vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja ide dzisiaj na grilla , bardzoooooooooo mięsnego :diabloti:[/QUOTE] a idź :diabloti: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']a ja wczoraj miałam grilla... :diabloti:[/QUOTE] dlatego u mnie tak nim pachniało :eviltong: [quote name='vege*']a idź :diabloti:[/QUOTE] a pójde pójdę ale jeszcze nie wiem o której :eviltong: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']dlatego u mnie tak nim pachniało :eviltong: a pójde pójdę ale jeszcze nie wiem o której :eviltong:[/QUOTE] Ja jak robię grilla to zawsze mam ziemniaczki z masełkiem i przyprawami :loveu: szaszłyki warzywne, oscypki, ser pleśniowy :loveu: same dobre rzeczy :) Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']Ja jak robię grilla to zawsze mam ziemniaczki z masełkiem i przyprawami :loveu: szaszłyki warzywne, oscypki, ser pleśniowy :loveu: same dobre rzeczy :)[/QUOTE] fuj , takie rzeczy na grilla sie nie nadają :eviltong: poza ziemniaczkami :evil_lol: no i banany mogą być :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']fuj , takie rzeczy na grilla sie nie nadają :eviltong: poza ziemniaczkami :evil_lol: no i banany mogą być :eviltong:[/QUOTE] banana jeszcze nie jadłam.. :P Ziemniaczki są dobre, szaszłyki pewnie też :D A z oscypkiem to jeszcze nie próbowałam :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']ja jeszcze wczoraj miałam pianki ... :>[/QUOTE] jakie pianki ?? :cool3: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']jakie pianki ?? :cool3:[/QUOTE] [IMG]http://tapety.joe.pl/tapeta/jedzenie/slodycze/slodkie-puchowe-pianki.jpg[/IMG] Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']fuj , takie rzeczy na grilla sie nie nadają :eviltong: poza ziemniaczkami :evil_lol: no i banany mogą być :eviltong:[/QUOTE] nie znasz się :obrazic: [quote name='Angi']banana jeszcze nie jadłam.. :P Ziemniaczki są dobre, szaszłyki pewnie też :D A z oscypkiem to jeszcze nie próbowałam :evil_lol:[/QUOTE] oscypki są super, na wierzchu chrupiące a w środku taki roztopiony serek, mmm :loveu: [quote name='Angi']ja jeszcze wczoraj miałam pianki ... :>[/QUOTE] pianki są super ale z ogniska:evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 jeżeli ja je prawie bym spaliła na grillu to co dopiero na ognisku :evil_lol: tak samo dobre xD Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Angi'] [url]http://tapety.joe.pl/tapeta/jedzenie/slodycze/slodkie-puchowe-pianki.jpg[/url] [/QUOTE] z ogniska i grilla jeszcze ich nie jadłam ale ogólnie są pyszne :loveu: [quote name='vege*']nie znasz się :obrazic: oscypki są super, na wierzchu chrupiące a w środku taki roztopiony serek, mmm :loveu: pianki są super ale z ogniska:evil_lol:[/QUOTE] znam się :eviltong: oscypka nie lubie w ogóle :shake: ale roztopiony ser żółty jest mniamiiiiii :loveu: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']z ogniska i grilla jeszcze ich nie jadłam ale ogólnie są pyszne :loveu: znam się :eviltong: oscypka nie lubie w ogóle :shake: ale roztopiony ser żółty jest mniamiiiiii :loveu:[/QUOTE] oscypki to niebo w gębie, kocham je :loveu::loveu::loveu: Quote
phase Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja ide dzisiaj na grilla , bardzoooooooooo mięsnego :diabloti:[/QUOTE] Udanego grilla. :) Baw się dobrze i oby pogoda dopisała. ;) Quote
