Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']a ja wczoraj miałam grilla... :diabloti:[/QUOTE]

dlatego u mnie tak nim pachniało :eviltong:

[quote name='vege*']a idź :diabloti:[/QUOTE]

a pójde pójdę ale jeszcze nie wiem o której :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']dlatego u mnie tak nim pachniało :eviltong:

a pójde pójdę ale jeszcze nie wiem o której :eviltong:[/QUOTE]
Ja jak robię grilla to zawsze mam ziemniaczki z masełkiem i przyprawami :loveu: szaszłyki warzywne, oscypki, ser pleśniowy :loveu: same dobre rzeczy :)

Posted

[quote name='vege*']Ja jak robię grilla to zawsze mam ziemniaczki z masełkiem i przyprawami :loveu: szaszłyki warzywne, oscypki, ser pleśniowy :loveu: same dobre rzeczy :)[/QUOTE]

fuj , takie rzeczy na grilla sie nie nadają :eviltong: poza ziemniaczkami :evil_lol: no i banany mogą być :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']fuj , takie rzeczy na grilla sie nie nadają :eviltong: poza ziemniaczkami :evil_lol: no i banany mogą być :eviltong:[/QUOTE]

banana jeszcze nie jadłam.. :P Ziemniaczki są dobre, szaszłyki pewnie też :D A z oscypkiem to jeszcze nie próbowałam :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']fuj , takie rzeczy na grilla sie nie nadają :eviltong: poza ziemniaczkami :evil_lol: no i banany mogą być :eviltong:[/QUOTE]
nie znasz się :obrazic:

[quote name='Angi']banana jeszcze nie jadłam.. :P Ziemniaczki są dobre, szaszłyki pewnie też :D A z oscypkiem to jeszcze nie próbowałam :evil_lol:[/QUOTE]
oscypki są super, na wierzchu chrupiące a w środku taki roztopiony serek, mmm :loveu:

[quote name='Angi']ja jeszcze wczoraj miałam pianki ... :>[/QUOTE]
pianki są super ale z ogniska:evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']
[url]http://tapety.joe.pl/tapeta/jedzenie/slodycze/slodkie-puchowe-pianki.jpg[/url]
[/QUOTE]

z ogniska i grilla jeszcze ich nie jadłam ale ogólnie są pyszne :loveu:

[quote name='vege*']nie znasz się :obrazic:

oscypki są super, na wierzchu chrupiące a w środku taki roztopiony serek, mmm :loveu:

pianki są super ale z ogniska:evil_lol:[/QUOTE]

znam się :eviltong:

oscypka nie lubie w ogóle :shake:

ale roztopiony ser żółty jest mniamiiiiii :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']z ogniska i grilla jeszcze ich nie jadłam ale ogólnie są pyszne :loveu:

znam się :eviltong:

oscypka nie lubie w ogóle :shake:

ale roztopiony ser żółty jest mniamiiiiii :loveu:[/QUOTE]
oscypki to niebo w gębie, kocham je :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja ide dzisiaj na grilla , bardzoooooooooo mięsnego :diabloti:[/QUOTE]

Udanego grilla. :) Baw się dobrze i oby pogoda dopisała. ;)

Posted

Ja grilla miałam wczoraj, tzn. moja rodzinka, bo nie pomyśleli, by coś niemięsnego upichcić na grillu, więc nic nie miałam :(

Ja uwielbiam oscypki :loveu: A pianki są fuuuj :P
Za to wege-burgery są pyyycha, no niebo w gębie :loveu:

Posted

[quote name='vege*']oscypki to niebo w gębie, kocham je :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

moze kiedys sie skusze i z grilla spróbuję ale to nie dzisiaj bo nawet nie posiadam oscypka ;)

[quote name='phase']Udanego grilla. :) Baw się dobrze i oby pogoda dopisała. ;)[/QUOTE]
dziekuje , dziekuje , bedzie duzo dzieci i nasze dwa psy wiec sie za duzo nie pobawie tylko umęcze ale damy rade ;)

[quote name='Ty$ka']Ja grilla miałam wczoraj, tzn. moja rodzinka, bo nie pomyśleli, by coś niemięsnego upichcić na grillu, więc nic nie miałam :(

Ja uwielbiam oscypki :loveu: A pianki są fuuuj :P
Za to wege-burgery są pyyycha, no niebo w gębie :loveu:[/QUOTE]

mogłas sobie chociaż chleba upiec , taki z grilla jest miniami :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Ja jak robię grilla to zawsze mam ziemniaczki z masełkiem i przyprawami :loveu: szaszłyki warzywne, oscypki, ser pleśniowy :loveu: same dobre rzeczy :)[/QUOTE]

mniam:eating:

hej Aga udanego grilla :)

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja ide dzisiaj na grilla , bardzoooooooooo mięsnego :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Angi']a ja wczoraj miałam grilla... :diabloti:[/QUOTE]

A ja miałam grilla w czwartek :loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']mniam:eating:

hej Aga udanego grilla :)[/QUOTE]

hello ;)

dziekuje , na szczescie grill sie udał :lol:

[quote name='Luzia']tak z ciekawości dlaczego vege nie jesz mięsa?

U mnie grill zawsze mieszany, troszkę kurczaczka, troszkę owoców i ser. mniam :)[/QUOTE]

u nas sam chabas był :oops:

[quote name='magdabroy']A ja miałam grilla w czwartek :loveu:[/QUOTE]

i pewnie swojską kiełbaskę jadłaś :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
i pewnie swojską kiełbaskę jadłaś :loveu:[/QUOTE]

Na grilla się nie nadaje, bo nie jest taka tłusta jak sklepowa :shake::eviltong: Więc na grilla kupuję w PL zapas kiełbasy tylko i wyłącznie na grilla ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Na grilla się nie nadaje, bo nie jest taka tłusta jak sklepowa :shake::eviltong: Więc na grilla kupuję w PL zapas kiełbasy tylko i wyłącznie na grilla ;)[/QUOTE]

oooo widzisz , nasza Polska też jest dobra :loveu:

Posted

[quote name='Luzia']tak z ciekawości dlaczego vege nie jesz mięsa?

U mnie grill zawsze mieszany, troszkę kurczaczka, troszkę owoców i ser. mniam :)[/QUOTE]
Pa wszystko by wiedzieć chciała :diabloti:
Może to i głupie dla niektórych ale jak zobaczyłam jak traktowane są zwierzęta przed zabiciem to szkoda mi się ich zrobiło

Posted

Co do jedzenia/nie jedzenia mięsa ;) Kolega chciał nam przywieźć jagnię :) No to go pytam czy mi je zabije, bo ja ani Bogdan tego nie zrobimy :shake: A on mi na to, że nie, przywiezie mi je żywe :crazyeye: Podziękowałam. Zjadłabym z chęcią jagnięcinkę, ale jak mi przywiezie taką małą owieczkę, to będę ją miała co najwyżej jako kosiarkę do trawy, a nie jako kiełbasę :evil_lol: