vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ja na dole sobie sama przekłuwałam , igła opalona nad ogniem żeby zaraki spalić pyra i jechane :diabloti: widzisz , ja nie wytrzymałam , nie dało się , to taki ból jak czasami człowiek źle sie połozy i spi na zgiętym uchu :eek2: jak sie przebudzisz to z bólu nie idzie wyrobić , często tak mam :roll:[/QUOTE] No tak zarazę trzeba zabić :diabloti: no to nie fajnie :shake: [quote name='Niufciak']ja chciałam sobie drugą dziurkę w jednym uchu dorobić ale w końcu się rozmysliłam i kupiłam taki kolczyk zakładany :D[/QUOTE] ja bardzo lubię kolczyki, ale bez przesady :evil_lol: jedna babeczka ma na sobie chyba 3 kg kolczyków, w rekordach guinessa była kiedyś Quote
*Magda* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Tyle nagadaliście dzisiaj, że nie chce mi się tego czytać i nadrabiać :eviltong: Quote
WATACHA Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='marta.k9080']Sowy bym przygarnęła:p[/QUOTE] [quote name='vege*']Podobają mi się te sówki, drugie od prawej w 1 rzędzie i też 2 od prawej w drugim rzędzie :) Ja mam jakieś zdjęcia połowy tego co mam, ale są słabe więc nie ma sensu dodawać :lol:[/QUOTE] [B]Kiedyś podobne widziałam w lumpeksie[/B]:cool3: [quote name='dOgLoV']a ja obrączkę zażyczyłam sobie najcieńszą jaką mogli zrobić bo nie lubie mieć za bardzo nic na palcach , łańcuszek też mam zawsze , zegarek nie bo mi sie moje znudzily i teraz czaje na nowy :diabloti: kolczyków tez nie mam zawsze ale często :lol: ps ciągle szukam nerki ma miec max 20 cm długosci a takich nie ma :angryy:[/QUOTE] Ja lubię mieć na sobie dużo, ale nie za dużo.Zegarek, kolczyki, pierścionki.Obrączkę mam dużą i mi się osobiście podoba.Za to nie lubię zmieniać biżuterii i ciągle chodzę w tym samym. Ta reeboka całkiem fajna. Taką mam obrączunie [IMG]http://i41.tinypic.com/2zrdc0y.jpg[/IMG] [quote name='dOgLoV'][B]ja na dole sobie sama przekłuwałam[/B] , igła opalona nad ogniem żeby zaraki spalić pyra i jechane :diabloti: widzisz , ja nie wytrzymałam , nie dało się , to taki ból jak czasami człowiek źle sie połozy i spi na zgiętym uchu :eek2: jak sie przebudzisz to z bólu nie idzie wyrobić , często tak mam :roll:[/QUOTE] Niezła jesteś. Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Taką ładną 21 cm Ci znalazłam :cool3: [url]http://allegro.pl/nowa-nerka-saszetka-biodrowka-torebka-pas-biodrowy-i3207745855.html[/url] :diabloti: Ja się nie udzielam bo nie noszę żadnej biżu, jedyne co lubię to kolczyki ale mam uczulenie i mogę tylko srebro które nagminnie gubię więc już mi żal pieniędzy i nie kupuję :grins: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='magdabroy']Tyle nagadaliście dzisiaj, że [B]nie chce mi się tego czytać[/B] i nadrabiać :eviltong:[/QUOTE] To po co przyszłaś? :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']To po co przyszłaś? :diabloti:[/QUOTE] Z przyzwyczajenia :eviltong: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='magdabroy']Z przyzwyczajenia :eviltong:[/QUOTE] osz ty :p:mad: Quote
*Magda* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']osz ty :p:mad:[/QUOTE] Nie będę kłamać, że jest inaczej :evil_lol: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='magdabroy']Nie będę kłamać, że jest inaczej :evil_lol:[/QUOTE] dobra nie mi tu się tłumacz tylko Adze :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']dobra nie mi tu się tłumacz tylko Adze :evil_lol:[/QUOTE] Jej nie mam zamiaru się tłumaczyć :evil_lol: Ona musi się na to godzić :diabloti: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='magdabroy']Jej nie mam zamiaru się tłumaczyć :evil_lol: Ona musi się na to godzić :diabloti:[/QUOTE] Ona nic nie musi, wszystko może :diabloti: Quote
wiki4 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV'] o wow :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: córka wróciła :multi::multi::multi::multi: [/QUOTE] Raz na jakiś czas trzeba odwiedzić stare śmieci :loveu: :eviltong: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='magdabroy']Tyle nagadaliście dzisiaj, że nie chce mi się tego czytać i nadrabiać :eviltong:[/QUOTE] lyń :eviltong: [quote name='WATACHA'][B]Kiedyś podobne widziałam w lumpeksie[/B]:cool3: Ja lubię mieć na sobie dużo, ale nie za dużo.Zegarek, kolczyki, pierścionki.Obrączkę mam dużą i mi się osobiście podoba.Za to nie lubię zmieniać biżuterii i ciągle chodzę w tym samym. Ta reeboka całkiem fajna. Taką mam obrączunie [IMG]http://i41.tinypic.com/2zrdc0y.jpg[/IMG] Niezła jesteś.