*Magda* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV'] jak ja kocham sposób wystawiania onków :loveu::angryy:[/QUOTE] To tak jak ja :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']To tak jak ja :evil_lol:[/QUOTE] ej ale stoje sobie z Igorkiem i mu tłumacze dlaczego oni tak biegają itd spojrzałam sie w lewo i patrze a ten koleś leci na nas rozpędzony, w ostatniej sekundzie odskoczyłam bo bym poległa :mad: Quote
*Magda* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ej ale stoje sobie z Igorkiem i mu tłumacze dlaczego oni tak biegają itd spojrzałam sie w lewo i patrze a ten koleś leci na nas rozpędzony, w ostatniej sekundzie odskoczyłam bo bym poległa :mad:[/QUOTE] 3 lata temu w Opolu koleś mało nie przewrócił mojej ciężarnej bratowej :mad: Nie patrzą na nic i na nikogo :mad::shake: Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='magdabroy']3 lata temu w Opolu koleś mało nie przewrócił mojej ciężarnej bratowej :mad: Nie patrzą na nic i na nikogo :mad::shake:[/QUOTE] Takie coś powinno być zabronione , to jest chore .... Quote
kalyna Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']dzisiaj dzisiaj ;) oczywiście że były :diabloti: w jednym sie zakochałam :loveu: pan z jakaś torbą na zakupy by mnie staranował bo biegał jak popierdzielony w koło ringu :mad: jak ja kocham sposób wystawiania onków :loveu::angryy:[/QUOTE] to pokazuj w jakim :eviltong: widziałaś czarnego ONka? ja też to kocham :loveu: :lol: Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='kalyna']to pokazuj w jakim :eviltong: widziałaś czarnego ONka? ja też to kocham :loveu: :lol:[/QUOTE] no to zaraz pokaże tego Onka i tego neapolitana w którym sie zakochałam :loveu: na wystawie nie widziałam czarnucha ale obok nas mieszka owczarek niemiecki czarny :loveu: piekny jest :loveu: mieszka z owczarkiem belgijskim , jakis czas temu wydostały sie oba poza ogrodzenie i pogryzły babkę heh Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 Onek :loveu: wiem ze jest mocno zjechany ale piekny jest :loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03111_zps762afdbf.jpg[/IMG] i mastino neapolitano :loveu: taki słodziak że chętnie bym go porwała :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03205_zps30ec7c4b.jpg[/IMG] Quote
kalyna Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']no to zaraz pokaże tego Onka i tego neapolitana w którym sie zakochałam :loveu: na wystawie nie widziałam czarnucha ale obok nas mieszka owczarek niemiecki czarny :loveu: piekny jest :loveu: mieszka z owczarkiem belgijskim , jakis czas temu wydostały sie oba poza ogrodzenie i pogryzły babkę heh[/QUOTE] no to czekam ;) buu myślałam, że uchwyciłaś na wystawie tego czarnego ONa.. :eviltong: :( :( Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='kalyna']no to czekam ;) buu myślałam, że uchwyciłaś na wystawie tego czarnego ONa.. :eviltong: :( :([/QUOTE] wstawiłam zdjecia wyzej ;) mało fociłam onki bo musiałam uciekac ze słonca bo juz miałam całe ręce czerwone .... Quote
Aleksa. Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03205_zps30ec7c4b.jpg[/url] o ja cie ale cudo :loveu: Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Aleksandra95'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03205_zps30ec7c4b.jpg[/URL] o ja cie ale cudo :loveu:[/QUOTE] nie mogłam sie na niego napatrzec :loveu: taka pofałdowana ciapa :loveu: [quote name='kalyna']ahh :loveu:[/QUOTE] nawet sie na tym zdjęciu Antek z mylnej gromady załapał widze :diabloti: tym razem wystawial tylko jednego Onka szczeniaka .... Quote
angineuuka Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='dOgLoV']Takie coś powinno być zabronione , to jest chore ....[/QUOTE] to jest zabronione :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Angi']to jest zabronione :evil_lol:[/QUOTE] tylko szkoda ze nikt nie wyciaga z tego konsekwencji , tzn z nieprzestrzegania tego zakazu .... Quote
