wiki4 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='Angi']ile ona ma lat? :P[/QUOTE] 15. :diabloti: Uuuuu, chyba im zepsułam imprezowy nastrój :shake: Jak się zapierały. Nawet torbę mi pokazały, ale najpierw jakaś zmowa w łazience zanim z nią przyszły :evil_lol: Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 ciekawe gdzie schowały, przeszukaj je! :diabloti: Quote
wiki4 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='Angi']ciekawe gdzie schowały, przeszukaj je! :diabloti:[/QUOTE] Poczekam aż wrócą i będą próbowały podstawić z powrotem, a jakoś przypadkiem będę sobie tam siedzieć :loveu: A jaka miła teraz :lol: Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 jak dobrze, że nie mam rodzeństwa :evil_lol: Quote
wiki4 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='Angi']jak dobrze, że nie mam rodzeństwa :evil_lol:[/QUOTE] Z bratem się lepiej dogaduję, bo on ma 12 lat i idzie go podejść jakoś zawsze, a ona to taki pustak, że ojaciepitole :lol: Na szczęście nie jest do mnie podobna ani z wyglądu, ani z charakteru :p Quote
łamAga Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='Angi']My mamy wakacje a ty musisz popylać do roboty.. Lubię to! :evil_lol:[/QUOTE] Qurwa i to juz od jutra :angryy: [quote name='wiki4']Moi biologiczni rodzice pojechali gdzieś na jakieś urodziny na wiochę do ciotki i zostałam sama z siostrą. A ona z koleżanką idą na koncert Feel'a czy tam jakiegoś innego shitu i zajumały wódeczkę z barku. Dzwonić czy nie dzwonić do mamy... :evil_lol: Jeszcze kretynki myślały, że jak zaczną gadać to nie będzie słychać :lol:[/QUOTE] niech ida i się nawalą , jutro bedzie miała fajny dzień :loveu: [quote name='Angi']wiesz, ja bym zadzwoniła :evil_lol: no ale ja to ja :evil_lol: albo zaczęłabym je szantażować xD cała ja :evil_lol:[/QUOTE] niedobra :eviltong: [quote name='wiki4']15. :diabloti: Uuuuu, chyba im zepsułam imprezowy nastrój :shake: Jak się zapierały. Nawet torbę mi pokazały, ale najpierw jakaś zmowa w łazience zanim z nią przyszły :evil_lol:[/QUOTE] co za małolaty :diabloti: [quote name='Angi']ciekawe gdzie schowały, przeszukaj je! :diabloti:[/QUOTE] pewnie w spłuczce od kibla :evil_lol: [quote name='Angi']jak dobrze, że nie mam rodzeństwa :evil_lol:[/QUOTE] oj biedna Ty :roll::eviltong: [quote name='wiki4']Z bratem się lepiej dogaduję, bo on ma 12 lat i idzie go podejść jakoś zawsze, a ona to taki pustak, że ojaciepitole :lol: Na szczęście nie jest do mnie podobna ani z wyglądu, ani z charakteru :p[/QUOTE] brata masz fajniutkiego i ja tam widze między wami podobieństwo w wyglądzie :eviltong: Quote
Naklejka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Ooo, nie tylko ja tak bardzo kocham swoją siostrę :diabloti: Quote
wiki4 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='dOgLoV'] brata masz fajniutkiego i ja tam widze między wami podobieństwo w wyglądzie :eviltong:[/QUOTE] Z siostrą? No co Ty. Wszyscy nie chcą wierzyć, że jesteśmy rodzeństwem. Za to Filip jest taki sam jeśli chodzi o wygląd. Jak ostatnio zawinął włosy w ręcznik i na niego spojrzałam, to mi się tak dziwnie zrobiło. Bo twarz siostry, ale wzrost nie ten :evil_lol: Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 w spłuczce od kibla? ja nie wnikam gdzie ty chowałaś :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='Naklejka']Ooo, nie tylko ja tak bardzo kocham swoją siostrę :diabloti:[/QUOTE] a ja lubię moją siostrę :loveu: ale moze dlatego ze jest starsza a nie młodsza ode mnie :eviltong: [quote name='wiki4']Z siostrą? No co Ty. Wszyscy nie chcą wierzyć, że jesteśmy rodzeństwem. Za to Filip jest taki sam jeśli chodzi o wygląd. Jak ostatnio zawinął włosy w ręcznik i na niego spojrzałam, to mi się tak dziwnie zrobiło. Bo twarz siostry, ale wzrost nie ten :evil_lol:[/QUOTE] z bratem :diabloti: Quote
wiki4 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='Naklejka']Ooo, nie tylko ja tak bardzo kocham swoją siostrę :diabloti:[/QUOTE] Jakie ona jazdy robi to jest masakra. Jak ją widzę to już mnie ku*wica bierze, a jak się odezwie to mogłabym rzucać nożami :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='Angi']w spłuczce od kibla? ja nie wnikam gdzie ty chowałaś :evil_lol:[/QUOTE] się na połowinkach chowało tu i ówdzie :diabloti: Quote
wiki4 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='dOgLoV'] z bratem :diabloti:[/QUOTE] Z nim tylko oczy mamy takie same :) Zrobię zdjęcie to zobaczysz :) Quote
Naklejka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='wiki4']Jakie ona jazdy robi to jest masakra. Jak ją widzę to już mnie ku*wica bierze, a jak się odezwie to mogłabym rzucać nożami :evil_lol:[/QUOTE] Moja tak samo. Mam ochotę wypie*dolić ją z domu :loveu: Mam nadzieję, że za rok skończy szkołę, znajdzie robotę i się wyprowadzi :loveu: Albo ja zrobię to pierwsza :diabloti: Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='dOgLoV']się na połowinkach chowało tu i ówdzie :diabloti:[/QUOTE] hyhyhyh :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
wiki4 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='Naklejka']Moja tak samo. Mam ochotę wypie*dolić ją z domu :loveu: Mam nadzieję, że za rok skończy szkołę, znajdzie robotę i się wyprowadzi :loveu: Albo ja zrobię to pierwsza :diabloti:[/QUOTE] Ale i tak dla rodziców ja jestem ta lepsiejsza, bo mam w miarę oceny, a ona ma powtórkę drugiej klasy :eviltong: Ja już się tak pół na pół wyprowadziłam, bo na weekendy tylko wracam, ale te dwa miesiące to nie wiem jak wytrzymam :roll: Quote
łamAga Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='wiki4']Z nim tylko oczy mamy takie same :) Zrobię zdjęcie to zobaczysz :)[/QUOTE] zrób :loveu: [quote name='Naklejka']Moja tak samo. Mam ochotę wypie*dolić ją z domu :loveu: Mam nadzieję, że za rok skończy szkołę, znajdzie robotę i się wyprowadzi :loveu: Albo ja zrobię to pierwsza :diabloti:[/QUOTE] cóż za miłość :loveu: [quote name='wiki4']Ale i tak dla rodziców ja jestem ta lepsiejsza, bo mam w miarę oceny, a ona ma powtórkę drugiej klasy :eviltong: Ja już się tak pół na pół wyprowadziłam, bo na weekendy tylko wracam, ale te dwa miesiące to nie wiem jak wytrzymam :roll:[/QUOTE] o kurcze to fajną masz siostrę :diabloti: Quote
Naklejka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 No ja po wakacjach pewnie dużo czasu będę spędzała poza domem, może częsciowo będę mieszkała gdzie indziej, więc jej nie będę musiała oglądać i się z nią użerać :loveu: Kończę LO, znajduję robotę, idę do jakiejś szkoły, albo na studia i się wynoszę z tego domu :evil_lol: Quote
wiki4 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='dOgLoV']zrób :loveu: o kurcze to fajną masz siostrę :diabloti:[/QUOTE] Jak go gdzieś dorwę to zrobię, bo on jest taki słooodki :loveu: No, zajebistą :diabloti: Ostatnio rzuciła we mnie solniczką, po czym zamkneła drzwi wejściowe i nie mogłam wejść z ogródka. I mama musiała z pracy przyjechać :evil_lol: Quote
angineuuka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='wiki4']Jak go gdzieś dorwę to zrobię, bo on jest taki słooodki :loveu: No, zajebistą :diabloti: Ostatnio rzuciła we mnie solniczką, po czym zamkneła drzwi wejściow[B]e i nie mogłam wejść z ogródka. I mama musiała z pracy przyjechać :evil_lol:[/B][/QUOTE] hah ahahhahahaha :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='Naklejka']No ja po wakacjach pewnie dużo czasu będę spędzała poza domem, może częsciowo będę mieszkała gdzie indziej, więc jej nie będę musiała oglądać i się z nią użerać :loveu: Kończę LO, znajduję robotę, idę do jakiejś szkoły, albo na studia i się wynoszę z tego domu :evil_lol:[/QUOTE] widac ze kochasz dom rodzinny :diabloti: [quote name='wiki4']Jak go gdzieś dorwę to zrobię, bo on jest taki słooodki :loveu: No, zajebistą :diabloti: Ostatnio rzuciła we mnie solniczką, po czym zamkneła drzwi wejściowe i nie mogłam wejść z ogródka. I mama musiała z pracy przyjechać :evil_lol:[/QUOTE] buhahahahahahhahaha dobre :diabloti: Quote
wiki4 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='dOgLoV'] buhahahahahahhahaha dobre :diabloti:[/QUOTE] Przecież ona jest nienormalna. Sąsiedzi pewnie myślą, że jakaś patologia, bo ona się tak wydziera :roll: Quote
Naklejka Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Też mam patolę w domu, więc Ciebie rozumiem :eviltong: Quote
wiki4 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [quote name='Naklejka']Też mam patolę w domu, więc Ciebie rozumiem :eviltong:[/QUOTE] Ale ja nie mam patoli, tylko ona jest roz*ebana :lol: Mnie to nie rusza, albo tłumię to żeby jej nie pokazać słabości i tylko mi się włącza jak coś do psa, albo kogoś słabszego. Uwielbiam ją doprowadzać słowami do furii :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts