to wal , nie krępuj sie :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Angi']privki sobie wysyłają i sms'ki ... a mi to co? :mad:[/QUOTE] Napisałam Ci, że masz mi podać nr. tel. to kiedyś do Ciebie napiszę :eviltong: Quote
łamAga Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Angi']dopsze :grins:[/QUOTE] u nas prywatność masz jak w banku ;) [quote name='magdabroy']Napisałam Ci, że masz mi podać nr. tel. to kiedyś do Ciebie napiszę :eviltong:[/QUOTE] nas nie nie trza bac :eviltong: Quote
Recommended Posts