Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']u mnie się zrobiło duszno, znowu będzie burza:angryy:[/QUOTE]

u nas nie moze byc burzy bo pomalowałam deski , całe 22 sztuki z jednej strony , teraz pije kawke i czekam aż troche przeschną żeby pomalowac druga strone wiec nie ma mowy o deszczu ! wystarczy mi se piździ jak zimą :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']u nas nie moze byc burzy bo pomalowałam deski , całe 22 sztuki z jednej strony , teraz pije kawke i czekam aż troche przeschną żeby pomalowac druga strone wiec nie ma mowy o deszczu ! wystarczy mi se piździ jak zimą :roll:[/QUOTE]
Chyba padać nie będzie bo słoneczko wyszło :) Wróciłam ze spaceru, Nuka zasnęła sobie ja jem truskawki i wszyscy są szczęśliwi :loveu:

Posted

[quote name='vege*']Chyba padać nie będzie bo słoneczko wyszło :) Wróciłam ze spaceru, Nuka zasnęła sobie ja jem truskawki i wszyscy są szczęśliwi :loveu:[/QUOTE]

truskawki :loveu:

a ja smaku nadal nie mam :placz:

Guest wolfheart
Posted

truskawki,jadłabym na tony...:loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']truskawki :loveu:

a ja smaku nadal nie mam :placz:[/QUOTE]
[quote name='marta.k9080']truskawki,jadłabym na tony...:loveu:[/QUOTE]
Ja zjadłam i truskawki i zrobiłam sobie koktajl :evil_lol: tylko tak jakoś za szybko znikł :-(

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Ja zjadłam i truskawki i zrobiłam sobie koktajl :evil_lol: tylko tak jakoś za szybko znikł :-([/QUOTE]

ja też często robię koktajle,owoc+jogurt pitny,lub zwykły i wtedy trochę mleka:p

Posted

[quote name='marta.k9080']truskawki,jadłabym na tony...:loveu:[/QUOTE]

a ja czereśnie i arbuzy :loveu:

[quote name='vege*']Ja zjadłam i truskawki i zrobiłam sobie koktajl :evil_lol: tylko tak jakoś za szybko znikł :-([/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']ja też często robię koktajle,owoc+jogurt pitny,lub zwykły i wtedy trochę mleka:p[/QUOTE]

[quote name='vege*']ja owoce mleko i trochę cukru :)[/QUOTE]

torturujecie mnie :placz:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja czereśnie i arbuzy :loveu:

torturujecie mnie :placz:[/QUOTE]
czereśnie, arbuzy, banany, winogrona, pomelo, grejfruty, wszystko :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']torturujecie mnie :placz:[/QUOTE]

:siara: .

Posted

[quote name='vege*']czereśnie, arbuzy, banany, winogrona, pomelo, grejfruty, wszystko :loveu:[/QUOTE]

moze poza grejfrutami :eviltong:

[quote name='marta.k9080']:siara: .[/QUOTE]

:roll:

jak odzyskam smak ( mam nadzieje ze to nastapi) to zjem chyba wszystko na raz , cieple lody , zimne lody , chipsy pizze kebaba itd :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']moze poza grejfrutami :eviltong:

jak odzyskam smak ( mam nadzieje ze to nastapi) to zjem chyba wszystko na raz , cieple lody , zimne lody , chipsy pizze kebaba itd :diabloti:[/QUOTE]
grejfruty są pyszne :)

wyczuwam + 5 kg :diabloti:

Posted

U mnie też zawsze szybko znika koktajl :( Ciekawe czemu :hmmmm:

Hejka Aga :)

Posted

[quote name='vege*']grejfruty są pyszne :)

wyczuwam + 5 kg :diabloti:[/QUOTE]

fuj sa :eviltong: ale gdyby mi ktos powieidzial ze odzysam smak od razu ale bede poźniej musiała zjeśc kg grejfruta to bym nawet na to poszła :roll:

a tam niech se jest nawet +15 chce juz czuc smak !!!! :placz:

jak do niedzieli go nie odzyskam o w pon ide do lekarza ....

Posted

[quote name='dOgLoV']

jak odzyskam smak ( mam nadzieje ze to nastapi) to zjem chyba wszystko na raz , cieple lody , zimne lody , chipsy pizze kebaba itd :diabloti:[/QUOTE]

Proponuję najpierw wszystko dokładnie zmielić w blenderze :siara:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

jak zjesz to wszystko na raz to nie zdążysz na kibelek :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']pewnie Bogdan Ci wypija :eviltong:
[/QUOTE]

To na pewno on :mad:

[quote name='marta.k9080']jak zjesz to wszystko na raz to nie zdążysz na kibelek :diabloti:[/QUOTE]

Będzie to jeść, siedząc na kibelku :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Będzie to jeść, siedząc na kibelku :evil_lol:[/QUOTE]

smacznego Aga :p:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']U mnie też zawsze szybko znika koktajl :( Ciekawe czemu :hmmmm:

Hejka Aga :)[/QUOTE]
pewnie paruje :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak jak Magda napisała najlepiej , wsadze wszystko do wanny bo mam blisko kibelka i bede jeśc i wydalac od razu i bedzie -5 zamiast +5 :diabloti:[/QUOTE]
jak nie seks, to jedzenie, jak nie jedzenie to sranie, takie tematy na poziomie tylko u ciebie :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']przebiegły plan...:D[/QUOTE]

:diabloti:

[quote name='vege*']jak nie seks, to jedzenie, jak nie jedzenie to sranie, takie tematy na poziomie tylko u ciebie :diabloti:[/QUOTE]

No ba !

" na każdy temat " się kłania :diabloti: