Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']oj wtedy tak :multi:

na niedzielnym spacerku mielismy mniej szczescia i koło tego stawu facet kosił trawe :roll: i psy sie nie wyszalały ale za to jest nadzieja ze w tą niedziele sie wyszaleją i ze lepsze zdjęcia będą bo trawa nie bedzie zasłaniała psów :diabloti:
[/QUOTE]

trawa to u nas w takich miejscach ,zarosła że do pasa sięga:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']trawa to u nas w takich miejscach ,zarosła że do pasa sięga:evil_lol:[/QUOTE]

Tam tez juz prawie taka była , a teraz juz jest króciutka :multi: nie bydzie tyle komarów , mam nadzieję :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Tam tez juz prawie taka była , a teraz juz jest króciutka :multi: nie bydzie tyle komarów , mam nadzieję :roll:[/QUOTE]

komary są już wszędzie:angryy: nie można od nich uciec:placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']fakt :roll: to mutanty :roll:[/QUOTE]

wystarczy dosłownie na chwilę przystanąć i już cała chmara człowieka obsiada...nienawidzę cholerstwa

Posted

[quote name='dOgLoV']To może zanim zaryje czołem w klawiaturę dodam fotki te co miałam wczoraj dodać :diabloti: ale mnie Magda z Patrycja zagadały i nie zdążyłam dodać :eviltong:[/QUOTE]

Tak, najlepiej na kogoś zwalić winę :mad::eviltong:

Ładne wodne fotki :loveu: ale czuję niedosyt :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Tak, najlepiej na kogoś zwalić winę :mad::eviltong:

Ładne wodne fotki :loveu: ale czuję niedosyt :mad:[/QUOTE]

no ba ! :diabloti:

dziekuję :loveu:

więcej nie przerobiłam a dzisiaj na prawde nie mam energii na bawienie sie w pomniejszanie zdjęć :shake:

[quote name='natija']to da nas wpadnijcie,ja jeszcze komara w tym roku nie widzialam:cool3:i niech tak zostanie:evil_lol:[/QUOTE]

przyslemy wszystkie nasze do was :eviltong:

Posted

[quote name='natija']to da nas wpadnijcie,ja jeszcze komara w tym roku nie widzialam:cool3:i niech tak zostanie:evil_lol:[/QUOTE]

Ja miałam jednego w sypialni, ale zginął śmiercią tragiczną :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja miałam jednego w sypialni, ale zginął śmiercią tragiczną :evil_lol:[/QUOTE]

pewnie zatłukłas go Bogdana laczkiem :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Hej spamiaro:eviltong:
ja mam teraz miętę na parapecie i komarów brak:multi:

Posted

[quote name='marta.k9080']Hej spamiaro:eviltong:
ja mam teraz miętę na parapecie i komarów brak:multi:[/QUOTE]

helloooooooo :diabloti:

ooo widzisz , tez pomysł :cool3:

[quote name='Angi']a ja nie mam nic i komary mnie gryzą jak popieprzone :multi:[/QUOTE]

Lubisz To ! :diabloti:

[quote name='magdabroy']Świr :evil_lol:[/QUOTE]

hehe :diabloti:

Posted

Na komary dobrze działa też maryśka:diabloti: moi znajomi mieli tą dziką maryśkę na tarasie kiedyś taką wielką i zero komarów ZERO!

Posted

[quote name='unikatowydiament']doberek :) :)[/QUOTE]

Hejka ;)

Jestem dzisiaj mega wqurwiona :angryy: ide na nocki od niedzieli :angryy: do soboty oczywiście :angryy: