łamAga Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam katar od wczoraj i też mało spałam tej nocy, więc łączę się w bólu :roll:[/QUOTE] fanie że nie jestem sama :roll: nadal sie mecze , ale tak to jest jak sie ma skleroze , po cholere brałam te krople w ogóle do pracy to ja nie wiem :roll: koniecznie musze miec 2 buteleczki w domu zeby sie taka sytuacja nie powtórzyła :roll: do tego węzły chłonne mnie tak bola że ledwo głowa ruszam :angryy: a wszystko przez moja szwagierkę bo z naszego domu se szpital robi , jak dzieciaki chore to do babci bo opiekunka nie chce ich wtedy bo sie zarazi , a my mozemy sie pozarażać :mad: Quote
Izabela124. Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [INDENT] [B]Proszę, zajrzyjcie do Gucia: [/B][url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243713-Gucio-prosi-o-szczepiania-odrobaczenie-i-karmę-Suwałki[/url] [/INDENT] Quote
*Magda* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='vege*']A ja dziś wstałam przed 11 :lol:[/QUOTE] Co za śpioch :mad: Quote
łamAga Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='Izabela124.'][INDENT] [B]Proszę, zajrzyjcie do Gucia: [/B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243713-Gucio-prosi-o-szczepiania-odrobaczenie-i-karmę-Suwałki[/URL] [/INDENT] [/QUOTE] robi sie :lol: [quote name='vege*']A ja dziś wstałam przed 11 :lol:[/QUOTE] jezuuuuu zazdroszczę :roll: [quote name='magdabroy']Co za śpioch :mad:[/QUOTE] też bym mogła tyle spać zwłaszcza w taką pogodę :roll: Quote
vege* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Ale poszłam spać o 00.20 a to wcześnie jak na mnie :lol: Ostatnio wstałam chyba jakoś przed 13 :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='dOgLoV'] też bym mogła tyle spać zwłaszcza w taką pogodę :roll:[/QUOTE] A ja zaraz znikam na kolejny spacer :eviltong: Quote
łamAga Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='vege*']Ale poszłam spać o 00.20 a to wcześnie jak na mnie :lol: Ostatnio wstałam chyba jakoś przed 13 :evil_lol:[/QUOTE] ja prawie w ogóle dzisiaj nie spałam :eviltong: pojade po krople , do mamusi na kawkę i wrcam myje głowe i ide spac , nie ma siły zeby bylo inaczej :shake: Quote
łamAga Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='magdabroy']A ja zaraz znikam na kolejny spacer :eviltong:[/QUOTE] ja nie byłam dzisiaj na spacerze przyznaje sie bez bicia , katar mi nie pozwala nic robic poza siedzeniem przed lapkiem :shake: Quote
vege* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='dOgLoV']ja prawie w ogóle dzisiaj nie spałam :eviltong: pojade po krople , do mamusi na kawkę i wrcam myje głowe i ide spac , nie ma siły zeby bylo inaczej :shake:[/QUOTE] Biedna :( [quote name='magdabroy']A ja zaraz znikam na kolejny spacer :eviltong:[/QUOTE] Ja też jeszcze nie byłam, siedzę z mokrą głową i piekę babeczki :evil_lol: Na spacer za godzinkę pójdę :) Muszę się pochwalić bo nie wytrzymam:loveu: W wakacje przez pewnie miesiąc albo dwa razem z siostrą będę się opiekowała dwoma Buldogami Angielskimi, Gretą i Igorkiem :loveu: Ich właściciele są ze Stanów i na razie nie mogą ich zabrać, za 2 mies po nie wrócą, a właścicielka nie ma z kim ich zostawić bo tu ani rodziny ani znajomych bo są od niedawna w Polsce, więc jak to moja siostra zaoferowała swoją pomoc :) Wrednego kota siostry damy babci, która zawsze się cieszy z jego odwiedzin więc problemu nie będzie :) Ja się do siostry na ten miesiąc wyprowadzę i jej będę pomagała bo jednak ja bardziej ogarnięta jestem niż ona :evil_lol: Chłopak siostry się zgodził na psy więc problemu nie ma, w poniedziałek Olka będzie rozmawiała z właścicielką i się wszystkiego dowie :) Quote
