łamAga Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']u mnie się zrobiło duszno, znowu będzie burza:angryy:[/QUOTE] u nas nie moze byc burzy bo pomalowałam deski , całe 22 sztuki z jednej strony , teraz pije kawke i czekam aż troche przeschną żeby pomalowac druga strone wiec nie ma mowy o deszczu ! wystarczy mi se piździ jak zimą :roll: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas nie moze byc burzy bo pomalowałam deski , całe 22 sztuki z jednej strony , teraz pije kawke i czekam aż troche przeschną żeby pomalowac druga strone wiec nie ma mowy o deszczu ! wystarczy mi se piździ jak zimą :roll:[/QUOTE] Chyba padać nie będzie bo słoneczko wyszło :) Wróciłam ze spaceru, Nuka zasnęła sobie ja jem truskawki i wszyscy są szczęśliwi :loveu: Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']Chyba padać nie będzie bo słoneczko wyszło :) Wróciłam ze spaceru, Nuka zasnęła sobie ja jem truskawki i wszyscy są szczęśliwi :loveu:[/QUOTE] truskawki :loveu: a ja smaku nadal nie mam :placz: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='dOgLoV']truskawki :loveu: a ja smaku nadal nie mam :placz:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']truskawki,jadłabym na tony...:loveu:[/QUOTE] Ja zjadłam i truskawki i zrobiłam sobie koktajl :evil_lol: tylko tak jakoś za szybko znikł :-( Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']Ja zjadłam i truskawki i zrobiłam sobie koktajl :evil_lol: tylko tak jakoś za szybko znikł :-([/QUOTE] ja też często robię koktajle,owoc+jogurt pitny,lub zwykły i wtedy trochę mleka:p Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='marta.k9080']truskawki,jadłabym na tony...:loveu:[/QUOTE] a ja czereśnie i arbuzy :loveu: [quote name='vege*']Ja zjadłam i truskawki i zrobiłam sobie koktajl :evil_lol: tylko tak jakoś za szybko znikł :-([/QUOTE] [quote name='marta.k9080']ja też często robię koktajle,owoc+jogurt pitny,lub zwykły i wtedy trochę mleka:p[/QUOTE] [quote name='vege*']ja owoce mleko i trochę cukru :)[/QUOTE] torturujecie mnie :placz: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja czereśnie i arbuzy :loveu: torturujecie mnie :placz:[/QUOTE] czereśnie, arbuzy, banany, winogrona, pomelo, grejfruty, wszystko :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='dOgLoV']torturujecie mnie :placz:[/QUOTE] :siara: . Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']czereśnie, arbuzy, banany, winogrona, pomelo, grejfruty, wszystko :loveu:[/QUOTE] moze poza grejfrutami :eviltong: [quote name='marta.k9080']:siara: .[/QUOTE] :roll: jak odzyskam smak ( mam nadzieje ze to nastapi) to zjem chyba wszystko na raz , cieple lody , zimne lody , chipsy pizze kebaba itd :diabloti: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='dOgLoV']moze poza grejfrutami :eviltong: jak odzyskam smak ( mam nadzieje ze to nastapi) to zjem chyba wszystko na raz , cieple lody , zimne lody , chipsy pizze kebaba itd :diabloti:[/QUOTE] grejfruty są pyszne :) wyczuwam + 5 kg :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']Ja zjadłam i truskawki i zrobiłam sobie koktajl :evil_lol: tylko tak jakoś za szybko znikł :-([/QUOTE] U mnie też zawsze szybko znika koktajl :( Ciekawe czemu :hmmmm: Hejka Aga :) Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='vege*']grejfruty są pyszne :) wyczuwam + 5 kg :diabloti:[/QUOTE] fuj sa :eviltong: ale gdyby mi ktos powieidzial ze odzysam smak od razu ale bede poźniej musiała zjeśc kg grejfruta to bym nawet na to poszła :roll: a tam niech se jest nawet +15 chce juz czuc smak !!!! :placz: jak do niedzieli go nie odzyskam o w pon ide do lekarza .... Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='dOgLoV'] jak odzyskam smak ( mam nadzieje ze to nastapi) to zjem chyba wszystko na raz , cieple lody , zimne lody , chipsy pizze kebaba itd :diabloti:[/QUOTE] Proponuję najpierw wszystko dokładnie zmielić w blenderze :siara: Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie też zawsze szybko znika koktajl :( Ciekawe czemu :hmmmm: Hejka Aga :)[/QUOTE] pewnie Bogdan Ci wypija :eviltong: hejka ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='dOgLoV'] jak odzyskam smak ( mam nadzieje ze to nastapi) to zjem chyba wszystko na raz , cieple lody , zimne lody , chipsy pizze kebaba itd :diabloti:[/QUOTE] jak zjesz to wszystko na raz to nie zdążysz na kibelek :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='dOgLoV']pewnie Bogdan Ci wypija :eviltong: [/QUOTE] To na pewno on :mad: [quote name='marta.k9080']jak zjesz to wszystko na raz to nie zdążysz na kibelek :diabloti:[/QUOTE] Będzie to jeść, siedząc na kibelku :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='magdabroy']Będzie to jeść, siedząc na kibelku :evil_lol:[/QUOTE] smacznego Aga :p:diabloti: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie też zawsze szybko znika koktajl :( Ciekawe czemu :hmmmm: Hejka Aga :)[/QUOTE] pewnie paruje :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Tak jak Magda napisała najlepiej , wsadze wszystko do wanny bo mam blisko kibelka i bede jeśc i wydalac od razu i bedzie -5 zamiast +5 :diabloti: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='dOgLoV']Tak jak Magda napisała najlepiej , wsadze wszystko do wanny bo mam blisko kibelka i bede jeśc i wydalac od razu i bedzie -5 zamiast +5 :diabloti:[/QUOTE] jak nie seks, to jedzenie, jak nie jedzenie to sranie, takie tematy na poziomie tylko u ciebie :diabloti: Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='marta.k9080']przebiegły plan...:D[/QUOTE] :diabloti: [quote name='vege*']jak nie seks, to jedzenie, jak nie jedzenie to sranie, takie tematy na poziomie tylko u ciebie :diabloti:[/QUOTE] No ba ! " na każdy temat " się kłania :diabloti: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti: No ba ! " na każdy temat " się kłania :diabloti:[/QUOTE] ahhahahha :evil_lol: Quote
Recommended Posts