łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']to ja, to ja :multi:[/QUOTE] to bierz sobie teraz to paskudztwo z mojego jezyka :angryy::eviltong: ej a tak w ogóle to ja całe życie myślałam że sie mówi chrosta a nie krosta :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV']to bierz sobie teraz to paskudztwo z mojego jezyka :angryy::eviltong: ej a tak w ogóle to ja całe życie myślałam że sie mówi chrosta a nie krosta :eviltong:[/QUOTE] :mdleje: Twoja głupota nie znam granic :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='dOgLoV'] zrób zdjęcie kwitnącej plisssssssssssss :modla: one mają teraz takie ładne kwiatki :loveu: a Qwendi i Ibri ?? :eviltong:[/QUOTE] U nas magnolie już dawno przekwitły :roll: Qwendi śpi na dworze, a Ibri się wciśnie do Nerona i Pepsi :) Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']:mdleje: Twoja głupota nie znam granic :evil_lol:[/QUOTE] sama jesteś głupia :snipersm::peace: [quote name='magdabroy']U nas magnolie już dawno przekwitły :roll: Qwendi śpi na dworze, a Ibri się wciśnie do Nerona i Pepsi :)[/QUOTE] a u nas właśnie kwitną :loveu: no może dała by rase sie wcisnąć , ale ona nie lubi raczej leżeć z innymi zwierzakami :shake: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ja nie wstawiam cycków komuś w galerii :diabloti: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']ja nie wstawiam cycków komuś w galerii :diabloti:[/QUOTE] Ja też nie , ja wstawiłam siatkarkę jak prosiłaś :eviltong: [quote name='Luzia']Ja kcem fotki koteckuf[/QUOTE] nie mam :roll: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Dajcie mi jakiś pomysł na obiad bezmięsny bo nie wiem co zjeść:evil_lol: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']Dajcie mi jakiś pomysł na obiad bezmięsny bo nie wiem co zjeść:evil_lol:[/QUOTE] ja nie mam pojecia :shake: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']Dajcie mi jakiś pomysł na obiad bezmięsny bo nie wiem co zjeść:evil_lol:[/QUOTE] może być z jajkiem? Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']może być z jajkiem?[/QUOTE] tak :) ......... Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']Dajcie mi jakiś pomysł na obiad bezmięsny bo nie wiem co zjeść:evil_lol:[/QUOTE] ziemniaki sobie zrób xd Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']ziemniaki sobie zrób xd[/QUOTE] nie dzięki :lol: Quote
*Magda* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']Dajcie mi jakiś pomysł na obiad bezmięsny bo nie wiem co zjeść:evil_lol:[/QUOTE] Placki ziemniaczane (robię jutro), naleśniki, zapiekankę z makaronem i warzywami... albo zacznij jeść mięso, to będzie więcej propozycji :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='magdabroy']Placki ziemniaczane (robię jutro), naleśniki, zapiekankę z makaronem i warzywami... albo[B] zacznij jeść mięso,[/B] to będzie więcej propozycji :evil_lol:[/QUOTE] to będzie musiała zmienić nick :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Angi']to będzie musiała zmienić nick :evil_lol:[/QUOTE] Poprosi tylko moda o przedrostek "nie" :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']tak :) .........[/QUOTE] ja robię takie kotleciki z jajkami i tylko zamiast pietruszki daje szczypiorek :) [url]http://www.ewa-gotuje.pl/kotlety-z-jajek-id275.html[/url] Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='magdabroy']Placki ziemniaczane (robię jutro), naleśniki, zapiekankę z makaronem i warzywami... albo zacznij jeść mięso, to będzie więcej propozycji :evil_lol:[/QUOTE] Placki miałam wczoraj i mi się znudziły już bo moja babcia często je robi, a że mieszka jakieś 50 m ode mnie to nam obiady przynosi w tygodniu :evil_lol: Ale chyba zrobię makaron w sosie śmietanowym :) Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']ja robię takie kotleciki z jajkami i tylko zamiast pietruszki daje szczypiorek :) [URL]http://www.ewa-gotuje.pl/kotlety-z-jajek-id275.html[/URL][/QUOTE] O dzięki :) jutro sobie zrobię, dzis zrobię ten makaron :) Quote
angineuuka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']ja robię takie kotleciki z jajkami i tylko zamiast pietruszki daje szczypiorek :) [URL]http://www.ewa-gotuje.pl/kotlety-z-jajek-id275.html[/URL][/QUOTE] też jadłam. Dobre są :loveu: Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='vege*']O dzięki :) jutro sobie zrobię, dzis zrobię ten makaron :)[/QUOTE] to po co pytałaś? :diabloti: Quote
vege* Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 [quote name='Luzia']to po co pytałaś? :diabloti:[/QUOTE] bo potem mi przyszło do głowy, że mam w lodówce śmietanę i cebulę :evil_lol: a makaronu mam w domu na kilogramy hahah:evil_lol: Quote
łamAga Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 a ja ide dzisiaj na grilla , bardzoooooooooo mięsnego :diabloti: Quote
Recommended Posts