Ty$ka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Ja grilla miałam wczoraj, tzn. moja rodzinka, bo nie pomyśleli, by coś niemięsnego upichcić na grillu, więc nic nie miałam :( Ja uwielbiam oscypki :loveu: A pianki są fuuuj :P Za to wege-burgery są pyyycha, no niebo w gębie :loveu: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']oscypki to niebo w gębie, kocham je :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] moze kiedys sie skusze i z grilla spróbuję ale to nie dzisiaj bo nawet nie posiadam oscypka ;) [quote name='phase']Udanego grilla. :) Baw się dobrze i oby pogoda dopisała. ;)[/QUOTE] dziekuje , dziekuje , bedzie duzo dzieci i nasze dwa psy wiec sie za duzo nie pobawie tylko umęcze ale damy rade ;) [quote name='Ty$ka']Ja grilla miałam wczoraj, tzn. moja rodzinka, bo nie pomyśleli, by coś niemięsnego upichcić na grillu, więc nic nie miałam :( Ja uwielbiam oscypki :loveu: A pianki są fuuuj :P Za to wege-burgery są pyyycha, no niebo w gębie :loveu:[/QUOTE] mogłas sobie chociaż chleba upiec , taki z grilla jest miniami :loveu: Quote
Ty$ka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']mogłas sobie chociaż chleba upiec , taki z grilla jest miniami :loveu:[/QUOTE] Oj tam, oj tam :PP Quote
Guest wolfheart Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']Ja jak robię grilla to zawsze mam ziemniaczki z masełkiem i przyprawami :loveu: szaszłyki warzywne, oscypki, ser pleśniowy :loveu: same dobre rzeczy :)[/QUOTE] mniam:eating: hej Aga udanego grilla :) Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 tak z ciekawości dlaczego vege nie jesz mięsa? U mnie grill zawsze mieszany, troszkę kurczaczka, troszkę owoców i ser. mniam :) Quote
*Magda* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja ide dzisiaj na grilla , bardzoooooooooo mięsnego :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi']a ja wczoraj miałam grilla... :diabloti:[/QUOTE] A ja miałam grilla w czwartek :loveu: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='marta.k9080']mniam:eating: hej Aga udanego grilla :)[/QUOTE] hello ;) dziekuje , na szczescie grill sie udał :lol: [quote name='Luzia']tak z ciekawości dlaczego vege nie jesz mięsa? U mnie grill zawsze mieszany, troszkę kurczaczka, troszkę owoców i ser. mniam :)[/QUOTE] u nas sam chabas był :oops: [quote name='magdabroy']A ja miałam grilla w czwartek :loveu:[/QUOTE] i pewnie swojską kiełbaskę jadłaś :loveu: Quote
*Magda* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV'] i pewnie swojską kiełbaskę jadłaś :loveu:[/QUOTE] Na grilla się nie nadaje, bo nie jest taka tłusta jak sklepowa :shake::eviltong: Więc na grilla kupuję w PL zapas kiełbasy tylko i wyłącznie na grilla ;) Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='magdabroy']Na grilla się nie nadaje, bo nie jest taka tłusta jak sklepowa :shake::eviltong: Więc na grilla kupuję w PL zapas kiełbasy tylko i wyłącznie na grilla ;)[/QUOTE] oooo widzisz , nasza Polska też jest dobra :loveu: Quote
*Magda* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']oooo widzisz , nasza Polska też jest dobra :loveu:[/QUOTE] Ale mogłaby być lepsza :diabloti::eviltong: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']tak z ciekawości dlaczego vege nie jesz mięsa? U mnie grill zawsze mieszany, troszkę kurczaczka, troszkę owoców i ser. mniam :)[/QUOTE] Pa wszystko by wiedzieć chciała :diabloti: Może to i głupie dla niektórych ale jak zobaczyłam jak traktowane są zwierzęta przed zabiciem to szkoda mi się ich zrobiło Quote
*Magda* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Co do jedzenia/nie jedzenia mięsa ;) Kolega chciał nam przywieźć jagnię :) No to go pytam czy mi je zabije, bo ja ani Bogdan tego nie zrobimy :shake: A on mi na to, że nie, przywiezie mi je żywe :crazyeye: Podziękowałam. Zjadłabym z chęcią jagnięcinkę, ale jak mi przywiezie taką małą owieczkę, to będę ją miała co najwyżej jako kosiarkę do trawy, a nie jako kiełbasę :evil_lol: Quote
Recommended Posts