Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Marysia jest taka piękna :loveu:[/QUOTE]

dziękuję :loveu:

[quote name='magdabroy']Ale żeście nagadali :mad: Po 2 stronach, dałam sobie spokój :eviltong:[/QUOTE]

gaduły :mad::diabloti:

[quote name='natija']trzebabylo byc:diabloti:a teraz jak chcesz byc na biezaco to czytaj:eviltong:[/QUOTE]

dokładnie , kara musi być :eviltong:

[quote name='magdabroy']Nie chce mi się, zmęczona jestem :eviltong: Obejrzałam tylko zdjęcia ;)[/QUOTE]

lyń :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Taki sam jak Ty :eviltong:[/QUOTE]

cóż za komplement :eviltong:

ja jestem większy , dzisiaj nie byłam na spacerku z psami :oops:

mam jakies podwórkowe foty Nerona z nową specjalnie dla niego kupioną piłką , kopłam mu pobiegł z nia wziął w pysk wrzucił w truskawki to wzięłam i lece za nim z ta piłką a on zlewka totalna , Qwendi to samo :roll: im nie opłaca sie kupować zabawek :roll:

ale foty dam dopiero jutro bo jeszcze ich nawet nie zgrałam a juz mi sie nie chce , nastawiam sie już psychicznie na pójście do pracy :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja byłam na spacerze już przed 7 rano, bo Theoś wstał o 5:40 :roll:[/QUOTE]

straszne :roll:

ja leżałam do 10tej , ale z racji tego ze dzisiaj ide na nocke , to jest nie sprawiedliwe , dzieci moga sie wyspać to wstawają o 5tej a my chcemy spac to nie mozemy :mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']sen jest dla słabych:cool1:;)[/QUOTE]

czyli dla mnie :diabloti:

[quote name='magdabroy']Ja się niby wyspałam, bo Theoś spał całą noc bez pobudki na butlę :multi: Ale zaraz idę spać :evil_lol:[/QUOTE]

ooo dzielny Theoś :loveu:

a ja do pracy :placz:

jaka jestem zła na kierownika to szkoda gadać , pierwszy raz zmusił mnie do przyjscia na nadgodziny :placz::placz::placz::placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
jaka jestem zła na kierownika to szkoda gadać , pierwszy raz zmusił mnie do przyjscia na nadgodziny :placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]

niedobry:mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']niedobry:mad:[/QUOTE]

bardzo :roll:

[quote name='natija']trzeba bylo sie nie zgadzac,a teraz nie marudz:eviltong:[/QUOTE]

nie zgodziłam się to uslyszałam ze to nie prośba a rozkaz , polecenie służbowe :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
nie zgodziłam się to uslyszałam ze to nie prośba a rozkaz , polecenie służbowe :roll:[/QUOTE]

kazać to swojej d*pie s*ac :eviltong:
ale eh takie życie...

Posted

[quote name='marta.k9080']kazać to swojej d*pie s*ac :eviltong:
ale eh takie życie...[/QUOTE]

najgorsze to jest to że ma do tego prawo tzn moze zmusić Cie do ilus tam godzin nadliczbowych rocznie :roll: i akurat teraz to zrobił jak mamy nocki :placz:jak ja nie lubie nocek :roll:

[quote name='natija']skad ja to znam:shake:wiec po co wogole wpierw pytaja:diabloti:sciemniacze:shake:[/QUOTE]

no właśnie , ale tym razem nie spytał , tym razem przyszedł i nas grzecznie poinformował :roll:a ja grzecznie odmówiłam :roll: na co on w bardzo dosadny ale inteligentny sposób mi to wybił z głowy :roll: ehhhh:roll: no cóż .....

to ide sie szykowac , dobranoc laseczki ;)

Guest wolfheart
Posted

trzymaj się w pracy :p (dosłownie,żeby Ci głowa nie spadła z braku snu):diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']trzymaj się w pracy :p (dosłownie,żeby Ci głowa nie spadła z braku snu):diabloti:[/QUOTE]

dzięki ;)

[quote name='natija']trzymaj sie i nie mysl o tym,ze jak Ty juz nie bedziesz widziec na oczy,bo spanie bedzie Cie meczyc,to my bedziemy sobie smacznie spac:diabloti:;)[/QUOTE]

pomysle o tym ze jak ja bede sie smacznie układac do snu to Wy już bedziecie dawno na nogach :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']dzięki ;)

[B]pomysle o tym ze jak ja bede sie smacznie układac do snu to Wy już bedziecie dawno na nogach [/B]:diabloti:[/QUOTE]

no chyba, że ktoś wstaje o 15 8)

Posted

[quote name='Angi']no chyba, że ktoś wstaje o 15 8)[/QUOTE]

to chyba ten ktos ma wakacje :eviltong:

[quote name='magdabroy']Wstawaj śpiochu :mad: bo Ci oczy zgniją :diabloti:[/QUOTE]

wstałam o 15stej i do teraz męczyłam sie nie zgadniecie z czym , ze smażeniem NALESNIKOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! qurwa najprostrza rzecz jaka znam i za uja mi sie nie chciały usmażyć :roll: pierwszy raz mi sie tak robiło , przklejało mi sie wszystko do patelki no szał uja , pierdalłam wszystko i nie usmażyłam tylko czas zmarnowałam :mad:

[quote name='natija']teraz bedzie spac do wieczorka,nam nazlosc:diabloti:[/QUOTE]

właśnie że nie :eviltong: ale bannerek macie śliczny :loveu:

[quote name='marta.k9080']Hej śpiąca królewno:diabloti:[/QUOTE]

hejka ;)