[/QUOTE] A ja te sówki kupiłam w sklepie o nazwie "szachownica" :diabloti: ładna obrączuchna ale zdecydowanie wolę całkiem gładkie :loveu: tam na dole to miałam na myśli dolną część ucha tak dla jasności :diabloti: [quote name='Luzia']Taką ładną 21 cm Ci znalazłam :cool3: [URL]http://allegro.pl/nowa-nerka-saszetka-biodrowka-torebka-pas-biodrowy-i3207745855.html[/URL] :diabloti: Ja się nie udzielam bo nie noszę żadnej biżu, jedyne co lubię to kolczyki ale mam uczulenie i mogę tylko srebro które nagminnie gubię więc już mi żal pieniędzy i nie kupuję :grins:[/QUOTE] To też nie taka jaka chce :eviltong: przed chwilą oglądałam w divers-ie , fajna nawet ale nie byłam całkiem przekonana i nie wzięłam a kosztowała 49 zł :lol: ja bym się chyba pocięła jak by mnie takie zwykłe kolczyki uczulały :shake: [quote name='vege*']To po co przyszłaś? :diabloti:[/QUOTE] pozamiatać :diabloti: [quote name='magdabroy']Z przyzwyczajenia :eviltong:[/QUOTE] szczerość :diabloti: [quote name='magdabroy']Jej nie mam zamiaru się tłumaczyć :evil_lol: Ona musi się na to godzić :diabloti:[/QUOTE] muszę to się ............. napić kawy :evil_lol: [quote name='vege*']Ona nic nie musi, wszystko może :diabloti:[/QUOTE] tak jakoś :diabloti: [quote name='wiki4']Raz na jakiś czas trzeba odwiedzić stare śmieci :loveu: :eviltong:[/QUOTE] to rób to częściej ! :lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [B]taką mam nerkę :) (i Luna ciekawskie jajo:evil_lol:)[/B] [IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik002_zps08c2576e.jpg[/IMG] hej Aga :) Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='marta.k9080'][B]taką mam nerkę :) (i Luna ciekawskie jajo:evil_lol:)[/B] [IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik002_zps08c2576e.jpg[/IMG] hej Aga :)[/QUOTE] hej hej ;) fajna :cool3: ile pisałaś ona ma cm ?? Quote
Guest wolfheart Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']hej hej ;) fajna :cool3: ile pisałaś ona ma cm ??[/QUOTE] zmierzyłam teraz,ma 21cm Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='marta.k9080']zmierzyłam teraz,ma 21cm[/QUOTE] oo to własnie takiej wielkości bym chciała tylko ja nie wiem jak oni liczą rozmiary na allegro czy tylko sam przód czy z tymi zakładkami .... Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV'] przed chwilą oglądałam w divers-ie , fajna nawet ale nie byłam całkiem przekonana i nie wzięłam a kosztowała 49 zł :lol: ja bym się chyba pocięła jak by mnie takie zwykłe kolczyki uczulały :shake: [/QUOTE] Nie wiem czy zauważyłaś, ale wszystko co w miarę Ci odpowiada jest w przedziale cenowym od 49.00 - 49.99 :evil_lol: No ja też zachwycona nie jestem tym bardziej że kolczyki lubię :roll: mam takie śliczne rasta zrobione ręcznie przez koleżankę i raz je na uszach miałam:shake: [quote name='dOgLoV']fajna :cool3: ile pisałaś ona ma cm ??[/QUOTE] Nie podlizuj się i tak Ci nie da :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='Luzia']Nie wiem czy zauważyłaś, ale wszystko co w miarę Ci odpowiada jest w przedziale cenowym od 49.00 - 49.99 :evil_lol: No ja też zachwycona nie jestem tym bardziej że kolczyki lubię :roll: mam takie śliczne rasta zrobione ręcznie przez koleżankę i raz je na uszach miałam:shake: Nie podlizuj się i tak Ci nie da :evil_lol:[/QUOTE] Nie no są też rzeczy które kosztują wiecej i mi sie podobaja ale sa tez takie ktore kosztują mniej i też są fajne :eviltong: wiem ze nie da :eviltong: ja se kupie tylko znajde odpowiednią :eviltong: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='understandme']Cześć :loveu: Miłego weekendu :)[/QUOTE] hejka ;) dziekujemy i wzajemnie :loveu: Quote
wiki4 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV'] to rób to częściej ! :lol:[/QUOTE] Trzeba odwiedzać rodziców czaaaaasami ;) Quote
agaciaaa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ale tu się tematy przewijają :lol: Ambona mi jakoś nigdy do głowy nie przyszła :evil_lol: Luzia - konfesjonał??!! :mdleje: Quote
Guest wolfheart Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='dOgLoV']oo to własnie takiej wielkości bym chciała tylko ja nie wiem jak oni liczą rozmiary na allegro czy tylko sam przód czy z tymi zakładkami ....[/QUOTE] pojęcia nie mam,moja kosztowała w "chińczyku" kilka zł:evil_lol: Quote
łamAga Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='wiki4']Trzeba odwiedzać rodziców czaaaaasami ;)[/QUOTE] nawet częściej jak tylko czasami :mad::eviltong: [quote name='agaciaaa']Ale tu się tematy przewijają :lol: Ambona mi jakoś nigdy do głowy nie przyszła :evil_lol: Luzia - konfesjonał??!! :mdleje:[/QUOTE] Luzia to hardcore :diabloti: [quote name='marta.k9080']pojęcia nie mam,moja kosztowała w "chińczyku" kilka zł:evil_lol:[/QUOTE] mam jedna od chińczyka :diabloti: ale taka podłużna dziwną :diabloti: kupiłam bo była fajna ale tez jej w ogóle nie używam :diabloti: Quote
Recommended Posts