Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia']taaa znając moje szczęście i biorąc pod uwagę wielkość łazienki na 100% bym coś spaliła :evil:[/QUOTE]
bywa :evil_lol:

Posted

hej laski ;)

ja tak dosłownie na sekundkę ;)

wczoraj pierwszy raz cieszyłam sie żę dogo nie działa , cały dzien byłam poza domem , jak wróciłam była 21 a ja szłam dzisiaj do pracy na 5tą :mdleje:idąc spac juz wiedziałam ze sie nie wyśpie bo zanim się wykąpałam itd to było już po 22giej:angryy: pomyślałam ze wejde na szybko na dogo i napisze że żyję a tu dogo nie działa :cool3: wiec wyłączyłam lapka i poszłam spać :lol: Sebastian jak sie dowiedział ze ide na 5tą to też stwierdził że sobie pojedzie na 5tą to mnie przy okazji podwiezie nie bede jeździła po nocy rowerem , ja wstaje o 3:30 a On o 4;00 jak to facet potrzebuje mniej czasu na naszykowanie się :evil_lol: nastawiłam sobie zegarek a Sebek do mnie mówi " to ja już nie będe swojego nastawiał obudz mnie o 4rtej " ale ja na całe szczęście powiedziałam do niego " nie no nastaw bo jak by mój nie zadzwonił to twój zadzwoni" i jak bym przeczuła , rano budzik dzwoni , Senastiana :crazyeye: a On do mnie " a Ty budzika nie nastawiałaś ??" ja patrze a ja zamiast na 3:30 to nastawiłam sobie na 4:30 :roll: ciekawe jak ja bym do racy zdążyła dotrzeć w poł godziny :diabloti:

dzisiaj skosiłam całą trawę i mam serdecznie dosyć :roll: padam na papę :roll: trawa była wysoka i mokra :splat:myślałam że nie utargam tej kosiarki :roll: ale na całe szczęście udało mi się pierwszy raz nie skosić magnolii :diabloti: notorycznie co roku przejeżdzałam po magnolii bo jej nie zauważałam :diabloti:
komary mnie tak pogryzły że lewa ręka mi napuchła tak że nie mam kostek :roll:piecze szczypie i swedzi , zaraz szału dostanę :roll: myślałam że w tym roku już nie będę tak reagowała na ich jad a tu masz ehhh
a teraz ide się kąpać i spać bo jutro pobudka o 5tej , na jutro mam zaplanowane tylko postawienie jednego przęsła w płocie a później poodwiedzam wasze wątki :loveu::loveu::loveu::loveu:

dobranoc ;)

Posted

My dzisiaj byliśmy na ponad 4 godzinnym spacerku z Księciuniem,zaś w weekend ma padać:angryy:,więc kożystaliśmy z ładnej pogody,pożądek na działce jest,auto umyte,a w weekend biorę się zaś za pucowanie domu.

Dobranoc Aguś,kolorowych snów:)

Guest wolfheart
Posted

Hello :)

z komarami to jest jakaś masakra...jak biegałyśmy wczoraj po lesie to były ich całe chmary....:angryy:
na szczęście Bros działa bez zarzutu i komary na mnie nie siadają:multi:

Posted

[quote name='unikatowydiament']My dzisiaj byliśmy na ponad 4 godzinnym spacerku z Księciuniem,zaś w weekend ma padać:angryy:,więc kożystaliśmy z ładnej pogody,pożądek na działce jest,auto umyte,a w weekend biorę się zaś za pucowanie domu.

Dobranoc Aguś,kolorowych snów:)[/QUOTE]

Ale wam zazdroszczę tych dlugich spacerków :roll:

co do pogody to słyszałam ze ma być 33 stopnie ale nie wiem bo dzisiaj juz trochę kropiło jak stawialiśmy przęsło :roll:

[quote name='magdabroy']Dzień dobry :)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='marta.k9080']Hello :)

z komarami to jest jakaś masakra...jak biegałyśmy wczoraj po lesie to były ich całe chmary....:angryy:
na szczęście Bros działa bez zarzutu i komary na mnie nie siadają:multi:[/QUOTE]

Hello ;)

musiała bym wypróbować skoro mówisz że skuteczny bo łapę jeszcze rano miałam spuchniętą ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a ja cos sie nie mogę opalić a wiekszość dnia spędzam na dworze ....[/QUOTE]

najtrudniej opalić nogi...od pasa w górę wyglądam jakbym miała jakąś opaleniznę,ale nogi są paskudnie białe....

Posted

[quote name='marta.k9080']najtrudniej opalić nogi...od pasa w górę wyglądam jakbym miała jakąś opaleniznę,ale nogi są paskudnie białe....[/QUOTE]

bo to byś musiala sie uwalić i leżeć :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']bo to byś musiala sie uwalić i leżeć :lol:[/QUOTE]

nie umiem tak,szału bym dostała....

Posted

[quote name='magdabroy']Ktoś mi tu próbował wmówić, że ja mam lepszą pogodę. U mnie od tygodnia pada, w Wy macie lato :mad: To kto to ma lepszą pogodę, co? :angryy:[/QUOTE]

teraz My :diabloti: sprawiedliwość musi być :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja właśnie piję piwko :)[/QUOTE]

ja też piję Leszka z sokiem kiwi , trzeba go wykonczyc bo nie smakuje w ogóle jak kiwi :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja piję normalne z sokiem malinowym :)[/QUOTE]

mnie cos odrzuca piwo z sokiem malinowym , ostatnio wzięłam łyka i reszte wylałam :shake:

Posted

[quote name='agaga21']wy tu znowu pijecie?
a ja o suchym pysku siedzę, w dodatku sama, bo znów zostałam "słomianą wdową" :shake:[/QUOTE]

A my tak czasem lubimy popić ;)
A gdzie masz męża??

Posted

[quote name='agaga21']wy tu znowu pijecie?
a ja o suchym pysku siedzę, w dodatku sama, bo znów zostałam "słomianą wdową" :shake:[/QUOTE]

tak tylko delikatnie popijamy :oops:

ojjjj niedobry mąż :roll:

Posted

[quote name='agaga21']"szkoli się" w elblągu, czyli mówiąc wprost imprezuje nad morzem:mad: a ja sama muszę wszystko ogarniać:shake:[/QUOTE]

no to masz nieciekawie :roll: jak wróci to się zamiencie Ty wyjedz a On niech ogrania :diabloti: