Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ja też nie :P Sebastian mi ją chyba pokazał o ile dobrze pamiętam , ale ani razu jej jeszcze nie używałam , w ogóle Sebastian twierdzi ze ja cierpięna "zbieractwo" kupuje coś a zazwyczaj to cos pózniej lezy nie używane w szafce , ostatnio jak robił przemeblowanie ja ja akurat byłam na tydzien u rodziców to pozniej mi sie spytał po co mi tyle par spodni ( z jakies 30 jak nie wiecej ) jak on w niektórych to mnie w życiu nie widział i pewnie nawet sama nie pamietam ze takie mam :diabloti: i miał racje :diabloti:[/QUOTE] a ja mam zupełnie odwrotnie,nie cierpię nadmiaru pierdoł ,mam minimalną ilość biżuterii,ubrania tylko te co naprawdę noszę,ledwo 3 torebki i kilka par butów :evil_lol: Quote
Naklejka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja mam zupełnie odwrotnie,nie cierpię nadmiaru pierdoł ,mam minimalną ilość biżuterii,ubrania tylko te co naprawdę noszę,ledwo 3 torebki i kilka par butów :evil_lol:[/QUOTE] Ja tak samo, bo nie mam na to zwyczajnie kasy. Kupuję rzeczy tylko wtedy, kiedy naprawdę są mnie potrzebne. Gorzej jak potrzebuję coś na już, a nie umiem tego nigdzie kupić :evil_lol: Tylko mam kilka niepotrzebnych sukienek, no nikt nie jest idealny przecież:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Naklejka']Ja tak samo, bo nie mam na to zwyczajnie kasy. Kupuję rzeczy tylko wtedy, kiedy naprawdę są mnie potrzebne. Gorzej jak potrzebuję coś na już, a nie umiem tego nigdzie kupić :evil_lol: Tylko mam kilka niepotrzebnych sukienek, no nikt nie jest idealny przecież:evil_lol:[/QUOTE] poza tym od kiedy mam Lunę i tak łażę ubrana jak menel:evil_lol: co się będę szykować jak i tak wrócę uje*ana jak świnka... Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='kalyna']ja też tak robię... a potem mama smaczki z pralki wyciąga i się dziwi, co to jest :roflt:[/QUOTE] buahaha a Ty udajesz że nie masz pojęcia :eviltong: [quote name='Luzia']u mnie nie ma co wyciągać bo zawsze staram się zabrać tyle żeby wszystko zużyć ( nauczyłam się po tym jak filtr zapchałam i musiałam odtykać ) :evil_lol:[/QUOTE] no ładnych rzeczy sie dowiaduję :eviltong: [quote name='wiki4']Hej mamuśka :)[/QUOTE] o wow :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: córka wróciła :multi::multi::multi::multi: [quote name='marta.k9080']a ja mam zupełnie odwrotnie,nie cierpię nadmiaru pierdoł ,mam minimalną ilość biżuterii,ubrania tylko te co naprawdę noszę,ledwo 3 torebki i kilka par butów :evil_lol:[/QUOTE] zazdroszczę takiej silnej woli :roll: [quote name='Naklejka']Ja tak samo, bo nie mam na to zwyczajnie kasy. Kupuję rzeczy tylko wtedy, kiedy naprawdę są mnie potrzebne. Gorzej jak potrzebuję coś na już, a nie umiem tego nigdzie kupić :evil_lol: Tylko mam kilka niepotrzebnych sukienek, no nikt nie jest idealny przecież:evil_lol:[/QUOTE] sukienek nie mam w ogóle , i tez jest mega problem jak gdzies wychodze a tu ups nie mam co ubrać :diabloti: [quote name='marta.k9080']poza tym od kiedy mam Lunę i tak łażę ubrana jak menel:evil_lol: co się będę szykować jak i tak wrócę uje*ana jak świnka...[/QUOTE] z psami to ja też chodze jak menelówa :diabloti: na chwile sie położyłam i z lekka mi sie zasnęło :roll: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja mam zupełnie odwrotnie,nie cierpię nadmiaru pierdoł ,mam minimalną ilość biżuterii,ubrania tylko te co naprawdę noszę,ledwo 3 torebki i kilka par butów :evil_lol:[/QUOTE] A ja kocham kupować biżuterię, torebki i perfumy :oops: Biżu już nie mam gdzie chować, muszę kolejny kufer kupić :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']A ja kocham kupować biżuterię, torebki i perfumy :oops: Biżu już nie mam gdzie chować, muszę kolejny kufer kupić :evil_lol:[/QUOTE] ja kolczyki uwielbiam , ale kupuje takie normalne , tanie bo za szybko gubie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV'] zazdroszczę takiej silnej woli :roll: z psami to ja też chodze jak menelówa :diabloti:[/QUOTE] to nie silna wola..raczej praktyczne podejście;-) Nie lubię gromadzić. "na menela" jest najwygodniej:diabloti: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ja kolczyki uwielbiam , ale kupuje takie normalne , tanie bo za szybko gubie :roll:[/QUOTE] Ja kupuję wszystkie jakie mi się podobają, co dziwne nie gubię ich wgl :evil_lol: Ja takich wkrętów to mam chyba prawie 100 par + kilkanaście wiszących :lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']Ja takich wkrętów to mam chyba prawie 100 par + kilkanaście wiszących :lol:[/QUOTE] ja pie*dole:-o Quote
WATACHA Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ja to kolekcjonuje ubrania przede wszystkim, a dupereli też nie lubię. Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='marta.k9080']to nie silna wola..raczej praktyczne podejście;-) Nie lubię gromadzić. "na menela" jest najwygodniej:diabloti:[/QUOTE] a ja jak zobacze cos fajnego to kupie mimo iz nie bardzo nawet mi sie to cos przyda :oops: no ba , nie trzeba sie stresowac czy sie człowiek wynora czy cos podrze itd :cool3: [quote name='vege*']Ja kupuję wszystkie jakie mi się podobają, co dziwne nie gubię ich wgl :evil_lol: Ja takich wkrętów to mam chyba prawie 100 par + kilkanaście wiszących :lol:[/QUOTE] :crazyeye: to ja Cie nie przebiję , ale ja wolę wiszące , nigdy nie liczyłam ile mam par ale sporo a wkrętek mam moze z 8 par :lol: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='marta.k9080']ja pie*dole:-o[/QUOTE] ohoho co za słownictwo :loveu: [quote name='WATACHA']Ja to kolekcjonuje ubrania przede wszystkim, a dupereli też nie lubię.[/QUOTE] a ja wszystko :diabloti: gazete mój pies kupowałam namietnie nawet jej nie czytajac tylko obrazki oglądając :diabloti: teraz lezy stos na strychu .... Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja jak zobacze cos fajnego to kupie mimo iz nie bardzo nawet mi sie to cos przyda :oops: no ba , nie trzeba sie stresowac czy sie człowiek wynora czy cos podrze itd :cool3:[/QUOTE] mam jedną taką rzecz-letnie buty na obcasie,nie nosze ich miałam tylko kilka razy:roll: kolczyków nie noszę wiszących bo mnie denerwują... [quote name='dOgLoV']ohoho co za słownictwo [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG][/QUOTE] bardzo wyszukane,wiem[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_razz.gif[/IMG] Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='marta.k9080']mam jedną taką rzecz-letnie buty na obcasie,nie nosze ich miałam tylko kilka razy:roll: kolczyków nie noszę wiszących bo mnie denerwują...[/QUOTE] butów takich które tylko leżą mam chyba z 4 pary a i tak nie mam w czym chodzić , bo w sumie to niektore sa juz zniszczone ale szkoda mi wyrzucić , za bardzo sie przywiązuje do rzeczy :roll: poza tym kupuje pierdoły nie potrzebne a zdjecia leza w opakowaniu bo nie mam albumów ale na to szkoda mi kasy mimo ze jest mi potrzebne , dziwna jestem :roll: a kolczyki wiszące kocham !!!!!!!! musze policzyć ile mam par :diabloti: na pewno nie 100 ale moze jakies 15 par sie znajdzie :cool3: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='marta.k9080']ja pie*dole:-o[/QUOTE] no co, każdy ma swoje dziwactwa :evil_lol: [quote name='dOgLoV'] :crazyeye: to ja Cie nie przebiję , ale ja wolę wiszące , nigdy nie liczyłam ile mam par ale sporo a wkrętek mam moze z 8 par :lol:[/QUOTE] Ja to co chwilę kupuję jakieś nowe :lol: a mama tylko "na cholerę ci tyle tego badziewia?" :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='vege*'] "na cholerę ci tyle tego badziewia?" :evil_lol:[/QUOTE] no właśnie:diabloti: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='marta.k9080']no właśnie:diabloti:[/QUOTE] bo tak już mam :diabloti: Torebek też mam chyba ponad 20 a ciągle jednej używam bo się przyzwyczaiłam do niej :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']bo tak już mam :diabloti: Torebek też mam chyba ponad 20 a ciągle jednej używam bo się przyzwyczaiłam do niej :evil_lol:[/QUOTE] :stupid: chyba jestem babochłopem ,bo nie widzę w tym sensu:evil_lol: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='marta.k9080']:stupid: chyba jestem babochłopem ,bo nie widzę w tym sensu:evil_lol:[/QUOTE] Ale ja uwielbiam kupować pierdoły :evil_lol: Chociaż co do dużej ilości perfum to co innego bo codziennie używam innych, nie tak jak z torebkami, że ciągle jednej :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='vege*']no co, każdy ma swoje dziwactwa :evil_lol: Ja to co chwilę kupuję jakieś nowe :lol: a mama tylko "na cholerę ci tyle tego badziewia?" :evil_lol:[/QUOTE] ja nie mam jednak dużo :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02201_zps1fa94a15.jpg[/IMG] to wszystko co mam plus kilka par pogubionych :lol: [quote name='marta.k9080']:stupid: chyba jestem babochłopem ,bo nie widzę w tym sensu:evil_lol:[/QUOTE] ja z "babskich rzeczy to tylko kolczyki lubie :evil_lol: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']ja nie mam jednak dużo :diabloti: to wszystko co mam plus kilka par pogubionych :lol: ja z "babskich rzeczy to tylko kolczyki lubie [/QUOTE] Podobają mi się te sówki, drugie od prawej w 1 rzędzie i też 2 od prawej w drugim rzędzie :) Ja mam jakieś zdjęcia połowy tego co mam, ale są słabe więc nie ma sensu dodawać :lol: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='marta.k9080']Sowy bym przygarnęła:p[/QUOTE] sówki moje ulubione :diabloti: tam sa 3 pary sówek ale dwie mało widoczne bo małe ;) [quote name='vege*']Podobają mi się te sówki, drugie od prawej w 1 rzędzie i też 2 od prawej w drugim rzędzie :) Ja mam jakieś zdjęcia połowy tego co mam, ale są słabe więc nie ma sensu dodawać :lol:[/QUOTE] a mi sie juz prawie wszystkie oprócz sówek znudziły , musze coś dokupić :cool3: ja tak na szybko cyknęłam fotkę :lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ja się z biżuterią czuję jak choinka,serio,kolczyki dyndają,pierścionki przeszkadzają,bransoletki też...:evil_lol: Quote
Recommended Posts