*Magda* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 A ja właśnie włączyłam "Hobbit'a" na dvd :eviltong: Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='magdabroy']A ja właśnie włączyłam "Hobbit'a" na dvd :eviltong:[/QUOTE] a ja dzisiaj wlasnie sciagałam Hobbit'a :eviltong: ale jestem tak zmaltretowana ze nie chce mi sie go ogladac :eviltong: obejrzałam teraz ten odcinek rozmów w toku co mi polecałaś " na widok pająka dostaje histerii" i stwierdzam ze to jakis pic na wode , co prawda sztucznych sie nie boje wezme do reki itd ale jak by mi kazali podejśc do pudełka z żywym pająkiem to w życiu bym nie podeszła i nie wzięła pudełka do ręki , a skoro te laski wzięły to chyba były podstawione :shake: Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 no to macie jeszcze filmik Ibri z kocimiętką ;) i dobranoc ;) [video=youtube_share;egrVQkQaJY0]http://youtu.be/egrVQkQaJY0[/video] Quote
vege* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja dzisiaj wlasnie sciagałam Hobbit'a :eviltong: ale jestem tak zmaltretowana ze nie chce mi sie go ogladac :eviltong: obejrzałam teraz ten odcinek rozmów w toku co mi polecałaś " na widok pająka dostaje histerii" i stwierdzam ze to jakis pic na wode , co prawda sztucznych sie nie boje wezme do reki itd ale jak by mi kazali podejśc do pudełka z żywym pająkiem to w życiu bym nie podeszła i nie wzięła pudełka do ręki , a skoro te laski wzięły to chyba były podstawione :shake:[/QUOTE] Hobbit jest spoko, ale Władca Pierścieni duzo dużo lepszy :) Quote
Luzia Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='dOgLoV'] ale czuje sie jak by mnie walec przejechał :roll:[/QUOTE] No to się facet postarał :diabloti: [quote name='vege*']Hobbit jest spoko, ale Władca Pierścieni duzo dużo lepszy :)[/QUOTE] Lubie to! :cool3: Co Ty chcesz, Ibri normalnie na kocimiętke reaguje :) Quote
*Magda* Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja dzisiaj wlasnie sciagałam Hobbit'a :eviltong: ale jestem tak zmaltretowana ze nie chce mi sie go ogladac :eviltong: obejrzałam teraz ten odcinek rozmów w toku co mi polecałaś " na widok pająka dostaje histerii" i stwierdzam ze to jakis pic na wode , co prawda sztucznych sie nie boje wezme do reki itd ale jak by mi kazali podejśc do pudełka z żywym pająkiem to w życiu bym nie podeszła i nie wzięła pudełka do ręki , a skoro te laski wzięły to chyba były podstawione :shake:[/QUOTE] Wszystkie te odcinki są jak dla mnie wyreżyserowane ;) Sto lat, sto lat :loveu: [IMG]http://barwnymotyl.blox.pl/resource/tort_gif_20121113174229.gif[/IMG] Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='vege*']Hobbit jest spoko, ale Władca Pierścieni duzo dużo lepszy :)[/QUOTE] Mi sie władca pierscieni nie podobal to do Hobbita wole nie podchodzić :roll: [quote name='Luzia']No to się facet postarał :diabloti: Lubie to! :cool3: Co Ty chcesz, Ibri normalnie na kocimiętke reaguje :)[/QUOTE] buahahahaha facet sie nie postarał bo nie miałam siły nawet :eviltong: nio po czasie zaczęły się tym interesowac ale dopiero jak Igaś im wysypał kocimiętke na podłogę to zaczęły szaleć a do zabawki podchodzą ale na chwile tylko , dzisiaj była walka o tą zobawke , Pepsi wygrała :diabloti: [quote name='magdabroy']Wszystkie te odcinki są jak dla mnie wyreżyserowane ;) Sto lat, sto lat :loveu: [IMG]http://barwnymotyl.blox.pl/resource/tort_gif_20121113174229.gif[/IMG][/QUOTE] DZIĘKUJĘ !!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Ktoś tu świętuje widzę :cool3: 100 lat życzę i spełnienia marzeń, no i zdrowia, no i ogólnie dużo wszystkiego ( łącznie z psami, kotami i dziećmi ) :grins: Co do kocimiętki to wiesz - lepiej późno niż wcale :lol: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Taka suszę mamy na polanach w lesie :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02934_zps9174abf3.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='magdabroy']Fajna susza :evil_lol:[/QUOTE] mogło by wreszcie troszkę popadac :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='dOgLoV']mogło by wreszcie troszkę popadac :diabloti:[/QUOTE] Ja się cieszę, że u mnie już nie pada 3 dni :multi: Jak się czujesz staruszko? :diabloti: Quote
Luzia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Oj tam narzekasz, przynajmniej psy masz umyte :eviltong: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='magdabroy']Ja się cieszę, że u mnie już nie pada 3 dni :multi: Jak się czujesz staruszko? :diabloti:[/QUOTE] Ja tez sie ciesze ze chociaż dzisiaj nie pada i jest ładne słoneczko :loveu::loveu: a dziękuje , co do wieku to czuje sie tak jak wczoraj czyli chyba dobrze :diabloti: ale ogólnie to sie zle czuje , w kosciele nie byłam spałam prawie do 10tej bo sie podniesc nie potrafiłam , ale po spacerku jakos mi lepiej :lol: [quote name='Luzia']Oj tam narzekasz, przynajmniej psy masz umyte :eviltong:[/QUOTE] ależ skąd ja nie narzekam , psy umyte i szczęśliwe , Neron sie tak wyszalał ze teraz padł i sie nie rusza , tak biegał że wiekszosc zdjęć jest niestety nieostra :roll: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='magdabroy']Nadal Cię katar męczy?[/QUOTE] Tzn po tych tabletkach sinupret troche mi katar przeszedł nie cieknie mi z nosa i moge swobodnie oddychać ( smaku niestety nadal nie odzyskałam :placz:) ale kaszel mam jak gruźlik a do tego lekką gorączkę , chyba sie tak zaprawiłam wtedy co z pracy jechałam w ulewie na rowerze :roll: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='wiki4']Wszystkiego najlepszego! :sweetCyb::Rose:[/QUOTE] dziękuję córeczko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Masz może jakiś przepis na ciasteczka, które nie wymagają skomplikowanych składników? :lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [IMG]http://www.marcys.pl/ciastkarnia/oferta/smietanowe/bananowy_1.jpg[/IMG] [COLOR=#800080] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!![/COLOR]:drink1::drink1::BIG::BIG::BIG: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='wiki4']Masz może jakiś przepis na ciasteczka, które nie wymagają skomplikowanych składników? :lol:[/QUOTE] ojojoj nie mam :oops: położyłam sie i mi sie dzymło z lekka :oops: [quote name='marta.k9080'][IMG]http://www.marcys.pl/ciastkarnia/oferta/smietanowe/bananowy_1.jpg[/IMG] [COLOR=#800080] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!![/COLOR]:drink1::drink1::BIG::BIG::BIG:[/QUOTE] dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Powiedziałam Sebkowi że ma mi zrobić zdjęcie na rowerze .... no to zrobił :roflt: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC03080_zps6074edf8.jpg[/IMG] Magda , z dedykacją dla Twojego Bogdana :diabloti: Quote
Recommended Posts