łamAga Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='vege*']Biedna :( Ja też jeszcze nie byłam, siedzę z mokrą głową i piekę babeczki :evil_lol: Na spacer za godzinkę pójdę :) Muszę się pochwalić bo nie wytrzymam:loveu: W wakacje przez pewnie miesiąc albo dwa razem z siostrą będę się opiekowała dwoma Buldogami Angielskimi, Gretą i Igorkiem :loveu: Ich właściciele są ze Stanów i na razie nie mogą ich zabrać, za 2 mies po nie wrócą, a właścicielka nie ma z kim ich zostawić bo tu ani rodziny ani znajomych bo są od niedawna w Polsce, więc jak to moja siostra zaoferowała swoją pomoc :) Wrednego kota siostry damy babci, która zawsze się cieszy z jego odwiedzin więc problemu nie będzie :) Ja się do siostry na ten miesiąc wyprowadzę i jej będę pomagała bo jednak ja bardziej ogarnięta jestem niż ona :evil_lol: Chłopak siostry się zgodził na psy więc problemu nie ma, w poniedziałek Olka będzie rozmawiała z właścicielką i się wszystkiego dowie :)[/QUOTE] Jak kupie krople to sie wyspie wreszcie :lol: chyba :roll: oooo jak fajnie bedziecie miały :loveu: tylko wtedy raczej sie wysypiać nie będziesz słysząc 24h na dobę charczenie :diabloti: a to młode jakieś psiaki będą ?? ;) Quote
vege* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='dOgLoV']Jak kupie krople to sie wyspie wreszcie :lol: chyba :roll: oooo jak fajnie bedziecie miały :loveu: tylko wtedy raczej sie wysypiać nie będziesz słysząc 24h na dobę charczenie :diabloti: a to młode jakieś psiaki będą ?? ;)[/QUOTE] ja mam taki sen, że mnie nic nie rusza :diabloti: Szczerze to nie wiem, ale coś w granicach 3-4 lata nie więcej :) Quote
łamAga Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='vege*']ja mam taki sen, że mnie nic nie rusza :diabloti: Szczerze to nie wiem, ale coś w granicach 3-4 lata nie więcej :)[/QUOTE] a no to takie fajne jeszcze mlode psiaki skore do zabawy :loveu: liczę na mnóstwo zdjęć :cool3: a teraz uciekam po krople :multi: jak apteka która ma dyżur bedzie zamknęta to sie chyba do niej włamie , jestem w takiej desperacji że nie ręcze za siebie :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw: Sebek od rana schodzi mi z drogi :mad: Quote
vege* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='dOgLoV']a no to takie fajne jeszcze mlode psiaki skore do zabawy :loveu: liczę na mnóstwo zdjęć :cool3: a teraz uciekam po krople :multi: jak apteka która ma dyżur bedzie zamknęta to sie chyba do niej włamie , jestem w takiej desperacji że nie ręcze za siebie :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw: Sebek od rana schodzi mi z drogi :mad:[/QUOTE] Zdjęcia będą na pewno bo Pani Honorata (właścicielka) prosiła nas żebyśmy jak najwięcej zdjęć jej wysyłały :) Ale mi się trafiło, Buldogi ang i franc to moja druga miłość :loveu: Quote
łamAga Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='vege*']Zdjęcia będą na pewno bo Pani Honorata (właścicielka) prosiła nas żebyśmy jak najwięcej zdjęć jej wysyłały :) Ale mi się trafiło, Buldogi ang i franc to moja druga miłość :loveu:[/QUOTE] widzisz , marzenia się spełniaja :loveu: mam krople :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: co prawda prawie dostałam zawału , wchodze do apteki , jedynej w mieście dzisiaj otwartej i mówie - " poproszę krople Otrivin" a pani do mnie - " ale tych akurat nie mamy " padłam :mdleje: mi inne nie pomagają :placz: i wymienia mi różne , a ja ciagle kręce nosem i nagle pani mówi - " ale chwila bo mam otrivin dla dzieci , jest mniejsza dawka to sobie pani wpsiknie od razu podwójną dawke i bedzie to samo działanie " :multi: i mnie uratowała :multi: a teraz ide umyć łeb i wróce :cool3: Quote
*Magda* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='vege*'] Muszę się pochwalić bo nie wytrzymam:loveu: W wakacje przez pewnie miesiąc albo dwa razem z siostrą będę się opiekowała dwoma Buldogami Angielskimi, Gretą i Igorkiem :loveu: Ich właściciele są ze Stanów i na razie nie mogą ich zabrać, za 2 mies po nie wrócą, a właścicielka nie ma z kim ich zostawić bo tu ani rodziny ani znajomych bo są od niedawna w Polsce, więc jak to moja siostra zaoferowała swoją pomoc :) Wrednego kota siostry damy babci, która zawsze się cieszy z jego odwiedzin więc problemu nie będzie :) Ja się do siostry na ten miesiąc wyprowadzę i jej będę pomagała bo jednak ja bardziej ogarnięta jestem niż ona :evil_lol: Chłopak siostry się zgodził na psy więc problemu nie ma, w poniedziałek Olka będzie rozmawiała z właścicielką i się wszystkiego dowie :)[/QUOTE] A co z Nuką w tym czasie? Quote
Guest wolfheart Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 hej :) miałaś farta z tym Otrivinem,tez kiedyś go używałam Quote
łamAga Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='marta.k9080']hej :) miałaś farta z tym Otrivinem,tez kiedyś go używałam[/QUOTE] musiała bym wtedy wziac inne ale pewnie mało by pomogły , teraz wreszcie oddycham ale jem własnie chipsy których smaku w ogóle nie czuje :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='dOgLoV']musiała bym wtedy wziac inne ale pewnie mało by pomogły , teraz wreszcie oddycham ale jem własnie chipsy których smaku w ogóle nie czuje :roll:[/QUOTE] nienawidzę tego jak mam katar,jedzenie bez smaku eh... ja dzisiaj jadłam o chipsy o smaku grillowanych warzyw ,dobre:p Quote
łamAga Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='marta.k9080']nienawidzę tego jak mam katar,jedzenie bez smaku eh... ja dzisiaj jadłam o chipsy o smaku grillowanych warzyw ,dobre:p[/QUOTE] takich jeszcze nie jadłam , czaje sie na te z Lays'a śmietankowe ze szczypiorkiem czy jakos tak .... Quote
*Magda* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Wy se tu gadu gadu o chipsach, a ja znikam prasować :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='dOgLoV']takich jeszcze nie jadłam , czaje sie na te z Lays'a śmietankowe ze szczypiorkiem czy jakos tak ....[/QUOTE] a to takie Top Chips z Biedronki grubo krojone. Z Layś to ostatnio same Strong jadam. Quote
łamAga Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='magdabroy']Wy se tu gadu gadu o chipsach, a ja znikam prasować :roll:[/QUOTE] olej prasowanie , na Tobie sie wyprostuje :diabloti: [quote name='marta.k9080']a to takie Top Chips z Biedronki grubo krojone. Z Layś to ostatnio same Strong jadam.[/QUOTE]\ chyba takie kiedys mi sie rzuciły w oczy ale jakos sie nie skusiłam bo ostatnio zajadam sie spagetti carbonara zanim znikną z półek jak wędzona szynka :roll: na strongach sie zawiodłam przy piekielnym wassabi :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='dOgLoV']olej prasowanie , na Tobie sie wyprostuje :diabloti: [/QUOTE] Raczej na Theosiu :eviltong: Nara ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='dOgLoV']na strongach sie zawiodłam przy piekielnym wassabi :diabloti:[/QUOTE] fuj,jadłam ostatnio i mi nosem poszło,myślałam że mi dziurki wypali...najlepiej nie oddychać przez nos jak się to zjada. Ale Strong i Strong Piri Piri lubię. Quote
Recommended Posts