Guest wolfheart Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='vege*']bo to nowość w biedrze ;)[/QUOTE] ja tam nie wiem,bo wpadam w szał jak mam wejść do dużego sklepu,zapchanego przez ludzi kupujących tony żarcia..moja mama jest specem od zakupów,to nie na moje nerwy:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='vege*']bo to najlepszy temat do rozmów:evil_lol:[/QUOTE] Wolę o bzykaniu :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='magdabroy']Wolę o bzykaniu :diabloti:[/QUOTE] komary,muchy,bąki...idź do lasu bzykanie z każdej strony :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='marta.k9080']komary,muchy,bąki...idź do lasu bzykanie z każdej strony :diabloti:[/QUOTE] U mnie nic w lasach nie bzyka :shake::eviltong: Quote
vege* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='magdabroy']Wolę o bzykaniu :diabloti:[/QUOTE] wiedziałam:diabloti: Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 ja nie mam sily na bzykanie , padam na pape :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='vege*']wiedziałam:diabloti:[/QUOTE] :oops::diabloti: [quote name='dOgLoV']ja nie mam sily na bzykanie , padam na pape :eviltong:[/QUOTE] To mnie już nic nie dziwi, że... :eviltong: Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='magdabroy']:oops::diabloti: To mnie już nic nie dziwi, że... :eviltong:[/QUOTE] mnie też nie :eviltong: ale czuje sie jak by mnie walec przejechał :roll: Quote
wiki4 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Hej :loveu: Jejku, a ja czekam na pizze i zaraz padnę z głodu. Cesz kawałek? :D Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='wiki4']Hej :loveu: Jejku, a ja czekam na pizze i zaraz padnę z głodu. Cesz kawałek? :D[/QUOTE] hej hej hej :loveu: chętnie :cool3: ale najpierw musisz sprawic ze poczuje jej smak :eviltong: Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='unikatowydiament']a Ja czuję się znakomocie:razz:[/QUOTE] zazdroszcze :roll: Quote
wiki4 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='dOgLoV']hej hej hej :loveu: chętnie :cool3: ale najpierw musisz sprawic ze poczuje jej smak :eviltong:[/QUOTE] Ja już od samego patrzenia czuję ten smak :loveu::loveu: Troszkę wyobraźni mamuś :lol: Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='wiki4']Ja już od samego patrzenia czuję ten smak :loveu::loveu: Troszkę wyobraźni mamuś :lol:[/QUOTE] chyba mam cos zepsutą wyobraznie bo nie czuje smaku nawet oczami wyobraźni :eviltong: Quote
vege* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='dOgLoV']chyba mam cos zepsutą wyobraznie bo nie czuje smaku nawet oczami wyobraźni :eviltong:[/QUOTE] A ja czuję hahah :evil_lol: piję piwo, jem wafle ryzowe i oglądam film :diabloti: Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='vege*']A ja czuję hahah :evil_lol: piję piwo, jem wafle ryzowe i oglądam film :diabloti:[/QUOTE] ktoś tu chyba w pape chce dostac :obrazic: Alicje oglądasz ?? ;) Quote
vege* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ktoś tu chyba w pape chce dostac :obrazic: Alicje oglądasz ?? ;)[/QUOTE] grozisz mi?:diabloti: Nie, Alicja jest dopiero za godzine, teraz oglądam przypadkowy mąż na tvn ;) Quote
wiki4 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ktoś tu chyba w pape chce dostac :obrazic: [/QUOTE] Skąd w Tobie takiej małej tyle agresji :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='vege*']grozisz mi?:diabloti: Nie, Alicja jest dopiero za godzine, teraz oglądam przypadkowy mąż na tvn ;)[/QUOTE] buhahahaha " ostatnia szara komórka " :diabloti: ja nic nie ogladam w tv bo mój mądry mąż oglądał siatkówke i sie tv spalił :diabloti: [quote name='wiki4']Skąd w Tobie takiej małej tyle agresji :evil_lol:[/QUOTE] We mnie agresja ?? :oops: ależ skąd , wydaje Ci sie córeczko :diabloti: Quote
vege* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='dOgLoV']buhahahaha " ostatnia szara komórka " :diabloti: ja nic nie ogladam w tv bo mój mądry mąż oglądał siatkówke i sie tv spalił :diabloti: [/QUOTE] Dlatego u mnie w domu każdy ma swój telewizor :diabloti: Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='vege*']Dlatego u mnie w domu każdy ma swój telewizor :diabloti:[/QUOTE] no u mnie tak dobrze nie ma :eviltong: a propos grożenia :diabloti: [video=youtube;y9WfzP-9X_o]http://www.youtube.com/watch?v=y9WfzP-9X_o[/video] Kocham ten film :loveu: Quote
vege* Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='dOgLoV']no u mnie tak dobrze nie ma :eviltong: a propos grożenia :diabloti: Kocham ten film :loveu:[/QUOTE] U mnie od początku tata miał swój i ja swój mama tylko nie miała i ciagle chodziła po domu i mówiła, ze ona też chce chociaż serial obejrzeć i tata się wkurzył i jej pod choinkę kupił:evil_lol: Nie oglądałam ;) Quote
łamAga Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='vege*']U mnie od początku tata miał swój i ja swój mama tylko nie miała i ciagle chodziła po domu i mówiła, ze ona też chce chociaż serial obejrzeć i tata się wkurzył i jej pod choinkę kupił:evil_lol: Nie oglądałam ;)[/QUOTE] Ja bardzo rzadko oglądam tv , jedynie jak ide na rano do pracy to przed spaniem sobie włączałam na TLC a jak nic ciekawego nie leciało to na polsat dwa na powtórki seriali a tak tv moze dla mnie nie istniec :shake: bo to film dla głupków jest :diabloti: Quote
Recommended Posts