Oscar Patric Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 nie raz zasnanawiam się czy My żyjemy w cywilizowanym świecie:angryy: wiem że tak...ale nie raz mam wątpliwości kiedy widze zachowania innych w stosunku do siebie,co co ludzie robią zwierzętą idt:diabloti: gratulacje dla Quwendi:multi: a MN słodziak,mam do nich ogromną słabość:loveu: miłego popołudnia:) Quote
łamAga Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='unikatowydiament']nie raz zasnanawiam się czy My żyjemy w cywilizowanym świecie:angryy: wiem że tak...ale nie raz mam wątpliwości kiedy widze zachowania innych w stosunku do siebie,co co ludzie robią zwierzętą idt:diabloti: gratulacje dla Quwendi:multi: a MN słodziak,mam do nich ogromną słabość:loveu: miłego popołudnia:)[/QUOTE] dziękujemy :loveu: wzajemnie ;) wiecie co ? chyba prawie całkiem odzyskałam zapach i smak :multi::multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV']wiecie co ? chyba prawie całkiem odzyskałam zapach i smak :multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] No nareszcie ;) Ale tego, że psa karmicie chusteczkami to powinniście się wstydzić :eviltong: Quote
łamAga Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='agaciaaa']No nareszcie ;) Ale tego, że psa karmicie chusteczkami to powinniście się wstydzić :eviltong:[/QUOTE] Oj tam oj tam , chusteczki na pewno mają jakaś wartość odżywczą :diabloti: a przed chwilą właśnie ukrała mi chusteczke ( pełną :diabloti:) i ja zjadła bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :diabloti: reklamy jak ktoś wsadzi to tez nam zjada :eviltong: a jak ktoś kibelka nie zamknie to nie ma siły żeby nie zjadła rolki papieru :evil_lol: Quote
vege* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV']Oj tam oj tam , chusteczki na pewno mają jakaś wartość odżywczą :diabloti: a przed chwilą właśnie ukrała mi chusteczke ( pełną :diabloti:) i ja zjadła bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :diabloti: reklamy jak ktoś wsadzi to tez nam zjada :eviltong: a jak ktoś kibelka nie zamknie to nie ma siły żeby nie zjadła rolki papieru :evil_lol:[/QUOTE] Nuka kocha rozrywać chusteczki, waciki do twarzy czy reklamówki, ale tylko rwie na kawałeczki i zostawia mi syf do sprzątania :evil_lol: Super, że już odzyskałaś smak :multi: Quote
Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='vege*']Nuka kocha rozrywać chusteczki, waciki do twarzy czy [B]reklamówki[/B], ale tylko rwie na kawałeczki i zostawia mi syf do sprzątania :evil_lol: Super, że już odzyskałaś smak :multi:[/QUOTE] Myślałem ,że tylko Kaja ma taki fetysz.Nie wiem co jest takiego w reklamówkach ,ale Kaja nie niszczy NIC jak zostaje sama poza reklamówkami ,jeśli znajdzie jakieś w zasięgu:diabloti: Quote
vege* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Aleks89']Myślałem ,że tylko Kaja ma taki fetysz.Nie wiem co jest takiego w reklamówkach ,ale Kaja nie niszczy NIC jak zostaje sama poza reklamówkami ,jeśli znajdzie jakieś w zasięgu:diabloti:[/QUOTE] Tak u mnie to samo, jak wszystko zostawię w domu tak leży, jak jestem w domu i gdzieś nisko zostawię reklamówkę albo chusteczki i wyjdę np do łazienki to ta już kradnie i rozrywa na jak najdrobniejsze kawałki :evil_lol: Z toreb też wyciąga i rozrywa hhaha Quote
łamAga Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 To Neron za to jak był mały to z uwielbieniem zjadał reklamówki , jak jakąś dorwał to tak szybko wciągał ze nigdy nie zdążyłam mu odebrać a później był hardkor jak robił koope i trza było mu pół reklamówki wytargać z dupska :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 O rany,niezłą miał Neron jazdę...:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 I tak potrafi całą rolkę papieru dupnego wpierniczyć??? :crazyeye: :lol: :lol: Quote
vege* Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='dOgLoV']To Neron za to jak był mały to z uwielbieniem zjadał reklamówki , jak jakąś dorwał to tak szybko wciągał ze nigdy nie zdążyłam mu odebrać a później był hardkor jak robił koope i trza było mu pół reklamówki wytargać z dupska :diabloti:[/QUOTE] o jezu:diabloti: Quote
Recommended Posts