Guest wolfheart Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']oj wtedy tak :multi: na niedzielnym spacerku mielismy mniej szczescia i koło tego stawu facet kosił trawe :roll: i psy sie nie wyszalały ale za to jest nadzieja ze w tą niedziele sie wyszaleją i ze lepsze zdjęcia będą bo trawa nie bedzie zasłaniała psów :diabloti: [/QUOTE] trawa to u nas w takich miejscach ,zarosła że do pasa sięga:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='marta.k9080']trawa to u nas w takich miejscach ,zarosła że do pasa sięga:evil_lol:[/QUOTE] Tam tez juz prawie taka była , a teraz juz jest króciutka :multi: nie bydzie tyle komarów , mam nadzieję :roll: Quote
Guest wolfheart Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']Tam tez juz prawie taka była , a teraz juz jest króciutka :multi: nie bydzie tyle komarów , mam nadzieję :roll:[/QUOTE] komary są już wszędzie:angryy: nie można od nich uciec:placz: Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='marta.k9080']komary są już wszędzie:angryy: nie można od nich uciec:placz:[/QUOTE] fakt :roll: to mutanty :roll: Quote
Guest wolfheart Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']fakt :roll: to mutanty :roll:[/QUOTE] wystarczy dosłownie na chwilę przystanąć i już cała chmara człowieka obsiada...nienawidzę cholerstwa Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']To może zanim zaryje czołem w klawiaturę dodam fotki te co miałam wczoraj dodać :diabloti: ale mnie Magda z Patrycja zagadały i nie zdążyłam dodać :eviltong:[/QUOTE] Tak, najlepiej na kogoś zwalić winę :mad::eviltong: Ładne wodne fotki :loveu: ale czuję niedosyt :mad: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 to da nas wpadnijcie,ja jeszcze komara w tym roku nie widzialam:cool3:i niech tak zostanie:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, najlepiej na kogoś zwalić winę :mad::eviltong: Ładne wodne fotki :loveu: ale czuję niedosyt :mad:[/QUOTE] no ba ! :diabloti: dziekuję :loveu: więcej nie przerobiłam a dzisiaj na prawde nie mam energii na bawienie sie w pomniejszanie zdjęć :shake: [quote name='natija']to da nas wpadnijcie,ja jeszcze komara w tym roku nie widzialam:cool3:i niech tak zostanie:evil_lol:[/QUOTE] przyslemy wszystkie nasze do was :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='natija']to da nas wpadnijcie,ja jeszcze komara w tym roku nie widzialam:cool3:i niech tak zostanie:evil_lol:[/QUOTE] Ja miałam jednego w sypialni, ale zginął śmiercią tragiczną :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy']Ja miałam jednego w sypialni, ale zginął śmiercią tragiczną :evil_lol:[/QUOTE] pewnie zatłukłas go Bogdana laczkiem :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']pewnie zatłukłas go Bogdana laczkiem :diabloti:[/QUOTE] Nie :eviltong: Wsadziłam raid do kontaktu ;) Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy']Nie :eviltong: Wsadziłam raid do kontaktu ;)[/QUOTE] ueeeeee to nie tak tragicznie :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='dOgLoV']ueeeeee to nie tak tragicznie :eviltong:[/QUOTE] Nie ma nigdzie jego zwłok, więc chyba go rozsadziło :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='magdabroy']Nie ma nigdzie jego zwłok, więc chyba go rozsadziło :evil_lol:[/QUOTE] buahahahahahahahaha :diabloti: biedny komar :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Hej spamiaro:eviltong: ja mam teraz miętę na parapecie i komarów brak:multi: Quote
angineuuka Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 a ja nie mam nic i komary mnie gryzą jak popieprzone :multi: Quote
*Magda* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='Angi']a ja nie mam nic i komary mnie gryzą jak popieprzone :multi:[/QUOTE] Świr :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='marta.k9080']Hej spamiaro:eviltong: ja mam teraz miętę na parapecie i komarów brak:multi:[/QUOTE] helloooooooo :diabloti: ooo widzisz , tez pomysł :cool3: [quote name='Angi']a ja nie mam nic i komary mnie gryzą jak popieprzone :multi:[/QUOTE] Lubisz To ! :diabloti: [quote name='magdabroy']Świr :evil_lol:[/QUOTE] hehe :diabloti: Quote
vege* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Na komary dobrze działa też maryśka:diabloti: moi znajomi mieli tą dziką maryśkę na tarasie kiedyś taką wielką i zero komarów ZERO! Quote
łamAga Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Ja moze za Maryskę podziekuję :eviltong: Quote
vege* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja moze za Maryskę podziekuję :eviltong:[/QUOTE] hahahaha:evil_lol: ale mięta też działa :) Quote
*Magda* Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja moze za Maryskę podziekuję :eviltong:[/QUOTE] Pożycz od brata (siostry :hmmmm:) Marysię, może też pomoże :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='magdabroy']Pożycz od brata (siostry :hmmmm:) Marysię, może też pomoże :evil_lol:[/QUOTE] Od siostry :diabloti: Quote
łamAga Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 [quote name='unikatowydiament']doberek :) :)[/QUOTE] Hejka ;) Jestem dzisiaj mega wqurwiona :angryy: ide na nocki od niedzieli :angryy: do soboty oczywiście :angryy: Quote
Recommended Posts