natija Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 u mnie est tak ze jedna zacznie to druga konczy i tak sie nakcaja,az ja nie wkaruje i nie zaszczekam,ale troche inaczej niz one;):mad: Quote
vege* Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='natija']u mnie est tak ze jedna zacznie to druga konczy i tak sie nakcaja,az ja nie wkaruje i nie zaszczekam,ale troche inaczej niz one;):mad:[/QUOTE] U mnie działa "Nuka ku.wa zamknij ten ryj":diabloti: Ale takim tonem, żeby cały blok słyszał bo inaczej nie dociera :evil_lol: Quote
natija Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 no u mnie podobnie,ale pada jeszcze dodatek bo cie ku..wa wyp...le:diabloti: Quote
kalyna Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Boże dzięki Ci za takie psy, jakie mam.. inaczej utłukłabym... :mad: U mnie Sonia doprawiła tak ślicznie schody, jak była burza i zwiała z kojca :loveu: po tym lepiej zabezpieczyłam miejsce, gdzie wylazła... :lol: iiiii nie mówię do nihc wylgaryzmami... dziwne, ale i bez tego starają się mnie słuchać :evil_lol: Quote
vege* Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='natija']albo ty poj...bana su..ko:diabloti:[/QUOTE] nie tak już nie mówię :evil_lol: Quote
natija Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 moja Bebe tez byla aniolkiem dopoki nie pojawila sie Balla:diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03370_zpseb878602.jpg[/url] walki tytanów :diabloti: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Hejka wszystkim :lol: Tyle obelg jakich Qwendi ostatnio otrzymuje to wasze psy w całym swoim życiu nie usłyszały :eviltong: tamte zdjęcia są juz nieaktualne bo wczoraj przegryzła dziure na wylot :roll: Sebastian musiał płytą zabić :roll: ale w poniedziałek przyjeżdza kolejny facet rozmawiac o balustradzie , oby ten okazał się kompetentny ;) [B]Aleks [/B]to nie jest tak jak Ty myślisz , My nie myślimy w ten sposób że ojeja piesek se zniszczy ząbki nie bedziemy mu nic robić , ale pomyśl z tej strony że Qwendi jest jeszcze bardzo młoda , ma 3 lata i zęby musza jej jeszcze długo posłużyć , chyba sobie nie wyobrażasz jaki jest problem z naprawieniem zębów psu , narkoza itd My już swoje przeszliśmy z qweni zębami jak była szczeniakiem , aparaty wkładki itd to nie jest takie sobie hop siup niech sobie niszczy zęby o metalowe kraty , a tak by niestety było , wqurwiony tybetan jest zdolny do wszystkiego i nie patrzy na to że go boli , Qwendi sobie wycharatała niezły plac sierści na pysku walcząc z tymi drzwiami i wydawała sie jeszcze być zadowolona z tego .... Quote
vege* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='dOgLoV']Hejka wszystkim :lol:Tyle obelg jakich Qwendi ostatnio otrzymuje to wasze psy w całym swoim życiu nie usłyszały :eviltong:tamte zdjęcia są juz nieaktualne bo wczoraj przegryzła dziure na wylot :roll: Sebastian musiał płytą zabić :roll: ale w poniedziałek przyjeżdza kolejny facet rozmawiac o balustradzie , oby ten okazał się kompetentny ;)[B]Aleks [/B]to nie jest tak jak Ty myślisz , My nie myślimy w ten sposób że ojeja piesek se zniszczy ząbki nie bedziemy mu nic robić , ale pomyśl z tej strony że Qwendi jest jeszcze bardzo młoda , ma 3 lata i zęby musza jej jeszcze długo posłużyć , chyba sobie nie wyobrażasz jaki jest problem z naprawieniem zębów psu , narkoza itd My już swoje przeszliśmy z qweni zębami jak była szczeniakiem , aparaty wkładki itd to nie jest takie sobie hop siup niech sobie niszczy zęby o metalowe kraty , a tak by niestety było , wqurwiony tybetan jest zdolny do wszystkiego i nie patrzy na to że go boli , Qwendi sobie wycharatała niezły plac sierści na pysku walcząc z tymi drzwiami i wydawała sie jeszcze być zadowolona z tego ....[/QUOTE]Czytając to wszystko o niej, nigdy bym się nie zdecydowała na tybetana :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Was trzeba podziwiać za cierpliwość ;) Jakbym miała psa takiego jak Qwendi, to kojec byłby pierwszą rzeczą jaką bym zrobiła w domu ;) Zresztą Tora ma ze mną przechlapane :evil_lol: Jak nasrała w domu, to od razu była wywalona na dwór ;) I nie patrzyłam, że zimno :diabloti: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='vege*']Czytając to wszystko o niej, nigdy bym się nie zdecydowała na tybetana :evil_lol:[/QUOTE] każdy osobnik jest inny ;) ale fakt , rasa nie należy do łatwej ;) [quote name='magdabroy']Was trzeba podziwiać za cierpliwość ;) Jakbym miała psa takiego jak Qwendi, to kojec byłby pierwszą rzeczą jaką bym zrobiła w domu ;) Zresztą Tora ma ze mną przechlapane :evil_lol: Jak nasrała w domu, to od razu była wywalona na dwór ;) I nie patrzyłam, że zimno :diabloti:[/QUOTE] Kojec ok , bedzie , ale to tez nie jest rozwiązanie jak gdzieś wychodzimy bo psy są po to żeby pilnować podwórka , co nam to da ze pies bedzie w kojcu a ktoś nam ukradnie np rowery bo kto by sie bał zamknietego psa :roll: kojec jest nam potrzebny jak przychodzi kominiarz , czy inny robotnik albo ktos z rodziny kogo np Qwendi nie trawi ;) To nie jest tak ze my się z nią lelkamy , jak zasłuży to dostanie opierdziel czy nawet w pysk , jak sie wierci to dostanie zjebe i siedzi na dworze tak długo aż nie zmądrzeje ale jak nas nie ma to na nic nie mamy wpływu .... Sebastian chciał gdzies kamerke zainstalowac zeby zobaczyc jak ona te drzwi rozwala ale jedyne miejsce skąd było by widać to orzech :diabloti: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 ale jedyna kamerke jaka mamy to w moim lapku , ja nie dam go na zmarnowanie :eviltong: jeszcze mi kilkanascie rat do spłacenia zostało a juz bym miała sie go pozbyć ?? Never ! :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 To trzeba kupić taką do podglądania za kilka zł i kilka metrów kabla i już :) Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='magdabroy']To trzeba kupić taką do podglądania za kilka zł i kilka metrów kabla i już :)[/QUOTE] poczekamy do poniedziałku za tym kolesiem , zobaczymy może nam zrobi tą balustradę w końcu i wtedy juz Qwenda do drzwi nie dojdzie i bedzie można w końcu nowe wstawić ;) Quote
vege* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='dOgLoV']każdy osobnik jest inny ;) ale fakt , rasa nie należy do łatwej ;) [/QUOTE] Ja nie lubię ras niezależnych a to mi głównie nie odpowiada w tybetanah. Wygląd też mi niezbyt odpowiada, tylko Qwenda jest śliczna :) Quote
Guest wolfheart Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03423_zps587a7e53.jpg[/url] chyba bym z psa dywan zrobiła,za taką demolkę:mad: Quote
łamAga Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='vege*']Ja nie lubię ras niezależnych a to mi głównie nie odpowiada w tybetanah. Wygląd też mi niezbyt odpowiada, tylko Qwenda jest śliczna :)[/QUOTE] thx :loveu: [quote name='agaciaaa']OMG, ale wy się z nią macie :shake:[/QUOTE] wesoło :diabloti: [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03423_zps587a7e53.jpg[/URL] chyba bym z psa dywan zrobiła,za taką demolkę:mad:[/QUOTE] :diabloti: Idę zaraz na spotkanie klasowe :roll: chce mi się że hoho :roll: ale muszę iśc bo spotkanie miało być w niedziele wiec napisałam ze niedziela mi nie pasuje bo w poniedziałek na rano do pracy idę na co dostalam odpowiedz że spoko dla mnie przełożą na sobotę :-o no to mam wykręt ..................... trza było się w ogóle nie odzywac i w ogóle nie iść .... no ale ;) wiec na dogo bede pewnie koło 22 ;) Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='dOgLoV'] wiec na dogo bede pewnie koło 22 ;)[/QUOTE] Już prawie 23 :mad::eviltong: Quote
kalyna Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='magdabroy']Już prawie 23 :mad::eviltong:[/QUOTE] może nie jest w stanie włączyć kompa :lol: Quote
*Magda* Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='kalyna']może nie jest w stanie włączyć kompa :lol:[/QUOTE] Albo jeszcze się nie doczołgała do domu :diabloti: Quote
Recommended Posts