łamAga Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='magdabroy']Daleko macie do takich wodnych terenów?[/QUOTE] bliziutko , jakie 15 min drogi , to takie sztuczne bajorko , póki co nikogo tam nie ma kto by nas stamtąd przegonił wiec psy korzystają :multi: Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='marta.k9080']cześć :p[/QUOTE] hejka ;) zla dzisiaj jestem nawet mi sie coś pisać nie chce :roll: pewnie przez to ze nadal smaku nie czuje :roll: chyba oszaleje przez to :roll: Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Wlej sobie butelkę tabasco do buzi, może pomoże :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 to musi być strasznie uciążliwe :glaszcze: oo Magda dobrze radzi:diabloti: Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy']Wlej sobie butelkę tabasco do buzi, może pomoże :diabloti:[/QUOTE] pomogło by , znikła bym z planety ziemi :eviltong: [quote name='marta.k9080']to musi być strasznie uciążliwe :glaszcze: oo Magda dobrze radzi:diabloti:[/QUOTE] to jest straszne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 jedzenie nie będzie miało dla Ciebie sensu...to schudniesz:diabloti: Quote
vege* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) zla dzisiaj jestem nawet mi sie coś pisać nie chce :roll: pewnie przez to ze nadal smaku nie czuje :roll: chyba oszaleje przez to :roll:[/QUOTE] Mi by się to przydało, schudłabym :diabloti: Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='marta.k9080']jedzenie nie będzie miało dla Ciebie sensu...to schudniesz:diabloti:[/QUOTE] jedyny pozytyw tego wszystkiego ....:eviltong: [quote name='vege*']Mi by się to przydało, schudłabym :diabloti:[/QUOTE] chętnie oddam to swoje " nie czucie " :roll: Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='dOgLoV']pomogło by , znikła bym z planety ziemi :eviltong: [/QUOTE] Aż tak źle by nie było ;) Ale jakbyś szła następnego dnia zrobić kooopkę, to ... :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy'] Ale jakbyś szła następnego dnia zrobić kooopkę, to ... :diabloti:[/QUOTE] ...BOOM!!! i kibel w powietrze:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy']Aż tak źle by nie było ;) Ale jakbyś szła następnego dnia zrobić kooopkę, to ... :diabloti:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']...BOOM!!! i kibel w powietrze:evil_lol:[/QUOTE] Mysle ze moje siedzenie by tego nie wytrzymało :eviltong: Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Jakie łądne wodne zdjęcia :loveu: :loveu: my mamy wodne tereny............. na ogródku :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']Jakie łądne wodne zdjęcia :loveu: :loveu: my mamy wodne tereny............. na ogródku :evil_lol:[/QUOTE] dziekuje :loveu: u nas jest taka susza wokół domu ze raczej tereny wodne nam nie grożą :diabloti: Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas jest taka susza wokół domu ze raczej tereny wodne nam nie grożą :diabloti:[/QUOTE] z chęcią się podzielimy nadmiarem wody :grins: Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kalyna']z chęcią się podzielimy nadmiarem wody :grins:[/QUOTE] wolała bym tak po środku :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='dOgLoV']wolała bym tak po środku :eviltong:[/QUOTE] Ty sobie możesz "woleć" :eviltong: Kalyna, dawaj tę wodę do Agnieszki :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy']Ty sobie możesz "woleć" :eviltong: Kalyna, dawaj tę wodę do Agnieszki :evil_lol:[/QUOTE] spadówa nie chce błota :Help_2: :eviltong: dobranoc ;) Quote
kalyna Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='magdabroy']Ty sobie możesz "woleć" :eviltong: Kalyna, dawaj tę wodę do Agnieszki :evil_lol:[/QUOTE] ooo to mi się podoba :loveu: co tylko moje psy są wiecznie ufajdane... Agi też mogą się trochę pobrudzić :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02938_zps1fc8978d.jpg[/url] super fota, strasznie mi się podoba :loveu: Quote
łamAga Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='kalyna']ooo to mi się podoba :loveu: co tylko moje psy są wiecznie ufajdane... Agi też mogą się trochę pobrudzić :evil_lol:[/QUOTE] to Ty chyba nie widziałaś moich psów po niedzielnym spacerku :eviltong: [quote name='magdabroy']Dobranoc Aga :)[/QUOTE] dzien dobry :lol: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='agaciaaa'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02938_zps1fc8978d.jpg[/URL] super fota, strasznie mi się podoba :loveu:[/QUOTE] ooo dziękuje :oops: [quote name='marta.k9080']dzień....chłodny;)[/QUOTE] ehhh u nas mozna by nawet napisać że zimny .... :roll: Quote
vege* Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 u mnie się zrobiło duszno, znowu będzie burza:angryy: Quote
Recommended Posts