łamAga Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='Aleksandra95']Marysia jest taka piękna :loveu:[/QUOTE] dziękuję :loveu: [quote name='magdabroy']Ale żeście nagadali :mad: Po 2 stronach, dałam sobie spokój :eviltong:[/QUOTE] gaduły :mad::diabloti: [quote name='natija']trzebabylo byc:diabloti:a teraz jak chcesz byc na biezaco to czytaj:eviltong:[/QUOTE] dokładnie , kara musi być :eviltong: [quote name='magdabroy']Nie chce mi się, zmęczona jestem :eviltong: Obejrzałam tylko zdjęcia ;)[/QUOTE] lyń :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='dOgLoV'] lyń :eviltong:[/QUOTE] Taki sam jak Ty :eviltong: Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='magdabroy']Taki sam jak Ty :eviltong:[/QUOTE] cóż za komplement :eviltong: ja jestem większy , dzisiaj nie byłam na spacerku z psami :oops: mam jakies podwórkowe foty Nerona z nową specjalnie dla niego kupioną piłką , kopłam mu pobiegł z nia wziął w pysk wrzucił w truskawki to wzięłam i lece za nim z ta piłką a on zlewka totalna , Qwendi to samo :roll: im nie opłaca sie kupować zabawek :roll: ale foty dam dopiero jutro bo jeszcze ich nawet nie zgrałam a juz mi sie nie chce , nastawiam sie już psychicznie na pójście do pracy :roll: Quote
*Magda* Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Ja byłam na spacerze już przed 7 rano, bo Theoś wstał o 5:40 :roll: Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='magdabroy']Ja byłam na spacerze już przed 7 rano, bo Theoś wstał o 5:40 :roll:[/QUOTE] straszne :roll: ja leżałam do 10tej , ale z racji tego ze dzisiaj ide na nocke , to jest nie sprawiedliwe , dzieci moga sie wyspać to wstawają o 5tej a my chcemy spac to nie mozemy :mad: Quote
*Magda* Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Ja się niby wyspałam, bo Theoś spał całą noc bez pobudki na butlę :multi: Ale zaraz idę spać :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='marta.k9080']sen jest dla słabych:cool1:;)[/QUOTE] czyli dla mnie :diabloti: [quote name='magdabroy']Ja się niby wyspałam, bo Theoś spał całą noc bez pobudki na butlę :multi: Ale zaraz idę spać :evil_lol:[/QUOTE] ooo dzielny Theoś :loveu: a ja do pracy :placz: jaka jestem zła na kierownika to szkoda gadać , pierwszy raz zmusił mnie do przyjscia na nadgodziny :placz::placz::placz::placz: Quote
Guest wolfheart Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='dOgLoV'] jaka jestem zła na kierownika to szkoda gadać , pierwszy raz zmusił mnie do przyjscia na nadgodziny :placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] niedobry:mad: Quote
natija Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 trzeba bylo sie nie zgadzac,a teraz nie marudz:eviltong: Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='marta.k9080']niedobry:mad:[/QUOTE] bardzo :roll: [quote name='natija']trzeba bylo sie nie zgadzac,a teraz nie marudz:eviltong:[/QUOTE] nie zgodziłam się to uslyszałam ze to nie prośba a rozkaz , polecenie służbowe :roll: Quote
Guest wolfheart Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='dOgLoV'] nie zgodziłam się to uslyszałam ze to nie prośba a rozkaz , polecenie służbowe :roll:[/QUOTE] kazać to swojej d*pie s*ac :eviltong: ale eh takie życie... Quote
natija Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 skad ja to znam:shake:wiec po co wogole wpierw pytaja:diabloti:sciemniacze:shake: Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='marta.k9080']kazać to swojej d*pie s*ac :eviltong: ale eh takie życie...[/QUOTE] najgorsze to jest to że ma do tego prawo tzn moze zmusić Cie do ilus tam godzin nadliczbowych rocznie :roll: i akurat teraz to zrobił jak mamy nocki :placz:jak ja nie lubie nocek :roll: [quote name='natija']skad ja to znam:shake:wiec po co wogole wpierw pytaja:diabloti:sciemniacze:shake:[/QUOTE] no właśnie , ale tym razem nie spytał , tym razem przyszedł i nas grzecznie poinformował :roll:a ja grzecznie odmówiłam :roll: na co on w bardzo dosadny ale inteligentny sposób mi to wybił z głowy :roll: ehhhh:roll: no cóż ..... to ide sie szykowac , dobranoc laseczki ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 trzymaj się w pracy :p (dosłownie,żeby Ci głowa nie spadła z braku snu):diabloti: Quote
natija Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 trzymaj sie i nie mysl o tym,ze jak Ty juz nie bedziesz widziec na oczy,bo spanie bedzie Cie meczyc,to my bedziemy sobie smacznie spac:diabloti:;) Quote
łamAga Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='marta.k9080']trzymaj się w pracy :p (dosłownie,żeby Ci głowa nie spadła z braku snu):diabloti:[/QUOTE] dzięki ;) [quote name='natija']trzymaj sie i nie mysl o tym,ze jak Ty juz nie bedziesz widziec na oczy,bo spanie bedzie Cie meczyc,to my bedziemy sobie smacznie spac:diabloti:;)[/QUOTE] pomysle o tym ze jak ja bede sie smacznie układac do snu to Wy już bedziecie dawno na nogach :diabloti: Quote
angineuuka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='dOgLoV']dzięki ;) [B]pomysle o tym ze jak ja bede sie smacznie układac do snu to Wy już bedziecie dawno na nogach [/B]:diabloti:[/QUOTE] no chyba, że ktoś wstaje o 15 8) Quote
*Magda* Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Wstawaj śpiochu :mad: bo Ci oczy zgniją :diabloti: Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 teraz bedzie spac do wieczorka,nam nazlosc:diabloti: Quote
Oscar Patric Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 pewnie Agula za bardzo zmęczona aby już nie spać:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']no chyba, że ktoś wstaje o 15 8)[/QUOTE] to chyba ten ktos ma wakacje :eviltong: [quote name='magdabroy']Wstawaj śpiochu :mad: bo Ci oczy zgniją :diabloti:[/QUOTE] wstałam o 15stej i do teraz męczyłam sie nie zgadniecie z czym , ze smażeniem NALESNIKOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! qurwa najprostrza rzecz jaka znam i za uja mi sie nie chciały usmażyć :roll: pierwszy raz mi sie tak robiło , przklejało mi sie wszystko do patelki no szał uja , pierdalłam wszystko i nie usmażyłam tylko czas zmarnowałam :mad: [quote name='natija']teraz bedzie spac do wieczorka,nam nazlosc:diabloti:[/QUOTE] właśnie że nie :eviltong: ale bannerek macie śliczny :loveu: [quote name='marta.k9080']Hej śpiąca królewno:diabloti:[/QUOTE] hejka ;) Quote
łamAga Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='Angi']kup se nową patelnię ;P[/QUOTE] a w d....e to mam nigdy wiecej nie bede smażyła naleśników NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts