Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']ile ona ma lat? :P[/QUOTE]

15. :diabloti: Uuuuu, chyba im zepsułam imprezowy nastrój :shake: Jak się zapierały. Nawet torbę mi pokazały, ale najpierw jakaś zmowa w łazience zanim z nią przyszły :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']ciekawe gdzie schowały, przeszukaj je! :diabloti:[/QUOTE]

Poczekam aż wrócą i będą próbowały podstawić z powrotem, a jakoś przypadkiem będę sobie tam siedzieć :loveu: A jaka miła teraz :lol:

Posted

[quote name='Angi']jak dobrze, że nie mam rodzeństwa :evil_lol:[/QUOTE]

Z bratem się lepiej dogaduję, bo on ma 12 lat i idzie go podejść jakoś zawsze, a ona to taki pustak, że ojaciepitole :lol: Na szczęście nie jest do mnie podobna ani z wyglądu, ani z charakteru :p

Posted

[quote name='Angi']My mamy wakacje a ty musisz popylać do roboty.. Lubię to! :evil_lol:[/QUOTE]

Qurwa i to juz od jutra :angryy:

[quote name='wiki4']Moi biologiczni rodzice pojechali gdzieś na jakieś urodziny na wiochę do ciotki i zostałam sama z siostrą. A ona z koleżanką idą na koncert Feel'a czy tam jakiegoś innego shitu i zajumały wódeczkę z barku. Dzwonić czy nie dzwonić do mamy... :evil_lol: Jeszcze kretynki myślały, że jak zaczną gadać to nie będzie słychać :lol:[/QUOTE]

niech ida i się nawalą , jutro bedzie miała fajny dzień :loveu:

[quote name='Angi']wiesz, ja bym zadzwoniła :evil_lol: no ale ja to ja :evil_lol: albo zaczęłabym je szantażować xD cała ja :evil_lol:[/QUOTE]

niedobra :eviltong:

[quote name='wiki4']15. :diabloti: Uuuuu, chyba im zepsułam imprezowy nastrój :shake: Jak się zapierały. Nawet torbę mi pokazały, ale najpierw jakaś zmowa w łazience zanim z nią przyszły :evil_lol:[/QUOTE]

co za małolaty :diabloti:

[quote name='Angi']ciekawe gdzie schowały, przeszukaj je! :diabloti:[/QUOTE]

pewnie w spłuczce od kibla :evil_lol:

[quote name='Angi']jak dobrze, że nie mam rodzeństwa :evil_lol:[/QUOTE]

oj biedna Ty :roll::eviltong:

[quote name='wiki4']Z bratem się lepiej dogaduję, bo on ma 12 lat i idzie go podejść jakoś zawsze, a ona to taki pustak, że ojaciepitole :lol: Na szczęście nie jest do mnie podobna ani z wyglądu, ani z charakteru :p[/QUOTE]

brata masz fajniutkiego i ja tam widze między wami podobieństwo w wyglądzie :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']
brata masz fajniutkiego i ja tam widze między wami podobieństwo w wyglądzie :eviltong:[/QUOTE]

Z siostrą? No co Ty. Wszyscy nie chcą wierzyć, że jesteśmy rodzeństwem. Za to Filip jest taki sam jeśli chodzi o wygląd. Jak ostatnio zawinął włosy w ręcznik i na niego spojrzałam, to mi się tak dziwnie zrobiło. Bo twarz siostry, ale wzrost nie ten :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Ooo, nie tylko ja tak bardzo kocham swoją siostrę :diabloti:[/QUOTE]

a ja lubię moją siostrę :loveu: ale moze dlatego ze jest starsza a nie młodsza ode mnie :eviltong:

[quote name='wiki4']Z siostrą? No co Ty. Wszyscy nie chcą wierzyć, że jesteśmy rodzeństwem. Za to Filip jest taki sam jeśli chodzi o wygląd. Jak ostatnio zawinął włosy w ręcznik i na niego spojrzałam, to mi się tak dziwnie zrobiło. Bo twarz siostry, ale wzrost nie ten :evil_lol:[/QUOTE]

z bratem :diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']Ooo, nie tylko ja tak bardzo kocham swoją siostrę :diabloti:[/QUOTE]

Jakie ona jazdy robi to jest masakra. Jak ją widzę to już mnie ku*wica bierze, a jak się odezwie to mogłabym rzucać nożami :evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']Jakie ona jazdy robi to jest masakra. Jak ją widzę to już mnie ku*wica bierze, a jak się odezwie to mogłabym rzucać nożami :evil_lol:[/QUOTE]

Moja tak samo.
Mam ochotę wypie*dolić ją z domu :loveu: Mam nadzieję, że za rok skończy szkołę, znajdzie robotę i się wyprowadzi :loveu: Albo ja zrobię to pierwsza :diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']Moja tak samo.
Mam ochotę wypie*dolić ją z domu :loveu: Mam nadzieję, że za rok skończy szkołę, znajdzie robotę i się wyprowadzi :loveu: Albo ja zrobię to pierwsza :diabloti:[/QUOTE]

Ale i tak dla rodziców ja jestem ta lepsiejsza, bo mam w miarę oceny, a ona ma powtórkę drugiej klasy :eviltong:
Ja już się tak pół na pół wyprowadziłam, bo na weekendy tylko wracam, ale te dwa miesiące to nie wiem jak wytrzymam :roll:

Posted

[quote name='wiki4']Z nim tylko oczy mamy takie same :) Zrobię zdjęcie to zobaczysz :)[/QUOTE]

zrób :loveu:

[quote name='Naklejka']Moja tak samo.
Mam ochotę wypie*dolić ją z domu :loveu: Mam nadzieję, że za rok skończy szkołę, znajdzie robotę i się wyprowadzi :loveu: Albo ja zrobię to pierwsza :diabloti:[/QUOTE]

cóż za miłość :loveu:

[quote name='wiki4']Ale i tak dla rodziców ja jestem ta lepsiejsza, bo mam w miarę oceny, a ona ma powtórkę drugiej klasy :eviltong:
Ja już się tak pół na pół wyprowadziłam, bo na weekendy tylko wracam, ale te dwa miesiące to nie wiem jak wytrzymam :roll:[/QUOTE]

o kurcze to fajną masz siostrę :diabloti:

Posted

No ja po wakacjach pewnie dużo czasu będę spędzała poza domem, może częsciowo będę mieszkała gdzie indziej, więc jej nie będę musiała oglądać i się z nią użerać :loveu:
Kończę LO, znajduję robotę, idę do jakiejś szkoły, albo na studia i się wynoszę z tego domu :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']zrób :loveu:
o kurcze to fajną masz siostrę :diabloti:[/QUOTE]

Jak go gdzieś dorwę to zrobię, bo on jest taki słooodki :loveu:
No, zajebistą :diabloti: Ostatnio rzuciła we mnie solniczką, po czym zamkneła drzwi wejściowe i nie mogłam wejść z ogródka. I mama musiała z pracy przyjechać :evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']Jak go gdzieś dorwę to zrobię, bo on jest taki słooodki :loveu:
No, zajebistą :diabloti: Ostatnio rzuciła we mnie solniczką, po czym zamkneła drzwi wejściow[B]e i nie mogłam wejść z ogródka. I mama musiała z pracy przyjechać :evil_lol:[/B][/QUOTE] hah ahahhahahaha :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']No ja po wakacjach pewnie dużo czasu będę spędzała poza domem, może częsciowo będę mieszkała gdzie indziej, więc jej nie będę musiała oglądać i się z nią użerać :loveu:
Kończę LO, znajduję robotę, idę do jakiejś szkoły, albo na studia i się wynoszę z tego domu :evil_lol:[/QUOTE]

widac ze kochasz dom rodzinny :diabloti:

[quote name='wiki4']Jak go gdzieś dorwę to zrobię, bo on jest taki słooodki :loveu:
No, zajebistą :diabloti: Ostatnio rzuciła we mnie solniczką, po czym zamkneła drzwi wejściowe i nie mogłam wejść z ogródka. I mama musiała z pracy przyjechać :evil_lol:[/QUOTE]

buhahahahahahhahaha dobre :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
buhahahahahahhahaha dobre :diabloti:[/QUOTE]

Przecież ona jest nienormalna. Sąsiedzi pewnie myślą, że jakaś patologia, bo ona się tak wydziera :roll:

Posted

[quote name='Naklejka']Też mam patolę w domu, więc Ciebie rozumiem :eviltong:[/QUOTE]

Ale ja nie mam patoli, tylko ona jest roz*ebana :lol: Mnie to nie rusza, albo tłumię to żeby jej nie pokazać słabości i tylko mi się włącza jak coś do psa, albo kogoś słabszego. Uwielbiam ją doprowadzać słowami do furii :loveu: :diabloti: